Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Višća
Najgori igrac koji je obukao dres reprezentacije u njenoj historiji. Prodjose jos dvije utakmice u kojima je ovaj kloc pokazao da ne zasluzuje biti u prvih 11 i uopste na spisku, jos dvije utakmice gdje je uradio nista osim sto je profulao ono sto ni krampa Armin Hodzic ne bi profulao.
Bajevic nema kapacitet da shvati da treba igrati 3-5-2, tako da ocekujem Viscu i u barazu gdje ce opet uraditi nista i ponovo biti najgori igrac na terenu, a opet se nista nece promijeniti jer nemamo selektora koji ce vidjeti da BiH nema krila i da su to igraci manje.
Bajevic nema kapacitet da shvati da treba igrati 3-5-2, tako da ocekujem Viscu i u barazu gdje ce opet uraditi nista i ponovo biti najgori igrac na terenu, a opet se nista nece promijeniti jer nemamo selektora koji ce vidjeti da BiH nema krila i da su to igraci manje.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Jarane, zakasnio ti, probo Mesa 3-5-2 pa mi zijanili ko Grcka birvaktile. No, ignorisi me, molim te.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- ASD
- Kontakt:
Ok. Ušao je u 2 stopostotne šanse.anonymousHD je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:50Imao je 2 100% sanse, sta treba vise da urade?NeumjesanTip je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:41Ne, trebamo mu omogućiti vezni red koji će mu znati podvaliti loptu iza leđa protivnika da može utrčati i završiti napad, jer je u tome fantastičan, a prestati mu davati loptu u noge i očekivati da dribla protivnike, jer je u tome loš, vrlo jednostavno.
Kar1na ziva; fuj
U koliko stopostotnih šansi su ušli Hodžić i Gojak? Koliko su ih iskoristili?
Koliko ostali igrači?
Zadnja izmjena: ASD, dana/u 08 sep 2020, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Probo Mesa prije 3 i po godine.
Ne vrijedi sa glupanima.
Ne vrijedi sa glupanima.
MES QUE UN CLUB!
Jedini koji je pokusavao da napravi nesto u napadu. Imao je onaj jedan los pas za Koljica i onu situaciju kad je trebao sutirati, a on pokusao dodati Dzeki i na kraju nije uradio nista od toga, ali bolji od Hodzica, Hajradinovica i Milosevica zajedno.
Ovaj decko je trkaca kokos sa izrazitim manjkom inteligencije, konstantno je u odsudnom trenutku pogubljen tako da je suvisno sta vise dodati za njega i njegove partije u reprezentaciji.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-Usao u igru i kroz par sekundi poluvolejom poslao fantasticnu loptu na lijevo krilo, kao nekad Pjanic za Lulica protiv Francuske...ovo sam morao izdvojiti jer je taj pas za oči..
-Potom se nasao u gol sansi kada ga je dovoljno omeo Koljic jer je isao glavom na loptu, cak mozda i dirnuo malo pa Visca osutao pored gola. U svakom slucaju omeo ga.
-imao FANTASTIČNU asistenciju za Koljica.
-Imao asistenciju za Dzeku - možda je u toj situaciji mogao i sam pokušati.
-imao povratnu loptu kada je zapravo pokusao sutirati ali nije lijepo loptu zahvatio. U svakom slucaju nebitna situacija jer je Cakir svirao faul Koljica. U protivnom bi bio penal za nas.
...
Ovo je na prvu sto mi je naumpalo...i ne valja?
Za poluvrijeme i vise nego dovoljno.
Da su Dzeko ili Koljic zabili sad bi se hvalospjevi pisali...
-Potom se nasao u gol sansi kada ga je dovoljno omeo Koljic jer je isao glavom na loptu, cak mozda i dirnuo malo pa Visca osutao pored gola. U svakom slucaju omeo ga.
-imao povratnu loptu kada je zapravo pokusao sutirati ali nije lijepo loptu zahvatio. U svakom slucaju nebitna situacija jer je Cakir svirao faul Koljica. U protivnom bi bio penal za nas.
...
-
- Kontakt:
Visca je nase najbolje krilo. Veceras je imao par dobrih poteza ali je imao i losih, onaj pas prema Koljicu gdje je dodao golmanu bila bi cista situacija za go i onaj promasaj sa 3 metra kad je Hodzic ubacio. Ali daleko od toga da je beskoristan i da je los. Opasan je po gol protivnika itekako.
Visca je beskoristan na pistavljenu odbranu...ubacivanje u prostor i iza ledza protivniku je doktorirao... Jako los tehnicar katastrofalan u 1 na 1 igri..
zeljovac21 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 02:19Visca je nase najbolje krilo. Veceras je imao par dobrih poteza ali je imao i losih, onaj pas prema Koljicu gdje je dodao golmanu bila bi cista situacija za go i onaj promasaj sa 3 metra kad je Hodzic ubacio. Ali daleko od toga da je beskoristan i da je los. Opasan je po gol protivnika itekako.

naprijed rejal
zna ga hurem uljepsati ko niko, kad hoce:-)hurem je napisao/la: ↑08 sep 2020, 02:06-Usao u igru i kroz par sekundi poluvolejom poslao fantasticnu loptu na lijevo krilo, kao nekad Pjanic za Lulica protiv Francuske...ovo sam morao izdvojiti jer je taj pas za oči..
...
je li mi se cini ili nisi spomenuo njegov najlosiji potez kada ga je besic izbacio a on umjesto koljicu za 100% sansu, lagano golmanu u ruke?
ono bi i civic bolje odradio:-)
taj poluvolej ili sta vec, nebitan, netacan potez.
asistencija dzeki nepotrebna, morao je sam sutati jer iz onakvih situacija zabija golove u klubu, redovno.
na kraju, ono sa 2m od gola kada je profulao loptu, nema smisla ni komentarisati.
helem, sve vrijedno spomena od njega u tih 45 min je prelijepo spustena lopta za koljica, koji suta preko gola.
Igrac od kojeg mi, nazalost, vec 2 godine nemamo nikakve koristi, vise stete donese ekipi. Igrac koji razvaljuje u klubu, doduse klub i liga upitnih kvaliteta, bi ipak morao bolje u repki jer se smatra jednim od nekoliko najboljih reprezentativaca.
da dodam i ovo, igrac koji ne zna i ne moze nikoga na svijetu predriblati, ne moze igrati ovo sto igra u nasoj repki.

Nisam vidio tu situaciju kad je dodao golmanu...sijelo, prica pa se ne vidi sve.

Rekao sam da je u onoj situaciji mogao sam a ne dodavati Dzeki.
Ta situacija na kraju je nebitna jer je Cakir svirao faul Koljica koji je napravljen prije nego je lopta došla do Visce. Istina da se losa reakcija ipak ne zaboravlja tako lahko.
...
Kad je Visca usao tada smo i pravili pometnju Poljacima...kasnije ulaskom Dzeke pogotovo.
U prvom poluvremenu ama bas ništa naprijed nismo napravili.
...
Ja sam do prije 2,3 godine bio mozda najglasniji u vezi s Viscom, kako mi je nevjerovatno da ne nauci niti 1 dribling pa makar s youtubea ga ucio, kako s njim u igri gubimo na posjedu lopte i sl., kako bih radije gledao Hajrovica ili nekoga treceg...ali sam vremenom shvatio da kakav god da je, da je medju 5,6 nasih najboljih igraca, ma kako to zvucalo.
Preostaje samo da selektor skonta kako iz njega izvuci ono najbolje. On se puno trosi nazad jer mi godinama nemamo desnog beka. Stoga itekako zahvalan igrac.
A to što neki i dalje spominju Hajrovica ili Menala...po meni je to smijesno i ponizavajuce.
Licno bih probao Hotica...desno, lijevo...nebitno.
Vidjet cemo sta Stevanovic može ponuditi.
-
- Kontakt:
Profesionalni fudbaler iz Turske.
Zadnja izmjena: Wandelanoite, dana/u 08 sep 2020, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
MES QUE UN CLUB!
Višća igrač sa dvije lijeve noge

Kad mu je glavna konkurencija igrac koji ne moze doci ni do klupe Dinama moze se malo opustiti.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Pisao sam ranije.
Nadam se da do toga nece doci. To bi bio najgluplji potez ikad. Godinama te kao Fenerbahče hoce i nista se ne desi na kraju...kad si mozda i mogao i trebao preci u tog velikana.
I bas sad kad si osvojio prvenstvo i igrat ces bar grupe Lige prvaka, ti bi kao da predjes u trenutno nikakav Fener.
Ne moze gluplje biti...
Nadam se da do toga nece doci. To bi bio najgluplji potez ikad. Godinama te kao Fenerbahče hoce i nista se ne desi na kraju...kad si mozda i mogao i trebao preci u tog velikana.
I bas sad kad si osvojio prvenstvo i igrat ces bar grupe Lige prvaka, ti bi kao da predjes u trenutno nikakav Fener.
Ne moze gluplje biti...
Istog sam misljenja.. nadam se da nece do toga docihurem je napisao/la: ↑11 sep 2020, 16:55Pisao sam ranije.
Ne moze gluplje biti...
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
pa morao bi bas biti poglup da prije zimskog prelaznog roka predje u fener.
jedinstvena prilika da igras 6 tekmi protiv elite u ligi sampiona i da napusti klub, nema sanse.
jedino ako mu je dosta blamaza u evropi od rijeke do kopenhagena:-)
jedinstvena prilika da igras 6 tekmi protiv elite u ligi sampiona i da napusti klub, nema sanse.
jedino ako mu je dosta blamaza u evropi od rijeke do kopenhagena:-)