Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Godin i Fazio u Cagliari. 

- Beduin
- Kontakt:
Sa Giroudom Juve napada LP 
kakva opcija nakon Suareza, Morate u Dzeke.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Pirlo trazi dva napadaca kao backup Suareza
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Beduin
- Kontakt:
Kao backup je odlicna opcija, ali pisu u kontekstu prvog napadaca umjesto Suareza i Morate, da su navodno obojica daleko od potpisa za Juve trenutno.
Giroud je kesa od napadaca i nikako za velike stvari, ali za klupe je sasvim ok.
075 ❤
075 ❤
Nismo nijednog napadaca doveli haha. Kakva LP, to uzimaju najbolji timovi tipa Bayern, Liverpul. Garant cemo mi sa Pirlom na klupi dici LP.
-
- Kontakt:
Milan nakon dugo vremena povlači dobre poteze na tržištu. Mislim da bi mogli iznenaditi u Serie A ove sezone. Šteta samo što Boban nije ostao da s Maldinijem sve to nadzire...
Ko igra za raju, a zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku.
Mene bi recimo iznenadilo da budu četvrti.Pretanka ekipa.
E jbg sad, ne tvrdim da će biti medju 4, al napisati da bi to bilo iznenađenje...
Il Club più titolato al mondo!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Žiromudonja i je bolji igrač od Morate uvijek bio.Šteta što je Inter odustao,idealna zamjena za Lukakua.
Pa ne sad da bi bilo preveliko iznenađenje,ali mislim da je Milanu mala margina za pogrešku.Da dođe do par ozljeda klupa je dosta tanka,a imaju sezonu na tri fronta i to je još kraća nego ikad.Ako prođu bez ozljeda top 4 je moguć.
Zato sad i rade na jačanju klupe, vidjet ćemo šta će uraditi, ima jos do kraja mercata
Il Club più titolato al mondo!
Ja sam misljenja da ove sezone Lazio i Atalanta ispadaju iz top 4.
Juve i Inter ce se "borit" za 1. mjesto, a Milan, Napoli i Roma za 3. odnosno 4.
Juve i Inter ce se "borit" za 1. mjesto, a Milan, Napoli i Roma za 3. odnosno 4.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Milanisti kojima je 40-godišnjak najbolji igrač i glavna uzdanica te ismijavaju jer si doveo na klupu za rotacije par 30+ igrača

Milanisti doveli na posudbu igrača iz Serije B i osilili se kao da su doveli Hakimija

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Beduin
- Kontakt:
Ko vam je sve dosao za rotacije (za klupe), osim Kolarova? Iako ce biti mrtva borba njega i Younga za prvih 11.
075 ❤
075 ❤
Ni jedan ni drugi jer Young je planiran da bude rotacija na beku a Kolarov na lijevom štoperu (da se odmori Bastoni jer je do sada jedino on to znao dobro igrati) a što se tiče startnog lijevog beka njega još uvijek ganjamo (najbliži su Marcos Alonso ili Emerson Palmieri a spominje se i Kostić iako mislim da je on preskup za ovaj prijelazni rok). Što se tiče Vidala on će se sa Brozom, Barellom, Sensijem i Eriksenom boriti za jedno od 3 mjesta u vezi tako da će opet dvojica kvalitetnih ostati i na klupi ali sezona je duga i svi će se naigrati (samo da Sensi ostane zdrav).
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Interovih prvih 11 po godinama.
36 - 25, 28, 21 - 21, 23, 27, 25, 35 - 23, 27
Doci ce još zasigurno i LWB umjesto Younga do kraja mercata, ali i ovako je pravi starački dom.

#SuningOUT
Kolarov na štoperu je suicid.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.