NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

nebeskasila
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la nebeskasila » 10 sep 2020, 04:56

Ljudi moji svako ovdje ima svoje misljenje i ne treba se zbog toga svadjati. Polako tu smo svi jer volimo klub. Ne msm ds iko ovdje mrzi Muju jer vise pricate lose o Muji nego o Aniju a Mujo spremniji i bolji trenutno dva puta od Anija. Dragi su mi obojica i dobar sam sa obojicom ali da mi je brat rodjeni ako je los los je

bihacity
Kontakt:

Post Postao/la bihacity » 10 sep 2020, 08:22

Kad spominjete Borovcanina, jel se dobila kakva milošta iz Borca zbog njega?
Volim samo Jedinstvo Bihać

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 10 sep 2020, 08:43

bihacity je napisao/la:
10 sep 2020, 08:22
Neces nikad saznati koliko para je uslo u klub. Velez objavi tacan broj prodanih karata a nasi nista. Price one odes u klub pa pitas. Ja otisao kupio par karata pitam prodal se sta kazu ma dobro je nece nista drugo da kazu. Sve se cuti i mulja

bihacity
Kontakt:

Post Postao/la bihacity » 10 sep 2020, 09:06

A svako kada dolazi u klub, klete se u transparentnost kluba. Mole po fb da se kupuju streamovi a nikakve povratne informacije nema da bi ljudi i dalje kupovali, da prepoznaju dobar rad. Nesto novo.
Zato nam je ovako kako jeste, nisu iskreni. Pocev od web stranice a onda i unutar kluba. Katastrofalno.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 10 sep 2020, 09:35

Ma niko nije zadovoljan zato sto se zna da ne rade posteno.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 10 sep 2020, 11:33

bihacity je napisao/la:
10 sep 2020, 08:22
Jest, cini mi se 30ak hiljada.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 10 sep 2020, 12:22

:thumbup: Sinan Samardzic :thumbup:
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Nkj12

Post Postao/la Nkj12 » 10 sep 2020, 13:19

harden je napisao/la:
10 sep 2020, 03:41
Nkj12 je napisao/la:
10 sep 2020, 03:13
Ja ne mogu da vjerujem sta vi pricate ljudi,ocito je da ste poslani sa zadatkom i stalno na Muju.
Razlog ne znam a vidim i dosta nama je ne jasno zasto napadate momka i kapitensku .
Moje misljenje je da ste tu jer vas neko najmerno poslao da to radite.
Po meni Mujo je top igrac,zahvalan,bolje odigra beka nego Olic,bolje odigra sredinu nego Makic i Haracic,Kremenovic i vi kazete na kraju nema mjesta. Valjalo bi momku dati priliku da igra svoju pozoviju pa da onda mozete komentarisati.
Ovoj ekipi trebaju 3 vezna igraca koja znaju igrati i koja znaju dati loptu na vrijeme nasem napadu . Budimo realni mi imamo napad najbolji u ligi samo nema ko lopte davati,ne nasa krila moraju doci na beka uzeti loptu driblati prolaziti sve sami gdje trosi energiju.
A za Anija vidim pricate dobro odigra nemoj da zavaravate sami sebe Ani je trenutno najlosiji od nasih krila. Znaci nije hejt nego realno, jedan od najboljih igraca je u ovoj ligi kvalitetom ali trenutno nije na tom nivou,kad ga gledas sad kao da mu se ne da kao da je volju izgubio.
I ti drug pričaš neke stvari totalno nepovezane koje nemaju smisla. Ko ce nas poslati na yebeni forum da pisemo lose o nekome? Zbog cega? Hoce li to nekako moje misljenje i postovi ovdje uticati na nesto? Nigdje veze.

Mujo ne odigra beka bolje od Olica plus je Olic zasticeno godiste. Znaci subjektivan si maksimalno. Makic je katastrofa igrac slazem se, od njega bih ja bolje odigrao a Mujo je izmislio loptu za njega al lik starta jedino jer imamo problem sa zasticenim godistem. Vi ko da ne znate to pravilo ili ga zaboravljate. Dalje, Mujo sa Haracicem i Kremenovicem nema apsolutno nikakve veze. Haracic igrao devetku, Kremenovic zadnji vezni razbijac... Kakve veze ima Mujo s njima?

Lijevo krilo ne moze igrati dok je Tankuljic zdrav jer je zasticeno godiste i od pocetka sezone medju najboljim igracima, ako ne i najbolji. Za desno krilo ima dosta opcija, nek se bori Alenom i Anijem, mada sam ja misljenja da je Ani puno korisniji od njega. Ko god od njih starta meni je isto drago, 'nasi' su svi. Neka struka odluci ko je spremniji i bolji. Na kraju pored njih trojice mora startati Zulic ili Becirbasic zbog godina, stalno fali neko od ovih startera ispod U21 a prodaja Borovcanina je greska, zato ti sad najbolji igraci ulaze na poluvremenu.
Imam pravo na misljenje i to tako izgleda jer stalno je on na udaru. Zasto domaci moraju biti na udaru?
Kako nema Haracic protiv Banovica igrao prednjeg veznog Mujo igrao protiv goska odograo bolje,Kremenovic kazes razbijac ,ni jedan faul nije napravio pustio je Salihovica gdje ga mogao rusiti na centru on ga rusi na 16 m.
Naravno postujem tvoje misljenje ali gledaj realno trenutno je Mujo korisniji od Anija.
Za Tankuljica oke bori se momak protiv zvijezde penal na njemu i nista vise. On ide dribla prodje jednog, drugog i u treceg se zabije izgubi loptu. Protiv toska ide dribla a na lijevoj strani imao beka on dribla izgubi loptu i primimo gol ali hvala Bogu ofsajd bio. Ispravi me ako grijesim .
Ima onaj Milenkovic ja mislim zvali ga Bagzi on je slobodan igrac trenutno a pravi je zadnji vezni.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 10 sep 2020, 13:25

Nije slobodan igrac, igra u Prvoj ligi Srbije.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

IstinaIsamoIstina
Kontakt:

Post Postao/la IstinaIsamoIstina » 10 sep 2020, 16:12

Mujo je hodajuca katastrofa. Izgubi loptu mase rukama, pas samo prema nazad zna dodati. Ispao kod zadnjeg gola Toska. Trazi mu se pozicija od pocetka priprema. Sigurno je toliko dobar cim moze igrati beka, krilo, ofanzivnog veznog, zadnjeg veznog, cekam samo i da pocne da brani umjesto Vilija.... boze sacuvaj. Glumac i nikakav karakter. Bolje da je ostao u Rudaru iz Prijedora. Kaze neko on je borac, bori se.. Ovdje nema borca od ere Krcija. Ono se zvao borac.

Dobio si sarenu pistu za Borovcanina. Obecanja za akademiju i trenera za istu. Sve je ovo zbrda zdola.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 10 sep 2020, 17:15

IstinaIsamoIstina je napisao/la:
10 sep 2020, 16:12
Mujo je hodajuca katastrofa. Izgubi loptu mase rukama, pas samo prema nazad zna dodati. Ispao kod zadnjeg gola Toska. Trazi mu se pozicija od pocetka priprema. Sigurno je toliko dobar cim moze igrati beka, krilo, ofanzivnog veznog, zadnjeg veznog, cekam samo i da pocne da brani umjesto Vilija.... boze sacuvaj. Glumac i nikakav karakter. Bolje da je ostao u Rudaru iz Prijedora. Kaze neko on je borac, bori se.. Ovdje nema borca od ere Krcija. Ono se zvao borac.

Dobio si sarenu pistu za Borovcanina. Obecanja za akademiju i trenera za istu. Sve je ovo zbrda zdola.
Ebo te krci obicni alkoholicar ti si dosao samo provocirati od kluba nemas pojma

Nkj12

Post Postao/la Nkj12 » 10 sep 2020, 18:20

Druze nemas ti pojma,mora da ti je mujo neku lapio ispred nosa kad si toliko ljubonoran i nerealan. Lp

bihacity
Kontakt:

Post Postao/la bihacity » 10 sep 2020, 18:50

U 4-5 postova tvojih koliko sam procitao vidim da Jedinstvo pratis svake prijestupne godine. Znas Krcija i znas Muju.
Idi gledaj bejzbol, mani se foruma.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 10 sep 2020, 20:06

Kakav je padobranac ovaj lik, rodjak uhvati se klikera ili saha
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 10 sep 2020, 21:24

Sinan odradio danas trening sa ekipom

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 10 sep 2020, 22:32

LloriS je napisao/la:
10 sep 2020, 21:24
Sinan odradio danas trening sa ekipom
Nikakve koristi od njega na toj poziciji ali eto dosao je kod nas ker je kod kuce i jer je Fajic tu

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 10 sep 2020, 22:43

Nema ni Becirbasica eto, jos jedan zadticeno godište.

Ismar1986
Kontakt:

Post Postao/la Ismar1986 » 11 sep 2020, 16:16

Vidim i Čelik se pojacava! Hahaha...Hocemo li mi ista dovesti...Pa napadamo li PL?

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 11 sep 2020, 16:34

Ismar1986 je napisao/la:
11 sep 2020, 16:16
Vidim i Čelik se pojacava! Hahaha...Hocemo li mi ista dovesti...Pa napadamo li PL?
Pojacali se igracima koji igraju mali nogomet, mi smo doveli Sinana sta hoces vise :zviz: :zviz:

Ismar1986
Kontakt:

Post Postao/la Ismar1986 » 11 sep 2020, 16:39

LloriS je napisao/la:
11 sep 2020, 16:34
Ismar1986 je napisao/la:
11 sep 2020, 16:16
Pojacali se igracima koji igraju mali nogomet, mi smo doveli Sinana sta hoces vise :zviz: :zviz:
Nepar igrača za PL! OK je Sinan ali pored njega treba nam jos 3-4 igrača! Prije svega mislim na vezne igrace (Kreativno nesto)...Treba nam zamjena za Orlanda jer onu dvojicu sto imamo tanko!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 11 gostiju.