Ako budeš imao šta da radi cibni ovdje ili na PP slobodno link, i hvala ti

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ako budeš imao šta da radi cibni ovdje ili na PP slobodno link, i hvala ti
Pa zna li se koliko ima? Ili bar okviran broj neki ?MortemHz je napisao/la: ↑11 sep 2020, 15:24Notorna laž.skoJaa je napisao/la: ↑11 sep 2020, 14:45Na infu sam procitao da trenutno imamo oko 3000 aktivnih, a uzimajuci obzir situaciju sa koronom dodje ti otrilike da oni koji idu redovno su i clanovi kluba.Haver ! je napisao/la: ↑11 sep 2020, 14:15
Evo skontaj koji je nama prosjek gledalaca po utakmici, tu se vrti neka brojka od 3000-4000 standardnih ljudi na stadionu, a ja mislim da mi nemamo ni blizu toliko aktivnih članova.
Što dalje implicira da je veliki broj onih koji nisu članovi, a ipak su tu svaku tekmu
Poslat ću, svakako ću i ja gledat preko streamabodi123 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 15:33Ako budeš imao šta da radi cibni ovdje ili na PP slobodno link, i hvala ti![]()
Skini sebi KODI, ubaci live tv i imas sve arene i SK
UEFA potvrdila: Sarajevo 24. septembra meč trećeg pretkola Evropske lige igra na Bilinom polju
Sasvim ocekivano..
Hoce l Amar dobit zuti il nece ne znam, hocel Sarajevo 30% bit slabije ako on ne bude igro to sigurno hoce.JavierBosnia je napisao/la: ↑11 sep 2020, 15:37Amare Rahmanovicu hoces li i veceras zuti dobiti, srcani momce, nakon pauze od zutih bi mogao odmoriti jos malo duze na klupi.
Clanska = navijacHaver ! je napisao/la: ↑11 sep 2020, 14:04Iskreno meni je malo apsurdno pričati o privilegijama i članstvu.
Zamislite imate osobu sa članskom kartom FK SARAJEVO koju plati 20 KM na godišnjem nivou. Ta ista osoba ne živi u Sarajevu i ne ide na utakmice, ili živi u gradu i isto ne ide na utakmice, izuzev derbija npr.
S druge strane zamislite osobu koja nema člansku kartu FK SARAJEVO, ali dolazi na svaku utakmicu i kupuje pojedinačne ulaznice i samim tim samo za domaće utakmice PLBIH izdvoji cca 120 KM na godišnjem/sezonskom nivou.
E kako sad razlikovati i privilegovati navijače, njihovu lojalnost i lični doprinos klubu.
Znas li koliko clanova sa ovim novim clanskim?MortemHz je napisao/la: ↑11 sep 2020, 15:24Notorna laž.skoJaa je napisao/la: ↑11 sep 2020, 14:45Na infu sam procitao da trenutno imamo oko 3000 aktivnih, a uzimajuci obzir situaciju sa koronom dodje ti otrilike da oni koji idu redovno su i clanovi kluba.Haver ! je napisao/la: ↑11 sep 2020, 14:15
Evo skontaj koji je nama prosjek gledalaca po utakmici, tu se vrti neka brojka od 3000-4000 standardnih ljudi na stadionu, a ja mislim da mi nemamo ni blizu toliko aktivnih članova.
Što dalje implicira da je veliki broj onih koji nisu članovi, a ipak su tu svaku tekmu
Puno lazu na infu, izgleda samo strumfovi tamo pisu...skoJaa je napisao/la: ↑11 sep 2020, 14:45Na infu sam procitao da trenutno imamo oko 3000 aktivnih, a uzimajuci obzir situaciju sa koronom dodje ti otrilike da oni koji idu redovno su i clanovi kluba.Haver ! je napisao/la: ↑11 sep 2020, 14:15Evo skontaj koji je nama prosjek gledalaca po utakmici, tu se vrti neka brojka od 3000-4000 standardnih ljudi na stadionu, a ja mislim da mi nemamo ni blizu toliko aktivnih članova.
Ovo zadnje sto je klub izbacio(sto sam ja ufatio nisam vidio da je kasnije bio update) je bilo u februaru .Tad je za malo jace od mjesec dana ove nove clanske bio broj 858.Pa eto od tog dana do proslo skoro 8 mjeseci i ja bi volio znati na koliko je taj broj porastao.
SDA glasnik
Ne bih bio siguran bas da bi slabiji bili kada bi se dalo Susicu da igra na toj njegovoj prirodnoj poziciji, a ne na DMF se gurafeniksptica je napisao/la: ↑11 sep 2020, 15:50
Hoce l Amar dobit zuti il nece ne znam, hocel Sarajevo 30% bit slabije ako on ne bude igro to sigurno hoce.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Lavcina, perodeformero i 48 gostiju.