Citam i ne vjerujem. Da je to napisao velez ili neko treci pa hajde. Ali oni
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Niko ne govori da velezovac treba vise voljeti Sarajevo nego velez, ali razbijte mit o nekakvom prijateljstvu jer mi prijatelja u ligi nemamo i tu je kraj !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
a sta je po tebi "prijateljski"? Meni je granica da mozete u dresu doci na tekmu. Sta se desava na terenu je nesto na sto "prijateljstvo" ne utice. Odgadjat tekme, izlazit s drugim sastavom, pustat bodove nije prijateljstvobelosevic28 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 00:32Niko ne govori da velezovac treba vise voljeti Sarajevo nego velez, ali razbijte mit o nekakvom prijateljstvu jer mi prijatelja u ligi nemamo i tu je kraj !!!
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Ma ljudi mijesaju prijateljski odnos klubova i navjjaca. Sto je smijesno.
Ja kada god sam isao u Mostar a idem jako cesto na tekme uvijek top. Od druzenja ispod mosta do onog na stadionu.
Teren i uprave su nesto drugo. Igraci igraju za platu a uprave su tu dok ima rezultata i normalno niko ti se nece sklanjati s terena. Ne znam zasto neko ocekuj3 da nama neko ili mi nekome cinimo neke ustupke.
Ja kada god sam isao u Mostar a idem jako cesto na tekme uvijek top. Od druzenja ispod mosta do onog na stadionu.
Teren i uprave su nesto drugo. Igraci igraju za platu a uprave su tu dok ima rezultata i normalno niko ti se nece sklanjati s terena. Ne znam zasto neko ocekuj3 da nama neko ili mi nekome cinimo neke ustupke.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Dotaklo belog, pa opet krece sa nekim licnim provokacijama.belosevic28 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 21:16farrys je napisao/la: ↑10 sep 2020, 19:43Otkad je komunisticko-udbaski derbi najveci derbi Bosne i Hercegovine? Pa nije uvijek pravilo da ako nekog UDBA najvise voli, da su ti klubovi upravo i najjaci.Hajdeee je napisao/la: ↑10 sep 2020, 16:11Najveci derbi BiH je Sarajevo - Velez.
Najveci klub Bosne i najveci klub Hercegovine. Sa najvecim rivalitetom u bivsoj Jugoslaviji, a tako ce biti i u BiH.
Sve druge utakmice su neki kantonalni derbiji, regionalni, lokalni, gradski i sl. Sto je naravno manjeg nivoa i tradicije![]()
Ubit ce te babo za onih 36 maraka![]()

Rece beli cijem je klubu ustupio Vico Zeljkovic kamp na treniranje a i njegov klub Vicinoj prčiji.belosevic28 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 00:32Niko ne govori da velezovac treba vise voljeti Sarajevo nego velez, ali razbijte mit o nekakvom prijateljstvu jer mi prijatelja u ligi nemamo i tu je kraj !!!
Cirkus

-
- Kontakt:
Moramo pitati Vicu i Begica, oni dodjeljuju te sadaka titule za zelenim stolom.Denchi je napisao/la: ↑10 sep 2020, 23:01Objasni namnekoIzMostara je napisao/la: ↑10 sep 2020, 21:31Puno pricate za nekoga ko ne smije na terenu titulu osvojiti, vec za zelenim stolom. Selam.
Sta je to titula?
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Vidicemo sta ce biti ulozeno, to je buduce vrijeme. Pricamo o trenutnoj situaciji. Divovi koji od samoprozvanog velikana traze da se odgodi utakmica jer nmg odigrati 2 tekme u 7 dana.zagor1987 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 00:13To je nase bilo pa su nam uzeli,uostalom propo bi da mi ne igramo na njemu. Uzeli ga formalno za marku a bice ulozeno u njega vise para nego 3 puta Vrapcice da napravimo toliko o tome a za vas u svakom pogledu licno DIVOVI samoprozvani velikannekoIzMostara je napisao/la: ↑10 sep 2020, 21:22Puno pricas za nekoga ko je dobio stadion za marku. Selam samoprozvanim divovima.belosevic28 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 16:28Velikan koji placa 15 ooo KM na rate. Po.serem takvog velikana. Selam.

Za nas niste divovi, jeste u svojim ocima, ali u nasim NE.

All-Time First Yugoslav League table
Pa dobro vi ste strucnjaci za trofeje mislio sam da ces mi moci objasniti...nekoIzMostara je napisao/la: ↑11 sep 2020, 07:38Moramo pitati Vicu i Begica, oni dodjeljuju te sadaka titule za zelenim stolom.Denchi je napisao/la: ↑10 sep 2020, 23:01Objasni namnekoIzMostara je napisao/la: ↑10 sep 2020, 21:31
Puno pricate za nekoga ko ne smije na terenu titulu osvojiti, vec za zelenim stolom. Selam.
Sta je to titula?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
I qurac nas zaboli sta neko misli o nama.nekoIzMostara je napisao/la: ↑11 sep 2020, 07:47Vidicemo sta ce biti ulozeno, to je buduce vrijeme. Pricamo o trenutnoj situaciji. Divovi koji od samoprozvanog velikana traze da se odgodi utakmica jer nmg odigrati 2 tekme u 7 dana.zagor1987 je napisao/la: ↑11 sep 2020, 00:13To je nase bilo pa su nam uzeli,uostalom propo bi da mi ne igramo na njemu. Uzeli ga formalno za marku a bice ulozeno u njega vise para nego 3 puta Vrapcice da napravimo toliko o tome a za vas u svakom pogledu licno DIVOVI samoprozvani velikannekoIzMostara je napisao/la: ↑10 sep 2020, 21:22
Puno pricas za nekoga ko je dobio stadion za marku. Selam samoprozvanim divovima.![]()
Za nas niste divovi, jeste u svojim ocima, ali u nasim NE.![]()
Titule se pisu, a to jel se vama svidja il ne svidja sto je tako... i za to nas qurac boli.
Cudno je da je ekipa koja je prva na tabeli bila proglasena prvakom

- svrakino1921
- Kontakt:
Glavna pitanja za ekipe Sarajeva i Borca pred derbi:
Hoće li Pejović opet povezati sve u redovima Sarajeva? U svom prvom nastupu je oduševio, pružio partiju za tim kola, kao da je sam svojim efektom ispravio sve što nije štimalo u Sarajevu. Protiv Borca se ima priliku potvrditi kao ogromno pojačanje, ali i slabijom partijom dovesti u pitanje koliko je zapravo dobar.
Ima li ko u Borcu osim Vranješa da preuzme odgovornost? Najvažnije golove u teškim utakmicama postiže samo on, Lukić ne daje golove, Zakarić još uvijek diže formu a Ziljkić iako se pronašao u Borcu i igra bolje nego ikad nikad nije bio posebno efikasan igrač. Ne može uvijek samo Stojan koji je za ovaj Borac kao Totti u Romi.
Hoće li Pejović opet povezati sve u redovima Sarajeva? U svom prvom nastupu je oduševio, pružio partiju za tim kola, kao da je sam svojim efektom ispravio sve što nije štimalo u Sarajevu. Protiv Borca se ima priliku potvrditi kao ogromno pojačanje, ali i slabijom partijom dovesti u pitanje koliko je zapravo dobar.
Ima li ko u Borcu osim Vranješa da preuzme odgovornost? Najvažnije golove u teškim utakmicama postiže samo on, Lukić ne daje golove, Zakarić još uvijek diže formu a Ziljkić iako se pronašao u Borcu i igra bolje nego ikad nikad nije bio posebno efikasan igrač. Ne može uvijek samo Stojan koji je za ovaj Borac kao Totti u Romi.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jeste i dosadno postalo da ne kazem jadno citati ove prepirke navijaca Veleza i Sarajeva po ko zna koji put prvo se pickasto i hinjski kao prcaju pa poslije sudije ulijecu klizeci i moralisu o nekakvom prijateljstvu 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Mislim da Vranjes gusi malo ovu ekipu Borca, sve lopte na njega a on svaku mora osutat, da je manje sebican sto ne bi bilo cudno za 10-ku, mislim da bi dosta opasniji bili.....srecom to nije tako i ako njega zatvoris pola tekme si dobio....Drape je napisao/la: ↑11 sep 2020, 08:31Glavna pitanja za ekipe Sarajeva i Borca pred derbi:
Pejovic ce vjerujem poceti, ako ga ne bude islo i Susic je dosta spremniji....jedino sto nas brine je efikasnost spiceva, tanki dosad ali eto vjerovatno vidimo finih stvari od Tatara i Fanima, eventualno Rahmanovica....golman nam je upitan isto...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
To zakazana danas neka tuča manijaka i cigana?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma ovo su pojedinci likovi istraumirani i puni kompleksa od premijer lige, i znas ono kao novi kolac zaleti se na najveceg da te drugi postuju....to uvijek dolazi iz nemoci i licnih frustracija.....iskreno ja Velezu zelim sve najbolje da nekad opet dosegne visine relevantnosti kao nekad u Jugi pa i vise od toga dosta je raje iz Mostara koji to zaista zasluzuju...a budala ima svugdje jbgKONTRASVIH je napisao/la: ↑11 sep 2020, 08:37Jeste i dosadno postalo da ne kazem jadno citati ove prepirke navijaca Veleza i Sarajeva po ko zna koji put prvo se pickasto i hinjski kao prcaju pa poslije sudije ulijecu klizeci i moralisu o nekakvom prijateljstvu![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.