U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Amar Dedić na klupi Salzburga u kupu!
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Covjek ti ispod kaze da Salcin uopste ne igra istu poziciju kao Civic, cemu onda poredzenje.Tristan10 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 17:53Pa Salcin je dosao u Sarajevo kao dijete, top potencijal. Igrao je npr dobro nam onom regionalnom turniru na Zlatiboru i trenutno nije ni blizu nekog kvaliteta. Jedino sto trenutno igra za u21 jeste sto je igrac Sarajeva, a ne gleda se da je liminitiran igrac. Mrljav igrac ni ti je brz. Mogao si gledati Civica u proslim kvalifikacijama u21 i Pidra u ovim. Civic je kvalitetniji igrac kad se njih dva porede. Za nesto vise je naravno i Civic liminitiran. Ako mi iz ove generacije dobijem 2 igraca puna saka brade, realnije je da ce mo dobiti jednog.harixs je napisao/la: ↑09 sep 2020, 17:38Jesi li ti stvarno pratio Civica i Salcina u Mostaru pa donosis takve zakljucke nakon jucerasnje utakmice il je to onako samo da se baci koska pa da pocne rasprava?Tristan10 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 14:21
Sta ima veze ko je odakle. Kakav je Salcin dosao iz Mostara, i kakav je trenutno? Gdje taj pomak u njegovoj igri, licnosti, da kazes on je postao igrac. Vidilo se juce kad je igrala u21 reprezentacija, da on ne zna kuda luta. Isto tako, Pidro. Od njega je i Civic bolji. Poredi Civica iz prosle generacije kao beka u21, i Pidru. I Civic jeste bolji. Eh sad poredi Civica sa nekim ozbiljnim bekom i stvari budu jasne.
Mislim da je to vrlo tesko kad se zna da u vecini slucajeva njih 5 ili 6 iz u21 ce napraviti neku znacajnu karijeru.
Mjerilo su igranje za klubove, ma da je i tu vrlo tesko ustanovit sve dok se jedan od nasih klubova ne plasira u grupnu fazu, do tad macak u vreci kao sto su Cipetic, Sanicanin, Danilovic, Dzokanovic i drugi..
A Pidro je cini mi se tek poceo igrati nakon jake povrede, zasto je u prvoj postavi pitaj Starcevica, mozda nema boljeg. Znao sam da je beze rasprava al et.
Hajdarević najbolji igrač Željezničara u Izraelu, zadnji vezni poput Đokanovića.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Malo kasniš, trenutno smo u potrazi za krilnim igračima, AMF

To je trenutni okvir naših interesovanja, štoperi i vezni su završeni.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
usao zadnjih 15 minuta
Evo nam desnog beka u mega brzom roku! Nije Salzburg glup da ne pocinje uigravati Dedica, jednu od njihovi buduci zlatni koka koju ce prodati u RB Leipzig
Perfektna zamjena za Klostermanna 
Samo da ga nasi kreteni ne budu gusili da igra u U21 pod palicom onog maga Nestorovica vol 2. Bude li decko imao neku solidnu minutazu odma zvati u A repku.

Samo da ga nasi kreteni ne budu gusili da igra u U21 pod palicom onog maga Nestorovica vol 2. Bude li decko imao neku solidnu minutazu odma zvati u A repku.

@igrajlopte 🐦
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Šta je sa Jusufom 

⚜️~⚜️~⚜️
Jel Dedic bio u konkurenciji zbog umora "reprezentativaca" koji su se vratili s okupljanja za Ligu nacija?!
kakva je konkurencija odmah bih ga zvao sada
Dedic, Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Gazibegovic, Gigovic, Gojak, Hasic, Demirovic, mozda za okosnicu selekcije u narednih 10 godina?
- Bazinga12345
- Kontakt:
Još da neki golman ispliva. Kontao sam da će onaj Hadžikić biti taj ali ništa ni od njega.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Cican.Bazinga12345 je napisao/la: ↑09 sep 2020, 23:08Još da neki golman ispliva. Kontao sam da će onaj Hadžikić biti taj ali ništa ni od njega.
- Chapman1886
- Kontakt:
Ima golman Dujmović iz Sp. Subotica, 21 godina.
Samo se naši još uvijek prave da ne postoji, a igro je za naše mlade.
Trenutno najbolji iza Begovića i Šehića, ali valjda tereba da se izredaju svi ovi menadžerski puleni.
Stefan Kovač je također potencijal.
Samo se naši još uvijek prave da ne postoji, a igro je za naše mlade.
Trenutno najbolji iza Begovića i Šehića, ali valjda tereba da se izredaju svi ovi menadžerski puleni.
Stefan Kovač je također potencijal.
Ma realno ova djecu a bice tu sigurno jos neki koji ce "iskociti" mi daju nadu za bolje sutra u A repci, i ako imamo kriminalno vodjenje selekcija i gdje menadzerstvo vlada punom parom.
@igrajlopte 🐦
Pa ako bude standardan tokom citave sezone 20/21 za Spartak,mozemo ga ocekivati u iducim kvalifikacijama.
Samo ne znam jel on sada igrac Mladosti ili Spartaka
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- Goalgetter
- Kontakt:
Jeste, falilo je 5 igraca. Medju njima i Ulmer koji je lijevi bek, ali da je on igrao Dedic vjerovatno ne bi bio u timu.
Trebace jos malo vremena da on konstantno pocne dobivati svoju sansu.
Goalgetter je napisao/la: ↑10 sep 2020, 11:14Jeste, falilo je 5 igraca. Medju njima i Ulmer koji je lijevi bek, ali da je on igrao Dedic vjerovatno ne bi bio u timu.
Zar Dedic u Lieferingu nije igrao desno?
EDIT: Zna li neko hoce li Gazibegović ići na posudbu ili ce pravit trajni transfer?
- Goalgetter
- Kontakt:
Desno je Dedic, ali je upao u ekipu jer Ulmer nije igrao lijevo. Kristensen i Farkas su standardni desni bekovi.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑10 sep 2020, 11:47Goalgetter je napisao/la: ↑10 sep 2020, 11:14Jeste, falilo je 5 igraca. Medju njima i Ulmer koji je lijevi bek, ali da je on igrao Dedic vjerovatno ne bi bio u timu.
Zar Dedic u Lieferingu nije igrao desno?
EDIT: Zna li neko hoce li Gazibegović ići na posudbu ili ce pravit trajni transfer?
Dedic je talentovan ima potencijala da zaobidje ovu dvojicu ali jos je malo prerano.