Ma evo na pocetku sezone bez Ahmeta uzas smo bili, treba nam bas kvalitetan napadac, provjeren i dokazan. Ne znam sta se ceka vise, nadam se da ma neko dogovoren.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Sta je sa Kovom. Znal neko nesto, zvanicno, nezvanicno?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Samo ono sta je ss.ba juce pisao
"Kako neslužbeno saznajemo, povreda ne izgleda da je ozbiljnije prirode, a mladi golman Sarajeva, također neslužbeno, sutra će pokušati trenirati i ukoliko ne bude problema branit će. No, ako bude osjećao bol bit će urađene dodatne pretrage."
"Kako neslužbeno saznajemo, povreda ne izgleda da je ozbiljnije prirode, a mladi golman Sarajeva, također neslužbeno, sutra će pokušati trenirati i ukoliko ne bude problema branit će. No, ako bude osjećao bol bit će urađene dodatne pretrage."
Jbg, valjda se danas i iz kluba oglase.Zukanovic je napisao/la: ↑10 sep 2020, 09:46Samo ono sta je ss.ba juce pisao
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Dajte barem Amera Bekića, ako niste u stanju dovesti normalnog napadača.
Handžić ne može više igrati na ovom nivou, prerano je grohnuo, vjerovatno zbog nesportskog života.
Handžić ne može više igrati na ovom nivou, prerano je grohnuo, vjerovatno zbog nesportskog života.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Ja se uopste ne bih bunio protiv Amera Bekica, cak sta vise bio bih zadovoljan jer bi dobili odlicnog rezervnog napadaca za ligaske i kup meceve, koji moze igrati i sa Ahmetovicem u paru ponekad. Ocito da za evropske meceve necemo dovoditi napadaca, bar ne nekoga boljeg od trenutnog.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Čudi me da se opet ne priziva Nikola Komazec!
Zoran Josipovic , nas pasos, vice-Merso, Juve primavera
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
Koe reko da se ne prizivafeniksptica je napisao/la: ↑09 sep 2020, 19:45Komazec znaci, nie lose. Trazili smo mladjeg od Ahme i dobili smo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ne treba nam Amer Bekić... Limitiran igrač.
Ili ćemo dovesti POJAČANJE ili nećemo nikoga dovesti.
Ili ćemo dovesti POJAČANJE ili nećemo nikoga dovesti.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
- Kontakt:
Ne mogu, a da ne spomenem komentare kona o Meši Alispahiću.Nakon sinočnje njihove tekme, tjeraju ga iz Želje, govore da je ubjedljivo najgori njihov igrač, a prije godinu kada nam je zabio na Grbavici u onoj Kešoljubovoj katastrofi, pričali o njemu kao da je Maradona

- ElCartel11
- Kontakt:
Kaže Hadzija, da bi Adukor mogao u napad
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Admir Kozlic napustio nas.
- feniksptica
- Kontakt:
Nisi dao ti, nit ces dat milione kad se uloze u stadion a hoce budi siguran. Hoces i tad ''prcat kulutrno''. Il ces se povuc i cekat nesto negativno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- PAULUS1234
- Kontakt:
Ja sam nako ubjedjen da cemo pric u play off ako odigraju blizu onog sto su odg pritiv Minska od kojih smo bili bolji, Samo se nadam da pazi 1 kolo daju nam Irce protiv Welsa drugo kolo kiprane , ja ne znam da nas iko vise mrzi sto se pokazalo , dajte nam njemce ovu
Oznojih se citajuci ovaj post iznad i na kraju ne skontah sta je ovaj zelio da napise.
Sunce vam, opismenite se bar malo.
Sunce vam, opismenite se bar malo.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Igrao u Africi nekada,sta fali probati,kad moze 10-tka na beka moze i on u napad
Trenutno korisnika/ca: juka55, OzmoodPinglewood, PapakIzSa, Proximic, tutankamon1905 i 45 gostiju.