FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sto prije shvatimo da nam je liga amaterska lakse ce nam biti svima u BiH.Uzmite igrace ostalih klubova u BiH i sve ce vam biti jasno.Serbecica guraju u repku i sanjaju neke milione na njemu a frajera vec dvije godine Rozenburg nece na pripreme da vodi.Bilbija top igrac u nasoj ligi 5 godina ne moze tri mjeseca igrati vani.Duljevic A reprezentativac nema mjesta u klubu koji ispada iz druge njemacke lige.Mi prodajemo najboljeg strijelca lige za 150 000 .Menalo najveci talenat ni minute u Dinamu.Zakaric pola godine u Partizanu i nazad.Kad slusas novinare nasa mlada repka vrijedi milijardu a sa Moldavijom potegni povuci.
Radije bi i tebe gledao na krilu od Veselog.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!

ti si brat !!

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Sta hoces da kazes, da je isto imati u ekipi Menala, Serbecica, Kovacevica ili Bekrica, Jamaka i Kosorica?Kometa je napisao/la: ↑10 sep 2020, 14:45Sto prije shvatimo da nam je liga amaterska lakse ce nam biti svima u BiH.Uzmite igrace ostalih klubova u BiH i sve ce vam biti jasno.Serbecica guraju u repku i sanjaju neke milione na njemu a frajera vec dvije godine Rozenburg nece na pripreme da vodi.Bilbija top igrac u nasoj ligi 5 godina ne moze tri mjeseca igrati vani.Duljevic A reprezentativac nema mjesta u klubu koji ispada iz druge njemacke lige.Mi prodajemo najboljeg strijelca lige za 150 000 .Menalo najveci talenat ni minute u Dinamu.Zakaric pola godine u Partizanu i nazad.Kad slusas novinare nasa mlada repka vrijedi milijardu a sa Moldavijom potegni povuci.
Ali kad je Mujezinovic juce usao, odma se vidilo da je moderan igrac, i da se moze da nosi protiv takve ekipe. Bas smo njega dobro ulovili, a ko bi rekao poslije one duze faze adaptacije kod nas.
Hocu da kazem gdje nam je liga u odnosu na Izrael npr.perodeformero je napisao/la: ↑10 sep 2020, 14:52Sta hoces da kazes, da je isto imati u ekipi Menala, Serbecica, Kovacevica ili Bekrica, Jamaka i Kosorica?Kometa je napisao/la: ↑10 sep 2020, 14:45Sto prije shvatimo da nam je liga amaterska lakse ce nam biti svima u BiH.Uzmite igrace ostalih klubova u BiH i sve ce vam biti jasno.Serbecica guraju u repku i sanjaju neke milione na njemu a frajera vec dvije godine Rozenburg nece na pripreme da vodi.Bilbija top igrac u nasoj ligi 5 godina ne moze tri mjeseca igrati vani.Duljevic A reprezentativac nema mjesta u klubu koji ispada iz druge njemacke lige.Mi prodajemo najboljeg strijelca lige za 150 000 .Menalo najveci talenat ni minute u Dinamu.Zakaric pola godine u Partizanu i nazad.Kad slusas novinare nasa mlada repka vrijedi milijardu a sa Moldavijom potegni povuci.
Izrael je samo nama bauk i smijesna liga,pogledaj njihove predstavnike od koga ispadaju,nazalost mi smo luzeri u glavi od navijaca do igraca...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Necu
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- dubioza144
- Kontakt:
Eric Sehic Ikic Kosoric Sinisa Dado Hajdar(Mesa) Mule Stila Zec Lendric(Juricic) za Široki
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
da
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne znam hoce li Frane i Dado biti spremnidubioza144 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 15:20Eric Sehic Ikic Kosoric Sinisa Dado Hajdar(Mesa) Mule Stila Zec Lendric(Juricic) za Široki
Mislim da sam sličan komentar napisao prije mjesec a možda i više i baš upotrijebio izraz da se moramo osloboditi okova vremena iza nas i da se više ništa ne podrazumjeva, nego imaš ono što sam uzmeš, zaslužiš, zaradiš.timpramosavePla je napisao/la: ↑10 sep 2020, 14:19Kad izadjemo iz okvira komunizma bice nama puno bolje. To vazi za svakog pojedinca, pa do vrha drzave.
Ovo je kapitalizam, ovdje ljudi jos spominju neke radne akcije i zive u tom sjecanju. Tako i za Zelju, jos sanjamo Cuhajija i Videoton, pa se malo sjetimo Njukastla. Nista ne radimo da to promjenimo. Nemamo para ljudi, ovo sad sto neko kaze vraca havere. Vraca havere, jer Jamak,Bekric igraju za smijesne pare. Jucer da smo izveli najbolji tim lige, ne bi izbacili Makabi, ljudi su jaci jednostavno. Igraju evropski fudbal, jaki,brzi, lik nam zabi gol sa 35m, a mi se jos ibretimo kad ga Stilic zabije iz slobodnog.
Mora se svasta nesta promjeniti, utopija radnickog kluba ce nas ugasiti.
Ide 100 godina i niko nam neće dati titulu u ruke jer je stogodišnjica, za istu ćemo morati krvariti do zadnje kapi krvi i atoma snage.
Puno nam stvari ne ide u prilog ali mi smo takav klub od samog rođenja.
Ova sezona je nekako od početka nenormalna plus nesposobna uprava koja ne zna djelovati ni u idealnim a kamoli u kriznim situacijama,
Eto povukli su se i neki ok potezi doduše, ali moramo biti svijesni da se nekako borimo protiv više stvari u isto vrijeme i da ćemo samo uz maksimalnu ozbiljnost i nabrijanost moći uopće i funkcionisati najprije a potom i ostvariti rezultat kakav želimo.
Baš nekako od svih prethodnih sezona ova je vala najmanje reprezentativna da se sad poredimo sa ostalim ligama u Evropi. Ali mislim da smo sada poprilično pokrpljeni i kompletni da se fajtamo sa ostalima po našim terenima. Ni ostalim timovima nije med i mlijeko i možda će prolaziti kroz neke stvari kasnije koje smo mi već prošli.
-
- Kontakt:
Ovdje raja pravo slabo čita. 37836633 postova je napisano da su Dado i Ikić fasovali za nijansu teže simptome korone i da su 20 dana bili bez treninga, i opet ih uvrštavaju u prvih 11. Pa Dado sinoć nije mogao hodati ni 10 minuta a kamo li igrati kako treba.
Željezničar za život cijeli!
Ma presmijesna liga je ta Izraelska. Nasa liga je inace mnogo bolja od Izraelske. Od samih stadiona, igraca, plata igraca itd. Onaj sto nam je zabio prvi gol smijesan igrac. Pravio lik milionske transfere, igrao fudbal na ozbiljnom nivou kroz svoju karijeru. Rukavica(onaj sto je zabio drugi gol i asistirao za treci isto smijesan igrac. Doveli ljudi pojacanje i dali mu godisnju platu 400 hiljada eura. Kapiten njihove ekipe reprezentativac Izraela. Bas presmijesan klub i presmijesna liga..
Opet se izvlaci iz konteksta,nije tesko biti bolji od nas jer smo na samom dnu,ali da su neka liga i ekipe sa kojima se ne moze igrati to nije istina....sami prosjek evropskog fudbala
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.