I novog napadačaPAULUS1234 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 19:171 ekipa za ovu ligu je jaka do bola , kad jos skontas da nema Adukora i Besima

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
I novog napadačaPAULUS1234 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 19:171 ekipa za ovu ligu je jaka do bola , kad jos skontas da nema Adukora i Besima
Pasa izvini al glup komentar pravofeniksptica je napisao/la: ↑11 sep 2020, 19:14Joj mene strah Milicevica. Kako smo ga nahvalili mi, novinari, drugi igrac da ne ispehiramo sta. Zna to tako bit cesto
Zivi bili pa vidjeli, jos se ne oporavismo od hvaljenja ZinedinaAhmoveliki je napisao/la: ↑11 sep 2020, 19:25Pasa izvini al glup komentar pravofeniksptica je napisao/la: ↑11 sep 2020, 19:14Joj mene strah Milicevica. Kako smo ga nahvalili mi, novinari, drugi igrac da ne ispehiramo sta. Zna to tako bit cesto
+ rupcaga na golu
Ma procitaj zadnjih mjesec dva pa ces vidjeti sta sam pisao za njega... nidje veze ti je komentar kontas, haj da si za Dupovca napisaofeniksptica je napisao/la: ↑11 sep 2020, 19:29Zivi bili pa vidjeli, jos se ne oporavismo od hvaljenja ZinedinaAhmoveliki je napisao/la: ↑11 sep 2020, 19:25Pasa izvini al glup komentar pravofeniksptica je napisao/la: ↑11 sep 2020, 19:14Joj mene strah Milicevica. Kako smo ga nahvalili mi, novinari, drugi igrac da ne ispehiramo sta. Zna to tako bit cesto
I kod Susica je bila laksa pa ga nije bilo 2 mjeseca
Mislis da se Milicevicu ne moze dogodit losa utakmica ( ne kazem da hoce, nit bih volio ne daj Boze ), moze mu se desit. Kud mu je pozicija takva da ce to bit skupo za nas. Onako sam to konstatovo jer nije prvi put da se neki igras izpehira i tjt. Opusti se malo **** igra rajvoSaAhmoveliki je napisao/la: ↑11 sep 2020, 19:34Ma procitaj zadnjih mjesec dva pa ces vidjeti sta sam pisao za njega... nidje veze ti je komentar kontas, haj da si za Dupovca napisaofeniksptica je napisao/la: ↑11 sep 2020, 19:29Zivi bili pa vidjeli, jos se ne oporavismo od hvaljenja Zinedina![]()
Opusten brate totalno nego ti pehiras i baksuziras nepotrebno jos izvuce igraca od svih koji je najkonstantniji i najozbiljnijifeniksptica je napisao/la: ↑11 sep 2020, 19:37Mislis da se Milicevicu ne moze dogodit losa utakmica ( ne kazem da hoce, nit bih volio ne daj Boze ), moze mu se desit. Kud mu je pozicija takva da ce to bit skupo za nas. Onako sam to konstatovo jer nije prvi put da se neki igras izpehira i tjt. Opusti se malo **** igra rajvoSaAhmoveliki je napisao/la: ↑11 sep 2020, 19:34Ma procitaj zadnjih mjesec dva pa ces vidjeti sta sam pisao za njega... nidje veze ti je komentar kontas, haj da si za Dupovca napisaofeniksptica je napisao/la: ↑11 sep 2020, 19:29
Zivi bili pa vidjeli, jos se ne oporavismo od hvaljenja Zinedina![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordospartanac, Sanchez87hz i 17 gostiju.