FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I meni Mujezinovic djeluje ko najspremniji od ovih sto su bili odsutni. Doduse, nismo vidjeli stanje Ikica, ali cim nije bio ni na klupi ako nema nekih drugih problema onda pretpostavljam da stanje sa njegovom spremom je daleko od dobrog.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- DrzavaZeljo
- Kontakt:
Odavno se necemu nisam radovao kao iducem vikendu i Krupi.
442 formacija je za izrazito spremnu fizicki ekipu. Mi smo nazalost trenutno daleko od toga. Mislim da ce Amar neku verziju 4-5-1 igrati, sa jednim spicom, jednim krilom (Mujezinovic) ostalo nakrcat veznim igracima. Al' opet, nismo jos nijednom pogodili sta se Amaru vrti u glavi.SudoHusika je napisao/la: ↑11 sep 2020, 14:02Može li se povući neka paralela između igre športskih i Veleža? Možda da ih sačekamo u 442 varijanti?

Sad je vrijeme i jedino logicno da Gasal krene od pocetka.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- mamonelafo
- Kontakt:
Ma neka igra ko hoće, samo neka ostave srce na terenu i zadnji atom snage.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pusti te floskule, srce na terenu, neka igraju ko Švabe mozgom i nema zime, po pobjedu nad Širokim, idemo laganomamonelafo je napisao/la: ↑11 sep 2020, 15:49Ma neka igra ko hoće, samo neka ostave srce na terenu i zadnji atom snage.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Tesko da mozemo pobjeditiSvi trebaju biti zadovoljan ako osvojimo bod, sasvim dovoljno protiv jako dobrog protivnika.
Ako pobjedimo vrh, al sigurno cemo ici na bod a gore sta bude.
Ako pobjedimo vrh, al sigurno cemo ici na bod a gore sta bude.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ja bih isto volio kad vec nemamo neku klasu na desnom krilu. Naravno ako budemo 4-2-3-1 igrali. Opcije da desnom krilu su Blazevic ciju sam statistiku neki dan postavljao i dovoljno govori da je bolji kao bek, Subasic i Gasal tako da ono nije da imamo neki kvalitet zbog kojeg ce Gasal imati nikakvu minutazu. Ponavljam da se ovo samo podrazumjeva ako budemo formaciju sa krilima igrali.
Subasic i gasal da se mjenjaju za minutazu do kraja sezone..svaku tekmu...mujezinovic neosporivi starter tubi tako da ga mujic zamjeni...veselinovic je beskoristan i nadam se da ce zeljo platit nekome da ga uzme...
Bod odlican. Siroki je ekipa koja igra odlican fudbal, dole su uvijek nezgodni za svakoga, mi umorni, sa manjkom treninga, vjerovatno i bez par prvotimaca. Druga je stvar sto ovo dolazi poslije kiksa sa Mladosti, pa ljudi ekspresno hoce pobjede. Treba malo i realan biti.
Kad su syebali sa Mladosti nek se vade na Pecari sad. 
Sami su sebi krivi. Nekim kiksom u nedjelju dovodimo sebe u bas tesku situaciju za dalje zbog samopouzdanja nakon svega ovog.

Sami su sebi krivi. Nekim kiksom u nedjelju dovodimo sebe u bas tesku situaciju za dalje zbog samopouzdanja nakon svega ovog.
Kažem ti, ja sam naveo pod kojim okolnostima bih ja prihvatio neke promjene u strukturi kluba, jer nama ovdje samo tako može neko pomoći da se izvučemo iz kolotečine. Da kod nas (u državi i sportu generalno) postoji kvalitetan sistem onda bi možda i ovakav način funkcionisanja kluba mogao donijeti veći rezultat, ali ovako mrka kapa.SudoHusika je napisao/la: ↑10 sep 2020, 20:44Nije to floskula, to je zvanični stav navijačke skupine - "NIKOM' TE NE DAMO."
Ok, poštujem. Allaha mi. Samo jedna opaska - fudbal napreduje, pare su postale važnije i neophodnije nego ikada. Ne može "nikom' te ne damo" i titule, iskoraci i grupne faze. A trenutno je 1700 aktivnih članova jer članarine mahom ističu u ljetnom periodu. Puno mu karta 10km a hoće grupnu fazu. Yebemo mrtve igračima koji igraju za 2 milje, na kosti im se natovatimo uz izgovor da je to puno para i da ja radim za 5 glava kod privatnika a on šuta balon za 2 milje i kao libo njega racku. Šta bi onda uposlenik Lidla trebao reći znajući da tamo neki Mueller ili Kimmich zarađuju milion eura
mjesečno? Nemojte molim vas...
A savez je posebna priča. Iskoristio bih priliku da im se onako nayebem majki. 25 godina je prošlo od rata, milione su uzeli na račun repke i od donacija UEFE i FIFE, a za to vrijeme su kupili zgradu od 10 miliona i napravili jedan i po' teren u državi. Toliko.
Mislim znamo mi to svi sve, nije ovo nikakva topla voda.
Nije da branim navijače, ali ne mogu tebi navijači praviti klub i dizati ga na veći level, realno, pogoto kod nas u ovakvim okolnostima. Razumijem ja šta ti govoriš, sa neke druge strane si ti apsolutno upravo ali navijači ti funkcionišu na takav način da hoće rezultat da bi nešto dali.
Naravno, uvijek imaš pravih zagriženih navijača koji će dati i posljednju marku za klub, ali takvih je možda 20% (karikiram). E sad, prosjek navijača na tekmama ti je par hiljada, pa sad skontaj koliko je tu zagriženih navijača (mada generalno svi koji dolazimo na tekme jesmo zagriženi manje više) ali ne može par hiljada ljudi pokrenuti ništa.
A o nekim većim brojkama je iluzorno pričati, jer kako već rekoh ostali hoće da vidi nešto pa bi onda oni od sebe dali nešto za klub. I siguran sam da je tako svugdje, ne samo u BiH.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
NE brinem se ja za Siroki, uzet cemo mi njih, al cemo izgubit od Krupe na Grbavici.
Zivi bili pa vidjeli sto se kaze
Uzeli smo slobodu u tuzli, sto ce malo ko ponoviti, ali isto tako smo izgubili od mladosti kuci, sto ce malo ko isto ponoviti.
Znas kako to kod nas ide vec trecu sezonu
Naravno ni Pariz ne bi podnio toliko kikseva kuci ...zato i cekamo na titulu toliko godina..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Pitat da stalno igramo u gostima posto smo i prosle sezone najbolji gosti bili
Kad budemo u mogucnosti rotirati Boju i Sadikovica svaku utakmicu, mislim da ce vezni red izgledati poprilicno stabilno za okvire nase lige.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.