Susic valjda

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Treba ispratiti ovo, ako se ispostavi ona prica da moze max 2.000 na stadion, onda je to samo 5,8% kapaciteta Koševamidzuka je napisao/la: ↑11 sep 2020, 16:41Evo i hrvatski nogometni savez donio odluku o puštanju gledatelja nazad na tribine.
Usvojeni plan:
30% kapaciteta svake tribine bit će dostupno navijacima
Obazeno postivanje svih mjera poput razmaka, maske, dezinficijens dostupan publici
Bez gostujucih navijaca
Ako delegat na meču utvrdi da nisu ispoštovane mjere kazna za Klub je da igraju opet bez publike
Sulejman Smajic
KAd Susic bude imo snage ko Amar, muda da povuce loptu, da odluci utakmicu nek igra ispred. Od zutih kartona ne vidite koliko nam covjek znaci. Ne vidite koliko on pretrpi prekrsaja, daleko vise od ostalih, pa mora i on nekad nekome vratit ik zastit se inace bi bio vreca za udaranje. Messi je Messi pa zna i on neakd vratit unijet se u facu kad ga udaraju.JavierBosnia je napisao/la: ↑11 sep 2020, 16:39Ne bih bio siguran bas da bi slabiji bili kada bi se dalo Susicu da igra na toj njegovoj prirodnoj poziciji, a ne na DMF se gurafeniksptica je napisao/la: ↑11 sep 2020, 15:50
Hoce l Amar dobit zuti il nece ne znam, hocel Sarajevo 30% bit slabije ako on ne bude igro to sigurno hoce.
Racunaj da cemo odma iducu narednu igrati bez publike ako bude delegat gledao ko šta kao kod Hrvata,neznam stvarno kako misle da ce tih 500 na navijackoj tribini da se ispostuje pogotovo sto nama derbi ide.Nema sanse da se ispostuje "procedura".midzuka je napisao/la: ↑11 sep 2020, 16:41Evo i hrvatski nogometni savez donio odluku o puštanju gledatelja nazad na tribine.
Usvojeni plan:
30% kapaciteta svake tribine bit će dostupno navijacima
Obazeno postivanje svih mjera poput razmaka, maske, dezinficijens dostupan publici
Bez gostujucih navijaca
Ako delegat na meču utvrdi da nisu ispoštovane mjere kazna za Klub je da igraju opet bez publike
Jesu ti to oduzeli tv prijemnik? Il gledas samo MTV Igman?VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 sep 2020, 17:31Ovo neka naša emisija? Vidim naši glumci.
Nema pojacanja, najavio kanarinac ali sam odmah rekao da niko ne dolazi.
Nekad da, svaku utakmicu nefeniksptica je napisao/la: ↑11 sep 2020, 17:20
KAd Susic bude imo snage ko Amar, muda da povuce loptu, da odluci utakmicu nek igra ispred. Od zutih kartona ne vidite koliko nam covjek znaci. Ne vidite koliko on pretrpi prekrsaja, daleko vise od ostalih, pa mora i on nekad nekome vratit ik zastit se inace bi bio vreca za udaranje. Messi je Messi pa zna i on neakd vratit unijet se u facu kad ga udaraju.
A i on donese dosta kartona za protivnike. Padom forme Ahmeta Rahman je postao najvazniji igrac prema gore.
Jbg, lave, ne gledam TV, osim fuzbala, pa ni taj, kako si reko, Igman. Ono što me interesuje, nađem na netu. Većinom stare crno-bijele filmove i neke režisere. Ostalo ne me interesira.