Dennis Hadžikadunić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Dennis Hadžikadunić
Sta, novinar stvarno po forumu svrlja?
- Chapman1886
- Kontakt:
garant je jedan od ovih što lobira za pilićare i čobane iz domaće 'lige'
Samo Sloboda | COYG
Pa on i pise tekstove da bi mi pucali postove po forumu. Klik po klik, posjeta po posjeta.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Causevic je gori nego onaj neshvaceni genije sto je pisa najdebnije tekstove u historiji novinarstva ne mogu se imena sjetiti ali je bio uzasan, mozda je cak i ista osoba
Ja realno ovu stranicu samo posjecujem zbog foruma. Nekog novinarstva bas i nema. Tako da i ne citam nit otvaram clanke. Ova stranica je davno otisla u onu stvar a drzi je samo ovaj forum.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 10 sep 2020, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
-
- Kontakt:
Cim nadjem alternativni i prije svega ozbiljniji forum / portal vezano za BiH reprezentaciju. ja prelazim. Ovde sam vise iz nuzde nego neke volje.
Ciletov forum je ozbiljan ali je u zadnje vrijeme slabo posjecen. Tamo ti nema ovi i.diota koji prave po 20 profila i spamaju dan i noci.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ali koja poplava zombija za vrijeme i poslije utakmice s Poljskom
Koji likovi, priča, komentari...skonto sam da je naš podforum "akademija nauka" za one spodobe.

Koji likovi, priča, komentari...skonto sam da je naš podforum "akademija nauka" za one spodobe.
Zato sto adminu vjerovatno kapaju pare sa svakom posjetom. Zato i tolerise spamere i ove sto psuju i sve rasprave na chatu. Jer forum je jedino sto ide. Stranica kao stranica mu je cisto smece. Novinarski sljam poput causevica su glavni likovi na stranici.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ma jasno mi je to, zato se i ne nerviram.
Yebi ga, to je cijena ovog oblika komunikacije. Ovim vlasnicima su najvažniji klikovi, to im doese lovu.
Opet, ako puste previše to će ih pojest. Sve ima granice. Ono za vrijeme i poslije tekme s poljskom je bilo čisto zlo.
Tačno da se odjaviš i više nikad ne dođeš.
Fulio si dosta toga. Forum nije u zadnje vrijeme pao, vec je u avgustu oborio sve rekorde sa 7,5 miliona procitanih stranica... to ti dodje recimo kao 4 puta sc sport.
Ujedno, to je najjaci forum u drzavi, oko 40% vise pageviewsa od slijedeceg, bilo kakvog foruma u drzavi. Znaci, nesto dobro ipak radimo. Forum je takav kakvi su forumasi, a posto smo najveci i neelitisticki, forumasi su kakav je narod - vecinom nisu bas divni... Ali ako hoces glas naroda, slusaj ga, rulja neuka galami.
S druge strane, nije jedino sto se cita, jer sve skupa imamo oko 50 miliona (web+app), znaci portala jos oko 40 miliona.
E sad, to da se neke pare zaradjuju na forumu je isto pogresno, zar ne primjetis da nema reklama nikakvih? Osim Mozzart koji je tu bonus i ne zaradjuje se od vise/manje klikova.
Tolerisem svasta, jer da ne tolerisem, ne bi ni ti 12 godina ostao... najlakse je banovati.
Dodatno, vidim causevic vam je zapeo za oko, pa da vam skrenem paznju da su dvojica s istim prezimenom (nisu rod)... morate bolje definisati koji je ‘najgori’.
Nek se oni dogovore.admin je napisao/la: ↑10 sep 2020, 21:52Fulio si dosta toga. Forum nije u zadnje vrijeme pao, vec je u avgustu oborio sve rekorde sa 7,5 miliona procitanih stranica... to ti dodje recimo kao 4 puta sc sport.
Ujedno, to je najjaci forum u drzavi, oko 40% vise pageviewsa od slijedeceg, bilo kakvog foruma u drzavi. Znaci, nesto dobro ipak radimo. Forum je takav kakvi su forumasi, a posto smo najveci i neelitisticki, forumasi su kakav je narod - vecinom nisu bas divni... Ali ako hoces glas naroda, slusaj ga, rulja neuka galami.
S druge strane, nije jedino sto se cita, jer sve skupa imamo oko 50 miliona (web+app), znaci portala jos oko 40 miliona.
E sad, to da se neke pare zaradjuju na forumu je isto pogresno, zar ne primjetis da nema reklama nikakvih? Osim Mozzart koji je tu bonus i ne zaradjuje se od vise/manje klikova.
Tolerisem svasta, jer da ne tolerisem, ne bi ni ti 12 godina ostao... najlakse je banovati.
Dodatno, vidim causevic vam je zapeo za oko, pa da vam skrenem paznju da su dvojica s istim prezimenom (nisu rod)... morate bolje definisati koji je ‘najgori’.
ja pokusao da se sjetim i da mu odgovorim da nije causevic vec taj...da, 100% misli na culica:-)
koji je to lik bio haha
nigdje ga izgleda:-)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nemojte više, biće da vršimo "Attack" na novinare. 
@admin, vratite lajkove, šta je reć? Jedna funkcija u JS-u remeti forum?

@admin, vratite lajkove, šta je reć? Jedna funkcija u JS-u remeti forum?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Od kad nema lajkova forum radi 3 puta bolje-barem meni a i drugi su pisali da im bolje radi
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....