FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ljudi moji, mi da igramo grupe lige šampiona dvije sezone, treću već ne bi rasprodali stadion sve tri utakmice. Napunio bi ga protiv Bayerna, a APOEL i Young Boys već ne bi bili dovoljno atraktivni.
Jednostavno nemamo to u sebi kao nacija.
Jednostavno nemamo to u sebi kao nacija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- mamonelafo
- Kontakt:
Je li ovo skupština ili se samo u online formi iznose ideje? Pitam za druga 

FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Mixmamonelafo je napisao/la: ↑10 sep 2020, 22:57Je li ovo skupština ili se samo u online formi iznose ideje? Pitam za druga![]()
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Da mi je ovo docekati pa nek umrem odmah

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Moze se uz dobar marketing nesto slicno desiti i kod nas sigurno
Neki zapaženi statistički učinci u 6 dosadašnjih utakmica (5 liga i europa)
Štilić - 6 utakmica (5 od prve minute) - 2 gola (oba iz penala) i 3 asistencije
Lendrić - 6 utakmica (4 od prve minute) - 3 gola i 2 asistencije
Mujezinović - 6 utakmica (4 od prve minute) - 4 gola
Juričić - 5 utakmica ( 5 od prve minute) - 1 go, izboren penal protiv Radnika i izboren penal protiv Borca kad je Janičić igrao rukom poslije njegovog šuta
Juričić - 5 utakmica ( 5 od prve minute) - 1 go, izboren penal protiv Radnika i izboren penal protiv Borca kad je Janičić igrao rukom poslije njegovog šuta
Kakva je klasa Stilic kad je ove sezone u losijoj formi nego prosle po igri, a gledaj statistikebraco je napisao/la: ↑11 sep 2020, 00:48Neki zapaženi statistički učinci u 6 dosadašnjih utakmica (5 liga i europa)

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Meni je Lendriceva statitstika moćna. 3 gola i 2 asistencije u samo 4 tekme od prve minute koje je odigrao je strašno.LjoZee je napisao/la: ↑11 sep 2020, 00:50Kakva je klasa Stilic kad je ove sezone u losijoj formi nego prosle po igri, a gledaj statistikebraco je napisao/la: ↑11 sep 2020, 00:48Neki zapaženi statistički učinci u 6 dosadašnjih utakmica (5 liga i europa)
Juričić - 5 utakmica ( 5 od prve minute) - 1 go, izboren penal protiv Radnika i izboren penal protiv Borca kad je Janičić igrao rukom poslije njegovog šuta![]()
- avalPacidoroP
- Kontakt:
I fakat što lažu iz kluba za dresove..mogli su odmah reći da je to to.
Mislim nebitna stvar, lijepa ili ružna za oko, najbitnije je ko i kako igra, ali prave nas budalama..
Mislim nebitna stvar, lijepa ili ružna za oko, najbitnije je ko i kako igra, ali prave nas budalama..
Prave oni nas odavno budalama
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
A sta su slagali za dresove? Mislite da ih nece biti?
- Nastrojeni
- Kontakt:
Nije to to i ne pravi te niko budalom, dresovi dolaze za par dana.avalPacidoroP je napisao/la: ↑11 sep 2020, 01:38I fakat što lažu iz kluba za dresove..mogli su odmah reći da je to to.
Nikad nestati tih par dana
- lijevapolutka
- Kontakt:
da su nam ovi dresovi zvanični macron bi na svojoj zvaničnoj stranici objavio
moSa ljoŽe
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Pa u čemu je problem? Ne dolaze sa Saturna.. Odigrali 5.utakmica u prvenstvu, u europi ispali, predeverali koronu, a što kaže @omark nikad nestati tih par dana..
- Zglajzerslautern
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Doći će uskoro buraz. I ja mislim da je ovo loše organizovano ali eto, stižu. Nije do kluba ništa.avalPacidoroP je napisao/la: ↑11 sep 2020, 10:00Pa u čemu je problem? Ne dolaze sa Saturna.. Odigrali 5.utakmica u prvenstvu, u europi ispali, predeverali koronu, a što kaže @omark nikad nestati tih par dana..
Željezničar za život cijeli!
- PointBlank
- Kontakt:
A kakvu vam razliku pravi to ako dodju danas ili za 15 ili za 60 dana?
To ce nas Zeljo biti 3x bolji u dresovima drugog dezena. Jel se Zeljo prati radi dresa ili zbog onog sto u svom temelju kao klub to i jeste? Meni su ok i u trening opremi, tako da ce mi taj dres biti kao slag na tortu.
Glupo mi je sto se vecina ponasa kao da su iz svog djepa dali za dresove pa ono, daj, kad ce, jel stiglo, sto nema.. polako ljudi, nije to samo stisnut dugme posalji i da dodje.
A i kad dodju u shop, za prodaju mimo ekipe, jesu odjednom svi solventni da k'o iz p.. kupuju originalne dresove, bice prodatih 5000 komada u shopu?
Ako nam je fokus samo na dresu koji ce trajati do narednog ljeta, pored svih drugih problema, **** ti nas onda..
To ce nas Zeljo biti 3x bolji u dresovima drugog dezena. Jel se Zeljo prati radi dresa ili zbog onog sto u svom temelju kao klub to i jeste? Meni su ok i u trening opremi, tako da ce mi taj dres biti kao slag na tortu.
Glupo mi je sto se vecina ponasa kao da su iz svog djepa dali za dresove pa ono, daj, kad ce, jel stiglo, sto nema.. polako ljudi, nije to samo stisnut dugme posalji i da dodje.
A i kad dodju u shop, za prodaju mimo ekipe, jesu odjednom svi solventni da k'o iz p.. kupuju originalne dresove, bice prodatih 5000 komada u shopu?
Ako nam je fokus samo na dresu koji ce trajati do narednog ljeta, pored svih drugih problema, **** ti nas onda..
- Zglajzerslautern
- Kontakt:
100 dresova je 8 milja maraka drug, eto kakvu razliku pravi. Nek je 30% marža, to je čistih 2500.. S druge strane neprofesionalno je da si bez dresa nakon 5 odigranih kola. I niko se ne ponaša kao je dao pare iz DŽepa, nego se ponašamo kao da tek hoćemo da damo pare iz istog.PointBlank je napisao/la: ↑11 sep 2020, 10:08A kakvu vam razliku pravi to ako dodju danas ili za 15 ili za 60 dana?
Željezničar za život cijeli!