Tacno tako
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ahmetovic sve vise ima problema kad treba odigrat povratni pas, vazda mu se nekako ruzno odbije. Ostalo dueli u zraku, odvlacenje odbrane sve tip top 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
hebo maiku sta vi hocete od TSS da mozda dribla ko Messi i da dodje do gola, ne kontam ?

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Dobra tekma. Moramo ovo dobiti.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Sven i Amar 

- ElCartel11
- Kontakt:
To sam pisal prije, da ce raja to zahtevati od njega. Sasvim pristojna partija

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Salcin nije glavom u tekmi mislim da ce izaci...
Oremus je zvijer i na beku i ostavio bi ga tu da onog vise ne gledamo liku mrsko gledat kamo li igrati
Oremus je zvijer i na beku i ostavio bi ga tu da onog vise ne gledamo liku mrsko gledat kamo li igrati
Jest, i ja sam to primijetio. Dosta napada tako usere da izvineš. Ali bori se ko lav, Ahmo ko Ahmo.feniksptica je napisao/la: ↑11 sep 2020, 20:51Meni se ne svidja kad je Ahmet bio ledjima okrenut i prima loptu nema nikog iza sebe, ima vremena da posalje na stranu sve mu otvoreno on vraca nazad i usporava. Ostalo prema gore tip top
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Nemogu da vjerujem da neko pise da je SUSIC odigrao, pa rustemovic u najgorim danima je bolji od danasnjeg Susica.
Covjek koda je bolestan igra, naj lakse da objasnim.
Oremus treba beka igrat nije cemu al bolji od dusana, salcin izgleda umoran iscrpljen igra protiv zakarica koji izgleda svjezi i fizicki jaci.
Ahmet poceo pokazivat starost.
Ostali ok, mislim da treba dzokanovica uves na susicevo mjesto i pidra salcinovo mjesto a tamo oko 70 minute uves fanima na jukicevo mjesto
Covjek koda je bolestan igra, naj lakse da objasnim.
Oremus treba beka igrat nije cemu al bolji od dusana, salcin izgleda umoran iscrpljen igra protiv zakarica koji izgleda svjezi i fizicki jaci.
Ahmet poceo pokazivat starost.
Ostali ok, mislim da treba dzokanovica uves na susicevo mjesto i pidra salcinovo mjesto a tamo oko 70 minute uves fanima na jukicevo mjesto
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Izbori Amar i crveni, bravo Rahmane majstore
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Cist crveni
Sad natrpat do vrha, hajde
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma.ni blizu bratehordasDoboj je napisao/la: ↑11 sep 2020, 20:58Ahmetovic sve vise ima problema kad treba odigrat povratni pas, vazda mu se nekako ruzno odbije. Ostalo dueli u zraku, odvlacenje odbrane sve tip top![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- feniksptica
- Kontakt:
Ide sad trpanje
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Idemo, bravo Saraj'vooo, uhvatit ih u šoku ovo
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
Trenutno korisnika/ca: Maroon1946 i 33 gosta.