Zar ti jos pises na forumu,zar nisi rekao da ces "sam sebe banovati"

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zar ti jos pises na forumu,zar nisi rekao da ces "sam sebe banovati"
Nije zayebancija, ali fakat ovi izraelci jeste da nose ime Macabi,ali nije to ni sjenka imenjaka iz Tel Awiva...extazy je napisao/la: ↑10 sep 2020, 16:32Gledam sinoc statistiku i gledam statitiku drugih klubova, narucito Sarajeva protiv "vecih" imena u Europi. Sarajvo npr protiv Bate, Celtica, statistika dobra, po 20 suteva. Cemu sinoc tolki strah i respekt ja ne znam, nije nista Maccabi jaci od Atromitosa, Genka, Rapida, Utrechta itd.
Meni je ono bas licilo amaterski sinoc, dosli su da ispadnu i da sto manje prime, a to da nam je fudbal amaterski, da su oni vanzemaljci to pricajte o vasem klubu a ne o citavoj ligi. Vanzemaljci su i holandjani pa ih Zrinjski izbaci, Atromitos kojeg kuci niko nije mogao dobit od velikih grckih imena, Sarajvo mu tri zabije.
Moze se kad se hoce, svi se bore u Europi, Borac, Zrinjski, Sarajevo, jedino zeljeznicar dosao kao pod giljotinu, pa sta je taj Maccabi, daleko vece klubove su docekivali predstavnici, neki se obrukali, a neki i pristojnu partiju odigrali. Ne znam iskreno ona utakmica sinoc je bas jadna bila, nekako da se covjek sazali.
Maccabi Tel Aviv je najjaci klub i najpoznatiji. A ovi su u prosjeku Astane, a vidjet ces razliku njih i kad mi budemo igrali. Ako nista makar cemo trcat 90 minuta, al uvjeren sam da ih prolazimo, jer ko su oni ? Kakav strah, kakav respekt, docekivali smo osvajaca lige sampiona i odigrali pristojnu utakmicu, nismo igrali bunker na 1 3 vec smo napadali, stvarali sanse.Vanja8 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 17:22Nije zayebancija, ali fakat ovi izraelci jeste da nose ime Macabi,ali nije to ni sjenka imenjaka iz Tel Awiva...extazy je napisao/la: ↑10 sep 2020, 16:32Gledam sinoc statistiku i gledam statitiku drugih klubova, narucito Sarajeva protiv "vecih" imena u Europi. Sarajvo npr protiv Bate, Celtica, statistika dobra, po 20 suteva. Cemu sinoc tolki strah i respekt ja ne znam, nije nista Maccabi jaci od Atromitosa, Genka, Rapida, Utrechta itd.
Meni je ono bas licilo amaterski sinoc, dosli su da ispadnu i da sto manje prime, a to da nam je fudbal amaterski, da su oni vanzemaljci to pricajte o vasem klubu a ne o citavoj ligi. Vanzemaljci su i holandjani pa ih Zrinjski izbaci, Atromitos kojeg kuci niko nije mogao dobit od velikih grckih imena, Sarajvo mu tri zabije.
Moze se kad se hoce, svi se bore u Europi, Borac, Zrinjski, Sarajevo, jedino zeljeznicar dosao kao pod giljotinu, pa sta je taj Maccabi, daleko vece klubove su docekivali predstavnici, neki se obrukali, a neki i pristojnu partiju odigrali. Ne znam iskreno ona utakmica sinoc je bas jadna bila, nekako da se covjek sazali.
Pa ovi u prosjeku svake treće ili četvrte godine igraju Evropu i ispadaju od estonskih ekipa...
Niđe veze sad od njih praviti Liverpool ...
Lahko je reci, a u realnosti otisao si sa timom koji je bio izolaciji, sa igracima koji su bili pozitivni na koronu pa im ostavilo traga na spremu, formu. Nismo mi tamo otisli bez ikakvih problema sa full spremnim najjacim sastavom pa da probamo nadigravat se.
extazy je napisao/la: ↑10 sep 2020, 17:46Maccabi Tel Aviv je najjaci klub i najpoznatiji. A ovi su u prosjeku Astane, a vidjet ces razliku njih i kad mi budemo igrali. Ako nista makar cemo trcat 90 minuta, al uvjeren sam da ih prolazimo, jer ko su oni ? Kakav strah, kakav respekt, docekivali smo osvajaca lige sampiona i odigrali pristojnu utakmicu, nismo igrali bunker na 1 3 vec smo napadali, stvarali sanse.Vanja8 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 17:22Nije zayebancija, ali fakat ovi izraelci jeste da nose ime Macabi,ali nije to ni sjenka imenjaka iz Tel Awiva...extazy je napisao/la: ↑10 sep 2020, 16:32Gledam sinoc statistiku i gledam statitiku drugih klubova, narucito Sarajeva protiv "vecih" imena u Europi. Sarajvo npr protiv Bate, Celtica, statistika dobra, po 20 suteva. Cemu sinoc tolki strah i respekt ja ne znam, nije nista Maccabi jaci od Atromitosa, Genka, Rapida, Utrechta itd.
Pa ovi u prosjeku svake treće ili četvrte godine igraju Evropu i ispadaju od estonskih ekipa...
Od svakog tima prave Juventus, to sam primjetio vec godinama. Kada su igrali sa Fenercvarosem, ponasali se kao da su Atletica izbacili a ne neki klub u razini Helsinborga. ( naravno sada je Fenercvaros dosta jaci ). Zadnji put su velik klub ugostili prije 18 godina a to je bio NjuKasl, takve timove idalje ne moze izbacit kao Atalanta, Gladbach, ipak tim koji dobije Juventusa i Bayerna kuci, sta cemo mi tu trazit. Od takvih treba da te bude strah, a za par godina nadam se da cemo moci pristojnu utakmicu odigrati protiv tim iz lige petice.
A Maccabi, braniti se na 3 1, pa jel vas stid, i Radnik se jedan borio u Europi, a oni dosli "hajd da zavrsimo i hajmo kuci". Tri tacke Europu...
Ma jasno je sta pricas...extazy je napisao/la: ↑10 sep 2020, 17:46Maccabi Tel Aviv je najjaci klub i najpoznatiji. A ovi su u prosjeku Astane, a vidjet ces razliku njih i kad mi budemo igrali. Ako nista makar cemo trcat 90 minuta, al uvjeren sam da ih prolazimo, jer ko su oni ? Kakav strah, kakav respekt, docekivali smo osvajaca lige sampiona i odigrali pristojnu utakmicu, nismo igrali bunker na 1 3 vec smo napadali, stvarali sanse.Vanja8 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 17:22Nije zayebancija, ali fakat ovi izraelci jeste da nose ime Macabi,ali nije to ni sjenka imenjaka iz Tel Awiva...extazy je napisao/la: ↑10 sep 2020, 16:32Gledam sinoc statistiku i gledam statitiku drugih klubova, narucito Sarajeva protiv "vecih" imena u Europi. Sarajvo npr protiv Bate, Celtica, statistika dobra, po 20 suteva. Cemu sinoc tolki strah i respekt ja ne znam, nije nista Maccabi jaci od Atromitosa, Genka, Rapida, Utrechta itd.
Od svakog tima prave Juventus, to sam primjetio vec godinama. Kada su igrali sa Fenercvarosem, ponasali se kao da su Atletica izbacili a ne neki klub u razini Helsinborga. ( naravno sada je Fenercvaros dosta jaci ). Zadnji put su velik klub ugostili prije 18 godina a to je bio NjuKasl, takve timove idalje ne moze izbacit kao Atalanta, Gladbach, ipak tim koji dobije Juventusa i Bayerna kuci, sta cemo mi tu trazit. Od takvih treba da te bude strah, a za par godina nadam se da cemo moci pristojnu utakmicu odigrati protiv tim iz lige petice.
A Maccabi, braniti se na 3 1, pa jel vas stid, i Radnik se jedan borio u Europi, a oni dosli "hajd da zavrsimo i hajmo kuci". Tri tacke Europu...
Pare od Evrope liježu pri kraju godine!
Odvedi svoje na porodicni izlet u biMgonyhc je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:56Jedno su želje, drugo mogućnosti.. Mi ih imamo, vi ih nemate. Prije samo 10-tak godina SB kanton je važio za mješoviti, danas tu Bošnjaci dominiraju sa preko 70% sa tendencijom još veće dominacije.. Popušili ste Novi Travnik, Busovaču, Jajce, u ovim trenucima gubite i Vitez i Žepče, uskoro i Kiseljak. Ostat ćete u Dobretićima i Kreševu taman da vas imamo kao prirodnu atrakciju u rezervatu.HN kanton ste po defaultu nazivali 'rvackim, a zapravo je mješovit sa vrlo blagom većinom srba katolika. Sad udaramo na njega. Uskoro će tvoj voljeni klub, svinjski, biti iz čitluka.. Zapamti dobro ovaj post.
Jeste. Samo sto vecina klubova uzme kredit u bankama pa kada legne uplate im to uz kamatu.
De priznaj da te samo malo ponjelo.extazy je napisao/la: ↑10 sep 2020, 16:32Gledam sinoc statistiku i gledam statitiku drugih klubova, narucito Sarajeva protiv "vecih" imena u Europi. Sarajvo npr protiv Bate, Celtica, statistika dobra, po 20 suteva. Cemu sinoc tolki strah i respekt ja ne znam, nije nista Maccabi jaci od Atromitosa, Genka, Rapida, Utrechta itd.
Druze za nase timove i nasu ligu niko nije goli k.... to ato mi mislimo da smo neka sila to je druga stvar. Astana je po svemu dimenzija vise od rezultata u evropi do ulaganja al pobicemo se kao i do sada
Imaju nekih problema sa trenerom i vlasnikom.. vidjet ćemo kako će to ići protiv Budućnosti. Sve i da ih prođemo dobit ćemo neke debilčine sa budžetom od milijardu u play-offu, primiti 6 i ćao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.