FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
To je to što se tiče stranaca, Adukor je peti(ne računajući Cruza koji uglavnom nije u rosteru)
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne vidim razlog zašto se ne bi opet dupla kruna uzela. Doduše, možemo se okliznuti recimo u Mostaru protiv Zrinjskom u kup utakmici još je od ove godine drugačiji sistem, tek od polufinala imaju revanši..Lecler je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:45Haha svaki dan kuka lik se sekira za F.Hodžića nije ga nikad ni vidio kako igra. A imaju ljudi plaćeni da to prate i određuju ko će kad igrati,gdje i koliko. Naše je da podržimo klub u osvajanju trofeja,očekujem i ove sezone makar jedan a mogla bi se i dupla kruna opet uzeti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja lično nikog ne branim ali trenutno uživam u uspjesima svog kluba. Godinama sam sanjao i čekao da osvajamo titule to sam hvala Bogu i dočekao. Biće brate i bek treba naći nekog kako treba a ne dovesti nekog samo da bi se reklo eto doveli smo. Sjeti se Letića prošle godine. Opusti se i uživaj,vjeruj mi pratim Sarajevo baš dugo i nikad nismo jači bili a plus i dalje napredujemo.Sanchez1987 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:42Nije kukanje samo kritika,vi sto branite nekog covjeka i njegove poteze ispred kluba to je drugo,ako nam je trebao adukor a ne desni bek onda svaka cast na potezu et.Lecler je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:28Jesi ti negativan lik,samo kukaš jbt isto ko neka nana. Ako nastaviš tako past ćeš u depresiju. Razvedri se malo brale jbt Adukor šta se sekiraš.Sanchez1987 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:25Proizvedes F Hodzica ili Djokanovica,i onda dovedes na njihovo mjesto Adukora,znaci mali Hodzic nece vidjeti tekme za prvi tim naredne bar dvije godine.jer je trenutno 5-6 opcija.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
- Kontakt:
amypitar je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:48Sve si drug u pravu treba forsirati mlade, al najbitnija stvar je naći balans.Sanchez1987 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:25Proizvedes F Hodzica ili Djokanovica,i onda dovedes na njihovo mjesto Adukora,znaci mali Hodzic nece vidjeti tekme za prvi tim naredne bar dvije godine.jer je trenutno 5-6 opcija.
Evo recimo primjer Pejovic od njega ne možeš zaraditi da se proda, ali zato da je igrao protiv Bresta od prolaza bi zaradili 400 k eura. Već bi nam se dvostruko vratio.
Opet kažem bitan je balans da imaš mlade za prodaju, a i par dobrih stariji igrača koji donose prevagu za titulu.
I po meni Adukor je nepotreban, al ako je tako struka odlucila onda ok.
Pejovic je i na mene ostavio dobar utisak, ali ne treba zuriti sa ocjenama. MI NE BI DOBILI BREST NI SA 5 PEOVICA.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Vratiti i Amera i Almira
u Slobodu
u Slobodu
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Tako je brate ja očekujem da ćemo biti u boljoj formi kako vrijeme odmiče. Uz normalno suđenje možemo pobjediti svakoga nebitno kući ili na strani. Najjači smo.MortemHz je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:52Ne vidim razlog zašto se ne bi opet dupla kruna uzela. Doduše, možemo se okliznuti recimo u Mostaru protiv Zrinjskom u kup utakmici još je od ove godine drugačiji sistem, tek od polufinala imaju revanši..Lecler je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:45Haha svaki dan kuka lik se sekira za F.Hodžića nije ga nikad ni vidio kako igra. A imaju ljudi plaćeni da to prate i određuju ko će kad igrati,gdje i koliko. Naše je da podržimo klub u osvajanju trofeja,očekujem i ove sezone makar jedan a mogla bi se i dupla kruna opet uzeti.
ISTINA ZA VEDRANA!
Ne nisam mislio da bi sa njim prošli Brest, već da moraš ima ti u ekipi igrača od kojeg nemaš dobiti, ali opet koji u nekim važnim utakmicama moze odigrati dobro,a svi znamo koliko titula ili prolaz u Evropi donosi novca.Samozdravlje je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:53amypitar je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:48Sve si drug u pravu treba forsirati mlade, al najbitnija stvar je naći balans.Sanchez1987 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:25Proizvedes F Hodzica ili Djokanovica,i onda dovedes na njihovo mjesto Adukora,znaci mali Hodzic nece vidjeti tekme za prvi tim naredne bar dvije godine.jer je trenutno 5-6 opcija.
Evo recimo primjer Pejovic od njega ne možeš zaraditi da se proda, ali zato da je igrao protiv Bresta od prolaza bi zaradili 400 k eura. Već bi nam se dvostruko vratio.
Opet kažem bitan je balans da imaš mlade za prodaju, a i par dobrih stariji igrača koji donose prevagu za titulu.
Pejovic je i na mene ostavio dobar utisak, ali ne treba zuriti sa ocjenama. MI NE BI DOBILI BREST NI SA 5 PEOVICA.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Što? Pa bili su nam zagarantovani produžeci a možda i penali da nas nisu gnusno zakinuli, tu bi nijanse odlučivale. U kompletnoj utakmici mi smo bili bolji tim na terenu u više momenata a statistički gledano imali smo svega više, 3-9 korneri, posjed je bio na našoj strani i imali smo više šuteva.Samozdravlje je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:53amypitar je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:48Sve si drug u pravu treba forsirati mlade, al najbitnija stvar je naći balans.Sanchez1987 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:25Proizvedes F Hodzica ili Djokanovica,i onda dovedes na njihovo mjesto Adukora,znaci mali Hodzic nece vidjeti tekme za prvi tim naredne bar dvije godine.jer je trenutno 5-6 opcija.
Možda nisi gledao utakmicu?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Niti zna kako mali uopste izgleda. Kad bi u gradu prosao pored njega, nebi znao da je to F HodzicLecler je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:45Haha svaki dan kuka lik se sekira za F.Hodžića nije ga nikad ni vidio kako igra. A imaju ljudi plaćeni da to prate i određuju ko će kad igrati,gdje i koliko. Naše je da podržimo klub u osvajanju trofeja,očekujem i ove sezone makar jedan a mogla bi se i dupla kruna opet uzeti.

Dje si ti vidio da se na "suho" podrzava klub, daj ba malo zauzvrat nesta.. Ja te "bodrim" a ti ni marke da mi das

-
- Kontakt:
Nije tu u pitanju samo F.Hodžić nego je problem u kvalitetu evidentan.Sad imate nekoliko igrača koji su sa prvim timom i dođu juniori Želje i lagano dobiju 0:4.Pa oni rade sa prvim timom a u juniorskoj konkurenciji ne mogu pravit razliku,daleko su ti klinci koji dolaze od potencijala Mujakića,Pidra ,Salčina,Đokanovića.Volio bih da griješim ali mislim da ćemo se uvjeriti u narednom periodu.
- RajaBa1983
- Kontakt:
dolazi često f.hodzic u ilijas kao i pidroZip je napisao/la: ↑10 sep 2020, 14:28Niti zna kako mali uopste izgleda. Kad bi u gradu prosao pored njega, nebi znao da je to F HodzicLecler je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:45Haha svaki dan kuka lik se sekira za F.Hodžića nije ga nikad ni vidio kako igra. A imaju ljudi plaćeni da to prate i određuju ko će kad igrati,gdje i koliko. Naše je da podržimo klub u osvajanju trofeja,očekujem i ove sezone makar jedan a mogla bi se i dupla kruna opet uzeti.![]()
![]()
![]()
Dje si ti vidio da se na "suho" podrzava klub, daj ba malo zauzvrat nesta.. Ja te "bodrim" a ti ni marke da mi das![]()
![]()

ali ovaj sanchez je puno negativan lik nista lose bgm

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Raspustena je vecina juniorske generacije a prebaceni su kadeti, tj. Pomakle su se sve generacije time...tako da ce juniori trpiti ali ce biti duze na okupu, sljedecih par sezona...vise talenta ima u kadetima trenutno, i vidi se i po ovom malom Hodzicu da je jako mlad a stoji bez problema u seniorima....michplatini je napisao/la: ↑10 sep 2020, 14:44Nije tu u pitanju samo F.Hodžić nego je problem u kvalitetu evidentan.Sad imate nekoliko igrača koji su sa prvim timom i dođu juniori Želje i lagano dobiju 0:4.Pa oni rade sa prvim timom a u juniorskoj konkurenciji ne mogu pravit razliku,daleko su ti klinci koji dolaze od potencijala Mujakića,Pidra ,Salčina,Đokanovića.Volio bih da griješim ali mislim da ćemo se uvjeriti u narednom periodu.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- PAULUS1234
- Kontakt:
Zip je napisao/la: ↑10 sep 2020, 14:28Niti zna kako mali uopste izgleda. Kad bi u gradu prosao pored njega, nebi znao da je to F HodzicLecler je napisao/la: ↑10 sep 2020, 13:45Haha svaki dan kuka lik se sekira za F.Hodžića nije ga nikad ni vidio kako igra. A imaju ljudi plaćeni da to prate i određuju ko će kad igrati,gdje i koliko. Naše je da podržimo klub u osvajanju trofeja,očekujem i ove sezone makar jedan a mogla bi se i dupla kruna opet uzeti.![]()
![]()
![]()
Dje si ti vidio da se na "suho" podrzava klub, daj ba malo zauzvrat nesta.. Ja te "bodrim" a ti ni marke da mi das![]()
![]()

Sutra očekujem od Borca bunker, igru bez igre ,opstrukciiju ,provokacije svih vrsta.
Samo tako imaju šanse ostati neporaženi.
Mi moramo igrati igru kao protiv Radnika, Bresta preuzeti posjed, i pametno čekati šansu bez neke nervoze, i price sa sucima , koji će sigurno siljiti gostima.
Pobjeda pored tri boda i liderske pozicije diže samopouzdanje pred još važniju utakmicu sa Astanom.
Mi moramo igrati igru kao protiv Radnika, Bresta preuzeti posjed, i pametno čekati šansu bez neke nervoze, i price sa sucima , koji će sigurno siljiti gostima.
Pobjeda pored tri boda i liderske pozicije diže samopouzdanje pred još važniju utakmicu sa Astanom.
To bih i ja ocekivao da ima publike, ovako ce biti sigurnu drugacije(moje misljenje) i doci ce igrati.amypitar je napisao/la: ↑10 sep 2020, 15:54Sutra očekujem od Borca bunker, igru bez igre ,opstrukciiju ,provokacije svih vrsta.
A glavni razlog je sto imaju tu neku dozu samopouzdanja jer su prvi na tabeli.
Mi aBd pobjedama protiv Borca i Olimpika smo prvi na tabeli.
Ja bi volio da si upravu, ali ako se otvore i udju u trku sa nama oni nikakve šanse nemaju.Zip je napisao/la: ↑10 sep 2020, 15:57To bih i ja ocekivao da ima publike, ovako ce biti sigurnu drugacije(moje misljenje) i doci ce igrati.amypitar je napisao/la: ↑10 sep 2020, 15:54Sutra očekujem od Borca bunker, igru bez igre ,opstrukciiju ,provokacije svih vrsta.
A glavni razlog je sto imaju tu neku dozu samopouzdanja jer su prvi na tabeli.
Mi aBd pobjedama protiv Borca i Olimpika smo prvi na tabeli.
Vidjet ćemo sutra ja očekujem bunker i poneku kontru preko Zilkica.
Pokušace preskakanje igre i nabacajima nas ugroziti,i tu im je jedina šansa.
Samo da nam ne uzmu loptu kao TC i Velez.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, broj6, bvsic, rimljanin90 i 80 gostiju.