FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Haver !
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Haver ! » 11 sep 2020, 14:10

Zip je napisao/la:
11 sep 2020, 14:05
Haver ! je napisao/la:
11 sep 2020, 14:04
Iskreno meni je malo apsurdno pričati o privilegijama i članstvu.

Zamislite imate osobu sa članskom kartom FK SARAJEVO koju plati 20 KM na godišnjem nivou. Ta ista osoba ne živi u Sarajevu i ne ide na utakmice, ili živi u gradu i isto ne ide na utakmice, izuzev derbija npr.

S druge strane zamislite osobu koja nema člansku kartu FK SARAJEVO, ali dolazi na svaku utakmicu i kupuje pojedinačne ulaznice i samim tim samo za domaće utakmice PLBIH izdvoji cca 120 KM na godišnjem/sezonskom nivou.

E kako sad razlikovati i privilegovati navijače, njihovu lojalnost i lični doprinos klubu.
Onaj ko ide na utakmice redovno je sigurno clan kluba.

Sezonsku svakako ne mozes dobiti ukoliko nisi aktivni clan kluba.
Za sezonske necu da ulazim jer to je najbolji put za pomoć klub, sezonska plus članska dobitna kombinacija.

A ovo za pojedničane ulaznice, vjeruj da znam masu ljudi koji nisu članovi, a uvijek su na Koševu.
Prvi ja nekoliko godina nisam uzimao sezonsku, pa ni člansku, jer sam kupovao pojedinačne ulaznice za svaku utakmicu, jer volim da ih slažem u arhivu i tako te neke kolekcionarske stvari.

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 11 sep 2020, 14:15

skoJaa je napisao/la:
11 sep 2020, 14:09
Haver ! je napisao/la:

Zamislite imate osobu sa članskom kartom FK SARAJEVO koju plati 20 KM na godišnjem nivou. Ta ista osoba ne živi u Sarajevu i ne ide na utakmice, ili živi u gradu i isto ne ide na utakmice, izuzev derbija npr.

S druge strane zamislite osobu koja nema člansku kartu FK SARAJEVO, ali dolazi na svaku utakmicu i kupuje pojedinačne ulaznice i samim tim samo za domaće utakmice PLBIH izdvoji cca 120 KM na godišnjem/sezonskom nivou.

E kako sad razlikovati i privilegovati navijače, njihovu lojalnost i lični doprinos klubu.
Meni je suludo da neko ide svaku utakmicu, a nije clan kluba.
Evo skontaj koji je nama prosjek gledalaca po utakmici, tu se vrti neka brojka od 3000-4000 standardnih ljudi na stadionu, a ja mislim da mi nemamo ni blizu toliko aktivnih članova.

Što dalje implicira da je veliki broj onih koji nisu članovi, a ipak su tu svaku tekmu

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 11 sep 2020, 14:18

miky_hz je napisao/la:
11 sep 2020, 13:28
U osmom kolu Premijer lige BiH koje je na raspored 19. i 20 septembra, navijači će se vratiti na bh. stadione, javlja Avaz.

Znaci na derbiju mi probijamo led,to nam je prva domaca po rasporedu pred publikom :ljepota:
Dakle, na Tušnju naredne subote, čeka nas divljina na tribinama.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 sep 2020, 14:23

Haver ! je napisao/la:
11 sep 2020, 14:10
Zip je napisao/la:
Haver ! je napisao/la:

Za sezonske necu da ulazim jer to je najbolji put za pomoć klub, sezonska plus članska dobitna kombinacija.

A ovo za pojedničane ulaznice, vjeruj da znam masu ljudi koji nisu članovi, a uvijek su na Koševu.
Prvi ja nekoliko godina nisam uzimao sezonsku, pa ni člansku, jer sam kupovao pojedinačne ulaznice za svaku utakmicu, jer volim da ih slažem u arhivu i tako te neke kolekcionarske stvari.
Pa ybga, kako ce neko iz kluba znati da ides na svaku tekmu ako nisi clan i nemas sezonsku?
Jbga, ko ima sezonsku automatski je i clan, sto znaci da bi oni trebali imati prioritet kada je ulazak na stadion upitanju. Sad da li ce nam naplacivati ulaznice, nzm :D

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 11 sep 2020, 14:25

Meni smrdi ovo oko stadiona, mislim da hoće ovaj da nas zajebe.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

DonerKebab
Kontakt:

Post Postao/la DonerKebab » 11 sep 2020, 14:26

Zip je napisao/la:
11 sep 2020, 14:01
Zenica opet :D

slika
Uefa banditi osporavaju Kosevo bez navijaca a ovamo je moguce da ti sudi irac protiv velsana i grcina usr.ana u situaciji kad su u maltene ratu s turcima a tebi na dresu Turkish.
Sta je sledece protiv kazahstanaca? Sudija iz uzbekistana, vodja delija, morz himself?
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!

egocentrik
Kontakt:

Post Postao/la egocentrik » 11 sep 2020, 14:37

Nećemo kopirati mitomane, desi se da i veće ekipe izgube zbog sudijskih lakrdija čak i uz pomoć vara pa??
To nam je škola da moramo biti 3x bolji i ne praviti banalne greške odnosno ne igrati odbranu ko sto smo do sada igrali.
VTS
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness

DonerKebab
Kontakt:

Post Postao/la DonerKebab » 11 sep 2020, 14:43

egocentrik je napisao/la:
11 sep 2020, 14:37
Nećemo kopirati mitomane, desi se da i veće ekipe izgube zbog sudijskih lakrdija čak i uz pomoć vara pa??
To nam je škola da moramo biti 3x bolji i ne praviti banalne greške odnosno ne igrati odbranu ko sto smo do sada igrali.
VTS

Bravo tako je brate!

Sto se tice odbrane ima li ko vremena da Holeta voda veceras negdje po mogucnosti dalje od Koseva?
..da ti kazem kol'ko volim Sarajevo!

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 11 sep 2020, 14:45

Haver ! je napisao/la:
11 sep 2020, 14:15
skoJaa je napisao/la:
Haver ! je napisao/la:

Evo skontaj koji je nama prosjek gledalaca po utakmici, tu se vrti neka brojka od 3000-4000 standardnih ljudi na stadionu, a ja mislim da mi nemamo ni blizu toliko aktivnih članova.

Što dalje implicira da je veliki broj onih koji nisu članovi, a ipak su tu svaku tekmu
Na infu sam procitao da trenutno imamo oko 3000 aktivnih, a uzimajuci obzir situaciju sa koronom dodje ti otrilike da oni koji idu redovno su i clanovi kluba.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 sep 2020, 14:47

Uputili još jednu molbu Općini Centar, zašto FK Sarajevo obmanjuje javnost?

Fudbalski klub Sarajevo danas je uputio još jedan dopis Općini Centar sa molbom o prijedlogu termina sastanka pregovaračkih timova oko realizacije dogovora o stadionu Koševo.

Odluka o zakupu nad Olimpijskim stadionom "Asim Ferhatović - Hase" (30 plus 15 godina) usvojena je na sjednici Općinskog vijeća održanoj 29. jula.

Zanimljivo, iz Bordo tima insistiraju na tome da je riječ o "trajnom zakupu", te tako i obmanjuju javnost.

Kao što je poznato i dokumentovano, u Prijedlogu načelnika Općine Centar Nedžada Ajnadžića, koji je usvojilo Općinsko vijeće, kaže da se FK Sarajevo dodjeljuje na upravljanje i korištenje Olimpijski stadion "Asim Ferhatović Hase" putem Ugovora o zakupu na period od 30 godina sa mogućnošću produženja za još 15 godina.

A to je velika razlika od "trajnog zakupa" na koji se poziva FK Sarajevo.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 11 sep 2020, 14:59

Haver ! je napisao/la:
11 sep 2020, 14:10
Zip je napisao/la:
Haver ! je napisao/la:

Nisi morao uzeti sezonsku, ali si morao biti clan.
To je valjda stvar kucnog odgoja za sve nas. Nemoj(te) samo pricat o socijali nema raja para. 20 KM ima svako da ga j.ebes. Oni koji nemaju, a takvih je mali broj vazda mogu racunati na raju i ovdje i na drugim forumima. Ovdje su se par puta kupivale i godisnje i mislim clanske i koliko me sjecanje sluzi mali broj se javio da nisu u mogucnosti da ih uzmu.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

extazy
Kontakt:

Post Postao/la extazy » 11 sep 2020, 15:12

miky_hz je napisao/la:
11 sep 2020, 14:47
Uputili još jednu molbu Općini Centar, zašto FK Sarajevo obmanjuje javnost?

Fudbalski klub Sarajevo danas je uputio još jedan dopis Općini Centar sa molbom o prijedlogu termina sastanka pregovaračkih timova oko realizacije dogovora o stadionu Koševo.

Odluka o zakupu nad Olimpijskim stadionom "Asim Ferhatović - Hase" (30 plus 15 godina) usvojena je na sjednici Općinskog vijeća održanoj 29. jula.

Zanimljivo, iz Bordo tima insistiraju na tome da je riječ o "trajnom zakupu", te tako i obmanjuju javnost.

Kao što je poznato i dokumentovano, u Prijedlogu načelnika Općine Centar Nedžada Ajnadžića, koji je usvojilo Općinsko vijeće, kaže da se FK Sarajevo dodjeljuje na upravljanje i korištenje Olimpijski stadion "Asim Ferhatović Hase" putem Ugovora o zakupu na period od 30 godina sa mogućnošću produženja za još 15 godina.

A to je velika razlika od "trajnog zakupa" na koji se poziva FK Sarajevo.
Mi kad ulozimo za par godina vise od iznosa stadiona, nece biti nit zakup, vec ce biti trajno nase vlasnistvo. Nigdje ja nisam procito "Trajni zakup" vec zakup na 30 + 15 godina, naravno ide se na trajno vlasnistvo sto cemo i dobit.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 11 sep 2020, 15:16

Banja Luku je.bem jaaaaaaa

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 11 sep 2020, 15:23

Braćo, ako može dobar stream da neko postavi do početka meča.

Optimista sam, mislim da ćemo ovo riješiti lakše od očekivanog. Pejović i Oremuš u sredini, naprijed Rahmanović - dobitna kombinacija.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 sep 2020, 15:24

skoJaa je napisao/la:
11 sep 2020, 14:45
Haver ! je napisao/la:
11 sep 2020, 14:15
skoJaa je napisao/la:

Na infu sam procitao da trenutno imamo oko 3000 aktivnih, a uzimajuci obzir situaciju sa koronom dodje ti otrilike da oni koji idu redovno su i clanovi kluba.
Notorna laž.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 11 sep 2020, 15:27

bodi123 je napisao/la:
11 sep 2020, 15:23

Optimista sam, mislim da ćemo ovo riješiti lakše od očekivanog. Pejović i Oremuš u sredini, naprijed Rahmanović - dobitna kombinacija.
Dosad su bili na YT streamovi(1-2), ali protiv Radnika su u sred meča pogašeni, šta je problem nezz.
Trebalo bi biti na FB stranici BHSport Prijenosi.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 sep 2020, 15:28

Zundo je napisao/la:
11 sep 2020, 15:27
bodi123 je napisao/la:

Dosad su bili na YT streamovi(1-2), ali protiv Radnika su u sred meča pogašeni, šta je problem nezz.
Čuj šta je problem, pa ne smiješ. :mrgreen:
Skidali su kad je god raja postavila ovdje, vjerovatno prate forum.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 11 sep 2020, 15:30

MortemHz je napisao/la:
11 sep 2020, 15:28
Zundo je napisao/la:
11 sep 2020, 15:27
bodi123 je napisao/la:

Čuj šta je problem, pa ne smiješ. :mrgreen:
Skidali su kad je god raja postavila ovdje, vjerovatno prate forum.
U prva 4 kola nisu gasili, pa su onda ugasili na Borac-Sutjeska. Ima FB prenos, a i bude po nekakvim xy portalima.
SAMO SARAJ'VO

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 11 sep 2020, 15:32

Dusane Hodzicu jesi spreman veceras da grijes klupu :kafa: ?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 11 sep 2020, 15:33

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
11 sep 2020, 15:32
Dusane Hodzicu jesi spreman veceras da grijes klupu :kafa: ?
:pray: :pray:
SAMO SARAJ'VO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], keli, MaroonBjelave i 52 gosta.