Otkud ta informacija, je li pouzdana??
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma daj **** vas kabal do 20,00 sati, mogu trafostanicu instalirati.
U to ne mogu da vjerujem.
U to ne mogu da vjerujem.
- feniksptica
- Kontakt:
Hoce strumfovi na infu bombe bacat, nije prvi put...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Hajmo jednu domacu bez srkleta, ko prosle sezone Siroki
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kvota na keca 1.90 

U osmom kolu Premijer lige BiH koje je na raspored 19. i 20 septembra, navijači će se vratiti na bh. stadione, javlja Avaz.
Znaci na derbiju mi probijamo led,to nam je prva domaca po rasporedu pred publikom

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Valjda budu privilegovani ovi koju su imali sezonske u prosloj sezoni, a nisu iste iskoristili do kraja...
Treba vidjeti da se otvori onaj dio zapada prema jugu, i da se onde omoguci pristup 500 ljudi... tako da citav zapad bude milja, sjever 500, jug 500 i istok 500...
Treba vidjeti da se otvori onaj dio zapada prema jugu, i da se onde omoguci pristup 500 ljudi... tako da citav zapad bude milja, sjever 500, jug 500 i istok 500...
To i aktivni clanovi, sta ostane pusti se u slobodnu prodaju dan prije tekme i mirna Bosna.Zip je napisao/la: ↑11 sep 2020, 13:38Valjda budu privilegovani ovi koju su imali sezonske u prosloj sezoni, a nisu iste iskoristili do kraja...

I da bude bez gostujucih.Vaha1946 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 13:43To i aktivni clanovi, sta ostane pusti se u slobodnu prodaju dan prije tekme i mirna Bosna.Zip je napisao/la: ↑11 sep 2020, 13:38Valjda budu privilegovani ovi koju su imali sezonske u prosloj sezoni, a nisu iste iskoristili do kraja...
Treba vidjeti da se otvori onaj dio zapada prema jugu, i da se onde omoguci pristup 500 ljudi... tako da citav zapad bude milja, sjever 500, jug 500 i istok 500...![]()
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Pa cekali da prodje borac na kosevu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Iskreno meni je malo apsurdno pričati o privilegijama i članstvu.
Zamislite imate osobu sa članskom kartom FK SARAJEVO koju plati 20 KM na godišnjem nivou. Ta ista osoba ne živi u Sarajevu i ne ide na utakmice, ili živi u gradu i isto ne ide na utakmice, izuzev derbija npr.
S druge strane zamislite osobu koja nema člansku kartu FK SARAJEVO, ali dolazi na svaku utakmicu i kupuje pojedinačne ulaznice i samim tim samo za domaće utakmice PLBIH izdvoji cca 120 KM na godišnjem/sezonskom nivou.
E kako sad razlikovati i privilegovati navijače, njihovu lojalnost i lični doprinos klubu.
Zamislite imate osobu sa članskom kartom FK SARAJEVO koju plati 20 KM na godišnjem nivou. Ta ista osoba ne živi u Sarajevu i ne ide na utakmice, ili živi u gradu i isto ne ide na utakmice, izuzev derbija npr.
S druge strane zamislite osobu koja nema člansku kartu FK SARAJEVO, ali dolazi na svaku utakmicu i kupuje pojedinačne ulaznice i samim tim samo za domaće utakmice PLBIH izdvoji cca 120 KM na godišnjem/sezonskom nivou.
E kako sad razlikovati i privilegovati navijače, njihovu lojalnost i lični doprinos klubu.
Onaj ko ide na utakmice redovno je sigurno clan kluba.Haver ! je napisao/la: ↑11 sep 2020, 14:04Iskreno meni je malo apsurdno pričati o privilegijama i članstvu.
Sezonsku svakako ne mozes dobiti ukoliko nisi aktivni clan kluba.
Meni je suludo da neko ide svaku utakmicu, a nije clan kluba.Haver ! je napisao/la: ↑11 sep 2020, 14:04Iskreno meni je malo apsurdno pričati o privilegijama i članstvu.
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Proximic i 39 gostiju.