Kakav Fatos, kakvi bakraci...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
200 i vise utakmica 5 i vise godina, ali i dalje neki nikako da nauce
A jbg ne može u glavu bolje da ga ja zovem Krste hahahaAmca007 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 22:34200 i vise utakmica 5 i vise godina, ali i dalje neki nikako da nauce![]()
Odlično je igrao kod nas, ali se posrao po svemu kad je otišao u Lišticu.ajdohordas je napisao/la: ↑10 sep 2020, 22:00100 % mogu potvrdit iz prve ruke, da smo mu od svih klubova u karijeri ostali u najboljem sjećanju. Baš često se čuje sa nekom svojom rajom iz Sarajeva sa kojima je bio dobar i dok je igrao kod nas, extra likbelosevic28 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 21:53Joj siJuxa bukve bukvalca.
Naravno da fali Brazilac sa slifom, ali neko ko je neizostavan clan prvih 11, kao sto ke Marciano bio.
Marciano je u Brazilu, do skora igrao u nekoj regionalnoj ligi, trenira sad djecu, stalno se cuje s nekoliko nasih igracavoli lik Sarajevo drama, ima namjeru doci u posjetu kad mu prilike dozvole...
![]()
Ko Wagner kod onih dole fasista, znaci da je prvo ime ekipe a ne statista u kukuruzu....belosevic28 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 21:53Joj siJuxa bukve bukvalca.
Naravno da fali Brazilac sa slifom, ali neko ko je neizostavan clan prvih 11, kao sto ke Marciano bio.
Marciano je u Brazilu, do skora igrao u nekoj regionalnoj ligi, trenira sad djecu, stalno se cuje s nekoliko nasih igracavoli lik Sarajevo drama, ima namjeru doci u posjetu kad mu prilike dozvole...
Što? Pa bili su nam zagarantovani produžeci a možda i penali da nas nisu gnusno zakinuli, tu bi nijanse odlučivale. U kompletnoj utakmici mi smo bili bolji tim na terenu u više momenata a statistički gledano imali smo svega više, 3-9 korneri, posjed je bio na našoj strani i imali smo više šuteva.
Denchi je napisao/la: ↑10 sep 2020, 14:57Raspustena je vecina juniorske generacije a prebaceni su kadeti, tj. Pomakle su se sve generacije time...tako da ce juniori trpiti ali ce biti duze na okupu, sljedecih par sezona...vise talenta ima u kadetima trenutno, i vidi se i po ovom malom Hodzicu da je jako mlad a stoji bez problema u seniorima....michplatini je napisao/la: ↑10 sep 2020, 14:44Nije tu u pitanju samo F.Hodžić nego je problem u kvalitetu evidentan.Sad imate nekoliko igrača koji su sa prvim timom i dođu juniori Želje i lagano dobiju 0:4.Pa oni rade sa prvim timom a u juniorskoj konkurenciji ne mogu pravit razliku,daleko su ti klinci koji dolaze od potencijala Mujakića,Pidra ,Salčina,Đokanovića.Volio bih da griješim ali mislim da ćemo se uvjeriti u narednom periodu.
Ako budu losi, ispast ce prije nas. Ako prodju znaci okaci macku o repajdohordas je napisao/la: ↑10 sep 2020, 23:20Ne znam jeste li čitali danas po sajtovima ono za Astanu, izgleda da imaju velikih problema u timu, kapiten im je otjeran iz reprezentacije a nemaju još ni šefa stručnog štaba, trenutno im direktor obavlja tu funkciju...baš je zategnuta situacija kod njih, treba to iskoristit.
Ko je to?
Pa jel im Galatasaray platio!?
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 sep 2020, 20:48Kakvi Karacici kakvi bakraci...
Pored Sahinovica i Dizdarevica ne treba nam niko...
Ma kakvi...Stroj1946 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 23:39Ko je to?
Pa jel im Galatasaray platio!?
Kao da je to kakvo mjerilo... I Brest je bio loš protiv nas, nisu se sastavili sa loptom pa prodjoše jbga...holyman je napisao/la: ↑10 sep 2020, 23:34Ako budu losi, ispast ce prije nas. Ako prodju znaci okaci macku o repajdohordas je napisao/la: ↑10 sep 2020, 23:20Ne znam jeste li čitali danas po sajtovima ono za Astanu, izgleda da imaju velikih problema u timu, kapiten im je otjeran iz reprezentacije a nemaju još ni šefa stručnog štaba, trenutno im direktor obavlja tu funkciju...baš je zategnuta situacija kod njih, treba to iskoristit.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajdohordas, macahz i 33 gosta.