Kad se sjetim koliko su mnogi prizeljkivali tog panja. Mislim da ste i ti i paja bili u toj skupini.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Kad se sjetim koliko su mnogi prizeljkivali tog panja. Mislim da ste i ti i paja bili u toj skupini.
znam da je paja drkao na njega, ne sjećam se iskreno, ako nadješ neki post citiraj pa da vidim, ali nisam neki fan bio njegov niti sam ga spominjao kao ovaj prvi što si ga spomenuo
Zamalbega_afc je napisao/la: ↑24 jun 2015, 22:45Gabriel je zamjena za Kosa, to je valjda bilo jasno onog trenutka kad je momak doveden. Zutog i Santija iz prvih 11 ne moze istjerat 20 Ramosa i 30 Zidana.topnik1 je napisao/la: Ode koscielni vrlo dobar štoper, dolazi WC Ramos![]()
![]()
. To nam je potez stoljeća.
Hronike FC Arsenala.![]()
Maršale ovdje se govori o tome da se proda Koscielni, a dovede Ramos. Zar si i ti počeo izvrtati riječi
Rezervni stoper je van Dajk iz Seltika.
I to se spominjala sića, 12 miliona funti. Ako se sjetimo Azara i njega u bližoj prošlosti, trenutno smo mogli biti u poziciji da možda imamo dvije-tri titule u zadnjih 5-6-7 godina.
Ma Azar je napravio cirkus sa izborom kluba. Sjecate se njegovog neckanja i zavlacenja 5 klubova
Nece Atletico nikakve zamjene, samo keš. Nek dovedu makar jednog od ove dvojice u sredinu, samo da na kraju ne izvisimo kod obojiceSeaman je napisao/la: ↑10 sep 2020, 21:28fulali šta valja iz lillea,a doveli masne promašajetipično za ovaj klub
![]()
Tom Kershaw
@trlkershaw
Arsenal have decided to sell goalkeeper Emiliano Martinez. No fee agreed yet, but negotiations with Aston Villa will now resume. Personal terms have already been finalised on a four-year contract #afc #avfc
David Raya’s agent has confirmed to Catalan Sport that Arsenal have made an offer to Brentford for David Raya
His agent adds that Brentford are not willing to negotiate and player would like to join Arsenal.
8:58 PM Sep 10, 2020
David Raya’s agent (asked if the player will hand in a transfer request if his team reject negotiating with Arsenal) “We will do what is necessary" to get him a move to Arsenal
9:07 PM Sep 10, 2020
glupost epskih razmjera bi bila prodati martineza za 20 milja i onda 10-15 potrošiti na ovog panja od raye,nek se klub kolektivno ugasi ako ovo napravebolje dati šansu nekog mlađem na klupi nego liku u rangu almunije ako ne i gorem
ili po čitavom svijetu nema mladog golmana koji bi se našao za 4-5 milje
a ne sad treba dovodi još jednog frenda od artete,lik doveo za pomoćne neku dječurliju od 24 godine
martinez trebao ostati jedinica dok ne kiksa,a panjina na klupi se usrala da nebi povrijedi ego lika koji nemože izaći na visoku loptu
![]()
i ova izdrkavanja na autohtonog francuza
bit će smiješno kad dovedu njega a fulaju parteya koji bi imao veći utjecaj na ekipu nego ovaj lyonov dibidus
ili nek više crnog mačka uvale atleticu za parteya i dodaju lovu,a lova koja ostane spiče na kmicu iz celtica za napad
prodat i titana od nketija i nelsona i ostale trabante od engleskih kvazi talentića od kojih se jedino može dobiti proljev kolko su ograničeni i retardirani
i uzeti mađara iz salzbuga za prodaju nilesa ili ostalih panjinića
AA23 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 21:41Ispade Martinez bio top golman godinama, frajer ima dobar " spell " što se kaže pod Artetom i ovu polusezonu, niti je koga uvjerio da može tako da brani konstantno, ali uvjerio jeste da ima u njemu kvaliteta, sad jeste glupo da ga prodamo za ovu cifru, ali on neće ostati i sa obzirom da prije pola godine ne bi dobio ni kinte za njega (završio bi negdje za 4-5 miliona i to eura), sad dobijamo 20 miliona Eura za istog, možda čak i funti - jeste glupo da taj Raya dođe za 15, ovaj ode za 20, ali nema mi logike da se to radi i valjda nisu blentavi na tom nivou.
Moramo negdje uzeti novac, rekao sam već da treba zaraditi na Martinezu jer je Leno bolji golman.
Ozymandias je napisao/la: ↑10 sep 2020, 21:44
Nece Atletico nikakve zamjene, samo keš. Nek dovedu makar jednog od ove dvojice u sredinu, samo da na kraju ne izvisimo kod obojiceto bi jedino bilo lose
Nece Atletico spustat nista ispod otkupne klauzule al mozda hoce Lyon za Aouara. Vjerovatno nece da istovare 45 miliona za Parteya Lyonu pred nosom a ovamo se kao ubise cjenkajuciSeaman je napisao/la: ↑10 sep 2020, 21:56AA23 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 21:41Ispade Martinez bio top golman godinama, frajer ima dobar " spell " što se kaže pod Artetom i ovu polusezonu, niti je koga uvjerio da može tako da brani konstantno, ali uvjerio jeste da ima u njemu kvaliteta, sad jeste glupo da ga prodamo za ovu cifru, ali on neće ostati i sa obzirom da prije pola godine ne bi dobio ni kinte za njega (završio bi negdje za 4-5 miliona i to eura), sad dobijamo 20 miliona Eura za istog, možda čak i funti - jeste glupo da taj Raya dođe za 15, ovaj ode za 20, ali nema mi logike da se to radi i valjda nisu blentavi na tom nivou.
Moramo negdje uzeti novac, rekao sam već da treba zaraditi na Martinezu jer je Leno bolji golman.
ispade leno neka velika golmančina,a lik s jednom polusezonom ostavio bolji dojam od njeganek prodaju lena šta se mene tiče
pršte ponude za lena koji nemože na visoku loptu izaći ili kad izađe tolko je nesiguran da to nisu istine
ovog rayu samo može budala koja nema pojma o nogometu razmatrati da ga dovedu za ovu cijenu
još jedan artetin frend koji bi na sisu,lik doveo dječurliju od 24 godine za pomoćnike,nisam vidio da je to neko komentirao
![]()
Ozymandias je napisao/la: ↑10 sep 2020, 21:44
Nece Atletico nikakve zamjene, samo keš. Nek dovedu makar jednog od ove dvojice u sredinu, samo da na kraju ne izvisimo kod obojiceto bi jedino bilo lose
nek dovedu parteya i čao,ovaj me dibidus nezanimaneznam koja je poruka iskrcati prvo lovu za dibusa,a onda će kao atletico smanjiti cijenu
tek onda će viditi da imaju love pa neće smanjiti zathjeve
nek uvale crnog mačka bilo kome
![]()
Eto nek je Leno top golman i koga je on to uvjerio osim vas par vojaroljubaca koji ste drkali i na Ospinu, Lakazeta, Xhaku i ostale provale farmerska liga igrace? Martinez nije neka top klasa ali nista losiji od precijenjenog petog golmana Njemacke.AA23 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 21:41Ispade Martinez bio top golman godinama, frajer ima dobar " spell " što se kaže pod Artetom i ovu polusezonu, niti je koga uvjerio da može tako da brani konstantno, ali uvjerio jeste da ima u njemu kvaliteta, sad jeste glupo da ga prodamo za ovu cifru, ali on neće ostati i sa obzirom da prije pola godine ne bi dobio ni kinte za njega (završio bi negdje za 4-5 miliona i to eura), sad dobijamo 20 miliona Eura za istog, možda čak i funti - jeste glupo da taj Raya dođe za 15, ovaj ode za 20, ali nema mi logike da se to radi i valjda nisu blentavi na tom nivou.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.