Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

Justin
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Justin » 09 sep 2020, 22:23

Aouar najvjerovatnije dolazi. Provjerena informacija iz druge ruke. :kafa:
AA23 je napisao/la:
09 sep 2020, 21:06
Navodno PSG hoće da nam uvali Draxlera a mi njima Genduzija, ako je tako zadržati čupavog
Kad se sjetim koliko su mnogi prizeljkivali tog panja. Mislim da ste i ti i paja bili u toj skupini. :kafa:
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 09 sep 2020, 22:24

Draxler valjda hoće da ide, a želja mu je Engleska.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 09 sep 2020, 22:50

Ma koji ce nam qrac Draxler najjaci na krilu a tu amo popunjeni vrlo dobro, dajte veznjaka dva i dosta za ovaj rok
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 09 sep 2020, 22:58

Justin je napisao/la:
09 sep 2020, 22:23
Aouar najvjerovatnije dolazi. Provjerena informacija iz druge ruke. :kafa:
AA23 je napisao/la:
09 sep 2020, 21:06
Navodno PSG hoće da nam uvali Draxlera a mi njima Genduzija, ako je tako zadržati čupavog
Kad se sjetim koliko su mnogi prizeljkivali tog panja. Mislim da ste i ti i paja bili u toj skupini. :kafa:
znam da je paja drkao na njega, ne sjećam se iskreno, ako nadješ neki post citiraj pa da vidim, ali nisam neki fan bio njegov niti sam ga spominjao kao ovaj prvi što si ga spomenuo

toliko je dobar da je 5 godina igrač svjetske klase a bez gola u aktivnoj sezoni :urnebes:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 09 sep 2020, 23:31

Pa zato ti i kazem nemas razloga da se plasis tvoji strahovi se nece obistiniti i nece nas PSG zayebati pa nam uzeti Guendouzija za tog anonimusa Draxlera bas kao sto nas i Real nije zayebao pa nam uzeo Koscielnog za propalog Ramosa, tako da ne beri brige..

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 10 sep 2020, 00:41

bega_afc je napisao/la:
24 jun 2015, 22:45
topnik1 je napisao/la: Ode koscielni vrlo dobar štoper, dolazi WC Ramos :ljepota: :ljepota: :ljepota: . To nam je potez stoljeća.

Hronike FC Arsenala. :urnebes:

Maršale ovdje se govori o tome da se proda Koscielni, a dovede Ramos. Zar si i ti počeo izvrtati riječi :roll:
Gabriel je zamjena za Kosa, to je valjda bilo jasno onog trenutka kad je momak doveden. Zutog i Santija iz prvih 11 ne moze istjerat 20 Ramosa i 30 Zidana.
Rezervni stoper je van Dajk iz Seltika.
Zamal
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 10 sep 2020, 01:14

Hoćel taj Aouar led te hebo...
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 sep 2020, 07:05

Koja smo mi sila kad nam je rezervna opcija van Dijk
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 10 sep 2020, 09:04

bega 2015 > anell 2020

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 10 sep 2020, 10:19

Marsal je napisao/la:
10 sep 2020, 07:05
I to se spominjala sića, 12 miliona funti. Ako se sjetimo Azara i njega u bližoj prošlosti, trenutno smo mogli biti u poziciji da možda imamo dvije-tri titule u zadnjih 5-6-7 godina.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 10 sep 2020, 10:25

bega_afc je napisao/la:
10 sep 2020, 10:19
Marsal je napisao/la:
10 sep 2020, 07:05
I to se spominjala sića, 12 miliona funti. Ako se sjetimo Azara i njega u bližoj prošlosti, trenutno smo mogli biti u poziciji da možda imamo dvije-tri titule u zadnjih 5-6-7 godina.
Ma Azar je napravio cirkus sa izborom kluba. Sjecate se njegovog neckanja i zavlacenja 5 klubova
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 10 sep 2020, 16:28

Joj yebote koja propaganda, Hazard je bio zavrsen samo je trebalo dati kes koji je Lille sa pravom trazio mislim da je 35 miliona u pitanju bilo i Hazard bi bio Arsenalov. Taj cirkus o kojem pricas je bio godinu kasnije kada je birao izmedju Chelsea i Uniteda mislim.
Zadnja izmjena: japa, dana/u 10 sep 2020, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 10 sep 2020, 21:28

fulali šta valja iz lillea,a doveli masne promašaje :rol: tipično za ovaj klub :urnebes:

Tom Kershaw
@trlkershaw

Arsenal have decided to sell goalkeeper Emiliano Martinez. No fee agreed yet, but negotiations with Aston Villa will now resume. Personal terms have already been finalised on a four-year contract #afc #avfc

David Raya’s agent has confirmed to Catalan Sport that Arsenal have made an offer to Brentford for David Raya

His agent adds that Brentford are not willing to negotiate and player would like to join Arsenal.
8:58 PM Sep 10, 2020

David Raya’s agent (asked if the player will hand in a transfer request if his team reject negotiating with Arsenal) “We will do what is necessary" to get him a move to Arsenal
9:07 PM Sep 10, 2020

glupost epskih razmjera bi bila prodati martineza za 20 milja i onda 10-15 potrošiti na ovog panja od raye,nek se klub kolektivno ugasi ako ovo naprave :kafa: bolje dati šansu nekog mlađem na klupi nego liku u rangu almunije ako ne i gorem :rol: ili po čitavom svijetu nema mladog golmana koji bi se našao za 4-5 milje :kafa: a ne sad treba dovodi još jednog frenda od artete,lik doveo za pomoćne neku dječurliju od 24 godine :rol: martinez trebao ostati jedinica dok ne kiksa,a panjina na klupi se usrala da nebi povrijedi ego lika koji nemože izaći na visoku loptu :tokralju: :rol: i ova izdrkavanja na autohtonog francuza :rol: bit će smiješno kad dovedu njega a fulaju parteya koji bi imao veći utjecaj na ekipu nego ovaj lyonov dibidus :rol: ili nek više crnog mačka uvale atleticu za parteya i dodaju lovu,a lova koja ostane spiče na kmicu iz celtica za napad :kafa: prodat i titana od nketija i nelsona i ostale trabante od engleskih kvazi talentića od kojih se jedino može dobiti proljev kolko su ograničeni i retardirani :kafa: i uzeti mađara iz salzbuga za prodaju nilesa ili ostalih panjinića

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 10 sep 2020, 21:41

Ispade Martinez bio top golman godinama, frajer ima dobar " spell " što se kaže pod Artetom i ovu polusezonu, niti je koga uvjerio da može tako da brani konstantno, ali uvjerio jeste da ima u njemu kvaliteta, sad jeste glupo da ga prodamo za ovu cifru, ali on neće ostati i sa obzirom da prije pola godine ne bi dobio ni kinte za njega (završio bi negdje za 4-5 miliona i to eura), sad dobijamo 20 miliona Eura za istog, možda čak i funti - jeste glupo da taj Raya dođe za 15, ovaj ode za 20, ali nema mi logike da se to radi i valjda nisu blentavi na tom nivou.

Moramo negdje uzeti novac, rekao sam već da treba zaraditi na Martinezu jer je Leno bolji golman.

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 10 sep 2020, 21:44

Seaman je napisao/la:
10 sep 2020, 21:28
fulali šta valja iz lillea,a doveli masne promašaje :rol: tipično za ovaj klub :urnebes:

Tom Kershaw
@trlkershaw

Arsenal have decided to sell goalkeeper Emiliano Martinez. No fee agreed yet, but negotiations with Aston Villa will now resume. Personal terms have already been finalised on a four-year contract #afc #avfc

David Raya’s agent has confirmed to Catalan Sport that Arsenal have made an offer to Brentford for David Raya

His agent adds that Brentford are not willing to negotiate and player would like to join Arsenal.
8:58 PM Sep 10, 2020

David Raya’s agent (asked if the player will hand in a transfer request if his team reject negotiating with Arsenal) “We will do what is necessary" to get him a move to Arsenal
9:07 PM Sep 10, 2020

glupost epskih razmjera bi bila prodati martineza za 20 milja i onda 10-15 potrošiti na ovog panja od raye,nek se klub kolektivno ugasi ako ovo naprave :kafa: bolje dati šansu nekog mlađem na klupi nego liku u rangu almunije ako ne i gorem :rol: ili po čitavom svijetu nema mladog golmana koji bi se našao za 4-5 milje :kafa: a ne sad treba dovodi još jednog frenda od artete,lik doveo za pomoćne neku dječurliju od 24 godine :rol: martinez trebao ostati jedinica dok ne kiksa,a panjina na klupi se usrala da nebi povrijedi ego lika koji nemože izaći na visoku loptu :tokralju: :rol: i ova izdrkavanja na autohtonog francuza :rol: bit će smiješno kad dovedu njega a fulaju parteya koji bi imao veći utjecaj na ekipu nego ovaj lyonov dibidus :rol: ili nek više crnog mačka uvale atleticu za parteya i dodaju lovu,a lova koja ostane spiče na kmicu iz celtica za napad :kafa: prodat i titana od nketija i nelsona i ostale trabante od engleskih kvazi talentića od kojih se jedino može dobiti proljev kolko su ograničeni i retardirani :kafa: i uzeti mađara iz salzbuga za prodaju nilesa ili ostalih panjinića
Nece Atletico nikakve zamjene, samo keš. Nek dovedu makar jednog od ove dvojice u sredinu, samo da na kraju ne izvisimo kod obojice :mrgreen: to bi jedino bilo lose

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 10 sep 2020, 21:56

AA23 je napisao/la:
10 sep 2020, 21:41
Ispade Martinez bio top golman godinama, frajer ima dobar " spell " što se kaže pod Artetom i ovu polusezonu, niti je koga uvjerio da može tako da brani konstantno, ali uvjerio jeste da ima u njemu kvaliteta, sad jeste glupo da ga prodamo za ovu cifru, ali on neće ostati i sa obzirom da prije pola godine ne bi dobio ni kinte za njega (završio bi negdje za 4-5 miliona i to eura), sad dobijamo 20 miliona Eura za istog, možda čak i funti - jeste glupo da taj Raya dođe za 15, ovaj ode za 20, ali nema mi logike da se to radi i valjda nisu blentavi na tom nivou.

Moramo negdje uzeti novac, rekao sam već da treba zaraditi na Martinezu jer je Leno bolji golman.

ispade leno neka velika golmančina,a lik s jednom polusezonom ostavio bolji dojam od njega :rol: nek prodaju lena šta se mene tiče :kafa: pršte ponude za lena koji nemože na visoku loptu izaći ili kad izađe tolko je nesiguran da to nisu istine :rol: ovog rayu samo može budala koja nema pojma o nogometu razmatrati da ga dovedu za ovu cijenu :kafa: još jedan artetin frend koji bi na sisu,lik doveo dječurliju od 24 godine za pomoćnike,nisam vidio da je to neko komentirao :kafa:

Ozymandias je napisao/la:
10 sep 2020, 21:44

Nece Atletico nikakve zamjene, samo keš. Nek dovedu makar jednog od ove dvojice u sredinu, samo da na kraju ne izvisimo kod obojice :mrgreen: to bi jedino bilo lose

nek dovedu parteya i čao,ovaj me dibidus nezanima :kafa: neznam koja je poruka iskrcati prvo lovu za dibusa,a onda će kao atletico smanjiti cijenu :rol: tek onda će viditi da imaju love pa neće smanjiti zathjeve :kafa: nek uvale crnog mačka bilo kome :kafa:

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 10 sep 2020, 22:05

Seaman je napisao/la:
10 sep 2020, 21:56
AA23 je napisao/la:

ispade leno neka velika golmančina,a lik s jednom polusezonom ostavio bolji dojam od njega :rol: nek prodaju lena šta se mene tiče :kafa: pršte ponude za lena koji nemože na visoku loptu izaći ili kad izađe tolko je nesiguran da to nisu istine :rol: ovog rayu samo može budala koja nema pojma o nogometu razmatrati da ga dovedu za ovu cijenu :kafa: još jedan artetin frend koji bi na sisu,lik doveo dječurliju od 24 godine za pomoćnike,nisam vidio da je to neko komentirao :kafa:

Ozymandias je napisao/la:
10 sep 2020, 21:44

nek dovedu parteya i čao,ovaj me dibidus nezanima :kafa: neznam koja je poruka iskrcati prvo lovu za dibusa,a onda će kao atletico smanjiti cijenu :rol: tek onda će viditi da imaju love pa neće smanjiti zathjeve :kafa: nek uvale crnog mačka bilo kome :kafa:
Nece Atletico spustat nista ispod otkupne klauzule al mozda hoce Lyon za Aouara. Vjerovatno nece da istovare 45 miliona za Parteya Lyonu pred nosom a ovamo se kao ubise cjenkajuci :mrgreen:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 10 sep 2020, 22:41

AA23 je napisao/la:

Eto nek je Leno top golman i koga je on to uvjerio osim vas par vojaroljubaca koji ste drkali i na Ospinu, Lakazeta, Xhaku i ostale provale farmerska liga igrace? Martinez nije neka top klasa ali nista losiji od precijenjenog petog golmana Njemacke.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 10 sep 2020, 22:44

Mene zanima koliko su ovi sto bacaju majmuna na arapa iz francuske ustvari gledali njegovih utakmica? Jel so ta hajp stvorio zbog onog low quality turnira Lige Prvaka i jedne i po dobre utakmice? Ili ga vec par sezona prate?

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 10 sep 2020, 22:58

ista stvar bila kad su htjeli moratu jer su pogledali utakmicu juvea protiv bayerna :lol: ne vrijedi 50 milja,a ne 60 kolko si je aulas zamislio :rol: 7 asistencija u francuskoj ligi :kafa:

Ainsley Maitland-Niles to prioritise regular playing time as he agonises over Arsenal future with Wolves preparing improved offer. [@SamiMokbel81_DM]
11:36 PM · Sep 10, 2020

25 milja ponudili :kafa: prodaj to

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.