FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 10 sep 2020, 20:25

Bas me zanima sastav za Pecaru i na sta ce to sve liciti :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Vanadij
Kontakt:

Post Postao/la Vanadij » 10 sep 2020, 20:26

Utakmica nakon 19 dana, iskreno nije se moglo više mnogi to nisu svjesni, idemo po pobjedu u lišticu

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 10 sep 2020, 20:38

Manijakdolopate je napisao/la:
10 sep 2020, 19:41
Ermin Zec je registrovan u FK Željezničar 15.02 2019.
Danas je 10.08.2020.
To je punih 19 mjeseci mjeseci
Klub sa porezima i doprinosima nema šanse da košta ispod 5 milja mjesečno.
Što znači da je to najmanje 95 milja maraka.
Za 95 milja smo dobili 5 golova.
U prosloj sezoni je odigrao 694 minute, kad je dosao oko 250

Kad se sve to sračuna, jedan gol nas je koštao 19 hiljada
A utakmica od 90 minuta najmanje 10 hiljada.

Ko u ovom ugovoru ima tal, i ruši već poljuljanu finansijsku situaciju u klubu, sve dok je ovakvih talova i repova, nemojte ništa očekivati.

Svako ko može raskinuti s njim a to je radi, za mene je neprijatelj kluba, kratko i jasno.
Zec ima 8000 KM bez doprinosa,ali je dosta plata oprostio a mogao je sve naplatiti

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 10 sep 2020, 20:39

Transfer1312 je napisao/la:
10 sep 2020, 17:53
Raonffa je napisao/la:
10 sep 2020, 17:49
delinjo je napisao/la:
10 sep 2020, 17:21
Pa sta nam je onda ciniti ?
Ništa, dok Savez i država ne ulože u domaće klubove i infrastrukturu ti tu ne možeš ništa.

Osim ako se ne pojavi neki čovjek pa upumpa milione u neki klub, ali to je nemoguće naravno jer niko nije budala da u ovakvim uslovima naše lige i države ulaže toliki novac u neki klub.
Pa sta ce ti savez ako budemo isto radili? Nije savez kriv sto su u nas klubovi bez ideje i vizije. A de mi reci upumpat pare? Ko ce doci u klub gdje navijaci ne zele investitora? Kako ce vratit svoju investiciju?

Pricao sam sa jednim multimilionerom iz Bosne rodom , voli Fudbal i kaze zasto ja da ulazem svoje novce a drugi da umjesto mene donose odluke. E pa druze nijedan milioner i miljarder nije glup da slusa nase demagogije kako treba a on je zaradio milione ali iskreno :rol:
Savez treba radi infrastrukture i nekih drugih stvari. Evo naprimjer ja mislim da idiot vidi da ligu treba skratiti na 10 klubova, ali jok oni evo već par godina govore "Liga 12 je uspjeh" bla bla, jeste uspjeh u odnosu na Ligu 16, ali hajde napravi još veći uspjeh pa još skrati ligu, skoncentriši kvalitet na manje klubova, uloži u infrastrukturu, malo edukuj one yebene sudije da se ne priča svako kolo o njima i njihovim greškama.

Nije samo do navijača, to je floskula propalih uprava "navijači ne žele investitora", navijači žele uspjeh kluba i uspjeh kluba dolazi sa parama, barem u današnjem modernom fudbalu. Naravno da niko ne želi da dođe sad nakav lik, kupi klub i radi sa njim šta hoće. Ali za pravog investitora od kojeg će koristi imati i klub, a i investitor od kluba, e to je prava stvar ali to je kod nas nemoguće.

Evo ti kone, oni su blizu toga, ali ni onaj njihov hajvan neće da ulaže pare, pa nije čovjek budala ulagati u ovaj jad.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 10 sep 2020, 20:39

U mirnoj i sportskoj atmosferi te ugodnom druženju prije i poslije tekme, razbit' ćemo športske 0:1 ili 1:2.

Juriš Željooooooooooooooooo
Željezničar za život cijeli!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 sep 2020, 20:40

SudoHusika je napisao/la:
10 sep 2020, 20:39
U mirnoj i sportskoj atmosferi te ugodnom druženju prije i poslije tekme, razbit' ćemo športske 0:1 ili 1:2.

Juriš Željooooooooooooooooo
Uvijek bude puno golova kad igramo. Zadnja dolje 3:3 :D

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 10 sep 2020, 20:44

Raonffa je napisao/la:
10 sep 2020, 20:39
Transfer1312 je napisao/la:
10 sep 2020, 17:53
Raonffa je napisao/la:
10 sep 2020, 17:49

Ništa, dok Savez i država ne ulože u domaće klubove i infrastrukturu ti tu ne možeš ništa.

Osim ako se ne pojavi neki čovjek pa upumpa milione u neki klub, ali to je nemoguće naravno jer niko nije budala da u ovakvim uslovima naše lige i države ulaže toliki novac u neki klub.
Pa sta ce ti savez ako budemo isto radili? Nije savez kriv sto su u nas klubovi bez ideje i vizije. A de mi reci upumpat pare? Ko ce doci u klub gdje navijaci ne zele investitora? Kako ce vratit svoju investiciju?

Pricao sam sa jednim multimilionerom iz Bosne rodom , voli Fudbal i kaze zasto ja da ulazem svoje novce a drugi da umjesto mene donose odluke. E pa druze nijedan milioner i miljarder nije glup da slusa nase demagogije kako treba a on je zaradio milione ali iskreno :rol:
Savez treba radi infrastrukture i nekih drugih stvari. Evo naprimjer ja mislim da idiot vidi da ligu treba skratiti na 10 klubova, ali jok oni evo već par godina govore "Liga 12 je uspjeh" bla bla, jeste uspjeh u odnosu na Ligu 16, ali hajde napravi još veći uspjeh pa još skrati ligu, skoncentriši kvalitet na manje klubova, uloži u infrastrukturu, malo edukuj one yebene sudije da se ne priča svako kolo o njima i njihovim greškama.

Nije samo do navijača, to je floskula propalih uprava "navijači ne žele investitora", navijači žele uspjeh kluba i uspjeh kluba dolazi sa parama, barem u današnjem modernom fudbalu. Naravno da niko ne želi da dođe sad nakav lik, kupi klub i radi sa njim šta hoće. Ali za pravog investitora od kojeg će koristi imati i klub, a i investitor od kluba, e to je prava stvar ali to je kod nas nemoguće.

Evo ti kone, oni su blizu toga, ali ni onaj njihov hajvan neće da ulaže pare, pa nije čovjek budala ulagati u ovaj jad.
Nije to floskula, to je zvanični stav navijačke skupine - "NIKOM' TE NE DAMO."

Ok, poštujem. Allaha mi. Samo jedna opaska - fudbal napreduje, pare su postale važnije i neophodnije nego ikada. Ne može "nikom' te ne damo" i titule, iskoraci i grupne faze. A trenutno je 1700 aktivnih članova jer članarine mahom ističu u ljetnom periodu. Puno mu karta 10km a hoće grupnu fazu. Yebemo mrtve igračima koji igraju za 2 milje, na kosti im se natovatimo uz izgovor da je to puno para i da ja radim za 5 glava kod privatnika a on šuta balon za 2 milje i kao libo njega racku. Šta bi onda uposlenik Lidla trebao reći znajući da tamo neki Mueller ili Kimmich zarađuju milion eura
mjesečno? Nemojte molim vas...

A savez je posebna priča. Iskoristio bih priliku da im se onako nayebem majki. 25 godina je prošlo od rata, milione su uzeli na račun repke i od donacija UEFE i FIFE, a za to vrijeme su kupili zgradu od 10 miliona i napravili jedan i po' teren u državi. Toliko.
Željezničar za život cijeli!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 sep 2020, 21:05

Kada bude boljih igraca,vise para bice i vise clanova,ljudi ne razumiju to ...Ne prenosi SK Sangaj Sipg jer vole kineze i jer se odjednom u Kini poceo igrati fudbal,prenose ih jer su doveli Hulka,Oskara....Mislis da bi taj isti Sanjgaj prenosili da igra ki mo ,jang lee,song ro i ostali....bi ali u kurcu....tako je i ovdje i posjete bi bile bolje i clanova vise sa boljim rezutlatima,nazalost ali tako je i tako razmisljaju ljudi posebno bosnje.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 sep 2020, 21:12

delinjo je napisao/la:
10 sep 2020, 21:05
Kada bude boljih igraca,vise para bice i vise clanova,ljudi ne razumiju to ...Ne prenosi SK Sangaj Sipg jer vole kineze i jer se odjednom u Kini poceo igrati fudbal,prenose ih jer su doveli Hulka,Oskara....Mislis da bi taj isti Sanjgaj prenosili da igra ki mo ,jang lee,song ro i ostali....bi ali u kurcu....tako je i ovdje i posjete bi bile bolje i clanova vise sa boljim rezutlatima,nazalost ali tako je i tako razmisljaju ljudi posebno bosnje.
Nije to bas tacno za clanove. Generalno kao drustvo nemamo tu “naviku” za clanstvo. Akcije tipa ono za karte, stolice i sta znam cemo ispostovati bez problema, ali imam osjecaj da mnogi navijaci clansku smatraju nebitnom.

Posjetu vec diktiraju rezultati. Zaredaj 2 pobjede u ligi imat ces prosjek 6-7 hiljada bez obzira na protivnika. Svaki sljedeci kiks vraca tu brojku na 3-4 hiljade do narednog hajca.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 10 sep 2020, 21:17

SudoHusika je napisao/la:
10 sep 2020, 20:44

A savez je posebna priča. Iskoristio bih priliku da im se onako nayebem majki. 25 godina je prošlo od rata, milione su uzeli na račun repke i od donacija UEFE i FIFE, a za to vrijeme su kupili zgradu od 10 miliona i napravili jedan i po' teren u državi. Toliko.
:kafa: :kafa: :clap:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 sep 2020, 21:18

LjoZee je napisao/la:
10 sep 2020, 21:12
delinjo je napisao/la:
Nije to bas tacno za clanove. Generalno kao drustvo nemamo tu “naviku” za clanstvo. Akcije tipa ono za karte, stolice i sta znam cemo ispostovati bez problema, ali imam osjecaj da mnogi navijaci clansku smatraju nebitnom.

Posjetu vec diktiraju rezultati. Zaredaj 2 pobjede u ligi imat ces prosjek 6-7 hiljada bez obzira na protivnika. Svaki sljedeci kiks vraca tu brojku na 3-4 hiljade do narednog hajca.
Ma vjeruj mi bilo bi 3 puta vise clanova da smo mi ovdje dominantni,pa da i marketing odradi svoje,garantujem mada je tacno to za naviku.Znam nazalost dosta ljudi koje tako tjeram da se uclane,kao na sta da dajem i bacam pare...jbg a ne mogu ga ja tjerati da voli klub ko ja i daje zadnju marku .Sa druge strane mozda bi ga i povuklo da je clan najdominantnijeg kluba a ovako mrka kapa,a mi to ne razumijemo jer mislimo da ovakvih ko nas ima 100 hiljada a nema nas par hiljada ostale moras privuci jbg :mrgreen: :mrgreen:

Sinoc rodjak iz Danske gledamo tekmu kaze on kod vas ovo sto igrate isto drugi sport samo po istim pravilima ... :urnebes: :urnebes:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 10 sep 2020, 21:26

Kako su Guto Fico Skoro Zvaka i ostali mogli bit igraci a ovi nemogu.Zato sto su slusali imali disciplinu kondiciju i ostalo.Jel moguce da nemozes nac krilo i beka da valja.Zasto nema sponzora jer neko to ne zeli ili nece niko ili nesposobam menadjment ili ko se pita za to.Sta vas zadovoljava tj koji je cilj .Titula malo proslavit prodat sto valja i onda jovo nanovo.

iguita

Post Postao/la iguita » 10 sep 2020, 21:27

Generalno vecina navijaca je bila strpljiva kad su u pitanju Zec , Veselinovic i Eric.Cekali Ermina , te plazme te ljekari u Rijeci, te....Dobro je vise, ili jesi ili nisi.Izadji mudonjo na teren i igraj, daj 100 posto ili kazi zbogom.Veseli , te debeo ,te ovo te ono.I ti mudonja bujrum igraj ili zbogom.Ericu **** nas svojim neprofesjonalnoscu.**** nas sa ovim virusom jer izolaciju ignorises i tulumaris po vukojebinama u Srbiji i bjeljini i zvorniku.I ti ili jesi ili nisi , izaberi ili **** vise.Demantujte me u nedjelju, raaaado cu vam se izvinuti i nakloniti.

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 10 sep 2020, 22:28

Ne zelim da branim ni jednu upravu ali teska su vremena za nabaviti pare.U vecini evropskoh liga tv prenosi su 20 % budzeta samo u nasoj ligi NS napravi ugovor da za sezonu dobijes 60 000 KM.Pa to ne moze pokriti put u jednom pravcu do Izraela a ne nesto vece.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 10 sep 2020, 22:38

delinjo je napisao/la:
10 sep 2020, 21:18
LjoZee je napisao/la:
10 sep 2020, 21:12
delinjo je napisao/la:

Ma vjeruj mi bilo bi 3 puta vise clanova da smo mi ovdje dominantni,pa da i marketing odradi svoje,garantujem mada je tacno to za naviku.Znam nazalost dosta ljudi koje tako tjeram da se uclane,kao na sta da dajem i bacam pare...jbg a ne mogu ga ja tjerati da voli klub ko ja i daje zadnju marku .Sa druge strane mozda bi ga i povuklo da je clan najdominantnijeg kluba a ovako mrka kapa,a mi to ne razumijemo jer mislimo da ovakvih ko nas ima 100 hiljada a nema nas par hiljada ostale moras privuci jbg :mrgreen: :mrgreen:

Sinoc rodjak iz Danske gledamo tekmu kaze on kod vas ovo sto igrate isto drugi sport samo po istim pravilima ... :urnebes: :urnebes:
Znaci rodjak te iz Danske nafurao pa nas smaras dva dana sa negativom :facepalm: 16 godina Hajduk nije osvojio Titulu ,ispadali od raznoraznih slagera u evropskim takmicenjima ali posjeta i clanske karte nikad nisu zakazali :salut: njima je clanska licna karta

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 sep 2020, 22:41

Za Hajduk navija cijela dalmacija,ti ako mislis da ovdje raja ima takvu kulturu i naviku odma hti preporucujem psihologa da popricas sa njim jer ocigledno si pod stresom i slabo rezonujes.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 sep 2020, 22:42

delinjo je napisao/la:
10 sep 2020, 22:41
Za Hajduk navija cijela dalmacija,ti ako mislis da ovdje raja ima takvu kulturu i naviku odma hti preporucujem psihologa da popricas sa njim jer ocigledno si pod stresom i slabo rezonujes.
Pazi kako mu se obracas :kafa:

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 sep 2020, 22:47

LjoZee je napisao/la:
10 sep 2020, 22:42
delinjo je napisao/la:
Pazi kako mu se obracas :kafa:
Iznabadat cu ga vjeruj mi,imam ga na ziceru :kafa:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 10 sep 2020, 22:47

delinjo je napisao/la:
Pa sam si dao odgovor :damn: mi nemamo tu kulturu ,djaba dominacija u ligi i sve ,vrati malo film unazad kad smo zadnju titulu uzeli koliko je bilo raje na proslavi?zasitili se ,isfuralo nam ,mene stid bilo kako nas je malo bilo.

MoSaZeLjo1921
Kontakt:

Post Postao/la MoSaZeLjo1921 » 10 sep 2020, 22:52

Daj Bože na dobro,korona nas je dotukla iskreno fizički,i protiv Širokog će biti problema haos,slaba selekcija igrača kada su se pojačanja dovodila,bez potrebe Bekrić,Fejzić,Jamak,sve preko 34 i kusur godina,svaka im čast u prošlosti na partijama,ali vidi se da ne mogu više,Anel Hajrić doveden da grije ne klupu izgleda tribine,momak 23,24 godine,ima odličnu konstituciju za napadača,nije mi jasno zašto ga ne upotrebljavaju,ili već kada je Juričić doveden,zašto je morao i Hajrić ili obrnuto,a tu je i Lendrić,bolje da se krilo dovelo koje je nužno potrebno,Blažević,Vrhovac ok,mladi momci,ali gore ova 3 navedena bez potrebe,bolje forsirat juniore i davati im šansu bar će imati želju za dokazivanjem i borbenost,a ovi na zalasku karijere,daj šta daš.Sve u svemu do titule će se teško doći,Štilić još nije na svom nivou,Zeca nigdje,Mujezinović nas je vadio prva 4 kola,x-faktor,ali opet jedina uzdanica je što je Amar na mjestu šefa.
Ne pišem često ali pratim forum svaki dan detaljno i aBd da se titula osvoji za 100 godina kluba.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.