FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

delinjo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 10 sep 2020, 02:32

farrys je napisao/la:
10 sep 2020, 02:31
delinjo je napisao/la:
10 sep 2020, 02:24
Jbg druze ako je tebi ovo kako Zeljo treba izgledati onda ga pratis od 2016....imali smo mi Hasagica na golu,Kruzika,Sehu....sad ne znam koliko si godina tada imao ....e to su golmani..
Sehic je branio prije haman 10 godina, i da, i tada sam pratio. Bio sam mladji ali isto pratio kao i sada. Moja poenta je da nije do golmana, prvi gol se ne brani, drugi gol mu je maltene ugurao sa metar sto se isto ne brani, treci gol izradjena akcija, vrlo tesko za odbraniti. Jednom se posreci Adnan Hadzic i Plzen.
Jesi gledao Hasagica protiv Njukastla ...jesi gledao Malagu ,stvarno pitam vidi se da si momcina ali mlad....eto iz tog razloga pitam..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 10 sep 2020, 02:32

farrys je napisao/la:
10 sep 2020, 02:19
MocMahale444 je napisao/la:
10 sep 2020, 01:27
Uz duzno postovanje ali mi nemamo bekova a ni krila.

Sto se tice golmana onaj Fejza je mozda za Famosa.
Eric za Celika i da se udara nogom u guzicu.
Stani buraz, kakav Famos i kakav Celik. Oni su realno tu gdje i zasluzuju i to je nas maksimum za priustiti, uvijek je i bio. Ti ovdje velis kao da smo mi imali prije njih Pletikosu na golu a ne nekakvog kjosevskog, antolovice, loncarice, karice... Itd. Ova dva su i dobra kakvih smo imali. Volio bih i ja da nam Begovic dodje, al to mozemo samo na FM se nadati. Jedan je golmanski talenat kao Kenan Piric, nedavnih godina kakvog je Sloboda imala mogucnost gledati na svom golu. Sve ostalo je gola rupetija kako kod nas tako i u ostatku lige.
Dobro tako ti mislis ali nemoj meni nametati svoje misljenje.
E cuj njih dva dobri golmani.
Sigurno ti je jedan od njih rodjak ili jaran.

On topic: **** vas vise uprave ljudi, nema uprave koja je bila dobra. Cast pojedincima.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

SoulEclipsee
Kontakt:

Post Postao/la SoulEclipsee » 10 sep 2020, 03:10

delinjo je napisao/la:
10 sep 2020, 02:32
farrys je napisao/la:
10 sep 2020, 02:31
delinjo je napisao/la:
10 sep 2020, 02:24
Jbg druze ako je tebi ovo kako Zeljo treba izgledati onda ga pratis od 2016....imali smo mi Hasagica na golu,Kruzika,Sehu....sad ne znam koliko si godina tada imao ....e to su golmani..
Sehic je branio prije haman 10 godina, i da, i tada sam pratio. Bio sam mladji ali isto pratio kao i sada. Moja poenta je da nije do golmana, prvi gol se ne brani, drugi gol mu je maltene ugurao sa metar sto se isto ne brani, treci gol izradjena akcija, vrlo tesko za odbraniti. Jednom se posreci Adnan Hadzic i Plzen.
Jesi gledao Hasagica protiv Njukastla ...jesi gledao Malagu ,stvarno pitam vidi se da si momcina ali mlad....eto iz tog razloga pitam..
Hasagić je možda najbolji golman kojeg smo ikad imali, kad smo kod Kene znao je on i primiti sjećam se u Širokom kad mu je Bayano ili kako se već zvao sa 30 metara zabio gol i tu smo ispušili titulu,i dan danas mi taj gol padne napamet i izgubljena titula....Ali definitivno najj golman kojeg smo ikad imali barem meni :D Često smo pjevali na jugu u to vrijeme " Oni ti ga p... Kenaneee Kenanee " :mrgreen: Mislio sam na početku da će Kjosevski biti nešto poput Kene ali sam se prevario... :mrgreen:

ExBlueone
Kontakt:

Post Postao/la ExBlueone » 10 sep 2020, 06:19

Goosman je napisao/la:
10 sep 2020, 00:39
Više mi je žao zbog poraza od MKD nego ovo večeras.
Ne samo da je žao, nego su takvi porazi puno maligniji i hinjaviji nego li izgleda na prvu.
Nakon cijele drame koja se desila je igračima nemam šta zamjeriti za sinoćnju utakmicu. Ovdje je 90% foruma pisalo do prije neki dan ma samo nek ova utakmica prođe, nek se završi, daj da odigramo, nek nas UEFA ne kazni a sad neka razočaranost zbog svega.
Možda su igrači stajali loše na terenu jer su znali da poslije svega i svih netreniranja imaju snage za 50 min ina jeb.enih +37.
U bilo kojim drugim okolnostima krv bi im popio na slamku ali ovako ne. Eto imaju priliku nek uzmu Širokog na Pecari, ne zanima me šta i kako.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 10 sep 2020, 06:59

U ozbiljnom klubu Veseli nemoze igrat fudbal.Dalje Bekric Jamak i Mesa mogu igrat sa Kaknjom Bosnom i Gorazdem ali za ozbiljan fudbal nisu.100 godina kluba nemas bekova nemas krila.Kako mislis osvojit titulu.Na koju foru.Volim Zelju u ovom slucaju ne pomaze.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 10 sep 2020, 07:13

Nemogu janjetina i slauf zajedno sa evropom i fudbalom.Sasvim jednostavno da netrazimo dalje razloge.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 10 sep 2020, 07:41

Gaće su se skinule već u Sarajevu, baš kao i 95% svih Željinih evropskih utakmica

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 10 sep 2020, 07:46

Fjedan je napisao/la:
10 sep 2020, 01:51
Bivšom upravom smo počeli bili ličiti na neki ozbiljan klub sa dugoročnom vizijom. Radilo se na infrastrukturi, dešavale se neke reforme unutar OP-a, isplaćivali se dugovi itd. A evo sad nakon «Mao’a» niti imamo taj sportski segment što se najavljivao, niti odogvornog poslovanja, ni bilo kakvog napretka, a kako stvari stoje i sama egzistencija nam je sada pod upitnikom.
Kakvi su se crni dugovi isplacivali da mi je znati.Potrosili su 3 miliona sa kamare i doveli 300 igraca u tri godine.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 10 sep 2020, 07:48

Ovakav poraz i ispadanje bih odmah potpisao poslije onog sranja sa testovima
Jos na nasem aerodromu siljenje one stvari na nama
Od svojih
Pa izolacija do ponedeljka pa ko bude negativan on je slobodan
Jest al u qurcu
Odradili smo sve po pravilima i zakonima svoje Drzave

Drugi put kreces
Vrate ti dva igraca sa tvog aerodroma
Jamala i Eric
Imas sad Erica medicinskog fenomena
Momak ima tri mjeseca koronu

Kad se sve sabere i oduzme nama je uspjeh sto smo uopste i odigrali utakmicu
Izgubili 3:1
Poveli
1:1 poluvrijeme

O dusmanima nasim da ne govorim
Savez da nam nesto pomogne :facepalm:

Imali smo mi sigurnih 0:3
To vam je ponovljena utakmica i nema testiranja u Izraelu

Al eto
Odigrali smo utakmicu za 260 000€ i bh telecom je odradio utakmicu koji nam je dobre pare dao za prenos utakmice

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 10 sep 2020, 07:49

deno_TM87 je napisao/la:
10 sep 2020, 00:15
Bezideja je napisao/la:
10 sep 2020, 00:04
Ja iskreno ne branim nikoga, mi imamo ekipu od pola igraca koje smo doveli za dzabaluku. Doveli smo 5 igraca iz propalog Celika.
Kakav crni Miletic, Jamak, Blazevic, Bekric, Fejzic, Juricic to nije za ozbiljne ekipe. Koje god mislio da u evropi mozemo nesto taj je budala velika, ali to nije razlog da pljujemo igrace, seremo, pisemo bajke nego da sagledamo stvarni realno.
Da pokusamo u ligi nesto uraditi, ako ne uradimo OPET nista raspustit sve u pm i napokon naci nekog ozbiljnog predsjednika s parama.
Imali smo :kafa:
Ko je taj

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 10 sep 2020, 07:50

Ajde ba sta vi vise ovde kenjate Zeljo je vracen na period 2009 u svakom mogucem smislu i vama je to poprilicno jasno samo drugacijim rijecima govorite, indirektno. Bujrum nek pobjedimo sve do kraja sezone, ali mi licimo na seoski klub... i svi silni pehovi koji nam se desavaju nisu slucajni, karma je cudo..

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 10 sep 2020, 07:52

Fjedan je napisao/la:
Bivšom upravom smo počeli bili ličiti na neki ozbiljan klub sa dugoročnom vizijom. Radilo se na infrastrukturi, dešavale se neke reforme unutar OP-a, isplaćivali se dugovi itd. A evo sad nakon «Mao’a» niti imamo taj sportski segment što se najavljivao, niti odogvornog poslovanja, ni bilo kakvog napretka, a kako stvari stoje i sama egzistencija nam je sada pod upitnikom.
Dan te neyebo, kakva reforma omladinskog pogona? Rastjerali sve stručnjake i kao rezultat imas rupu u 3 generacije zbog koje danas nemas niti jednog u21 reprezentativca. Nemoj više takvih reformi živ bio. E šta ljudi pišu tobejjarabi...
Željezničar za život cijeli!

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 10 sep 2020, 07:55

ExBlueone je napisao/la:
10 sep 2020, 06:19
Goosman je napisao/la:
10 sep 2020, 00:39
Više mi je žao zbog poraza od MKD nego ovo večeras.
Ne samo da je žao, nego su takvi porazi puno maligniji i hinjaviji nego li izgleda na prvu.
Nakon cijele drame koja se desila je igračima nemam šta zamjeriti za sinoćnju utakmicu. Ovdje je 90% foruma pisalo do prije neki dan ma samo nek ova utakmica prođe, nek se završi, daj da odigramo, nek nas UEFA ne kazni a sad neka razočaranost zbog svega.
Možda su igrači stajali loše na terenu jer su znali da poslije svega i svih netreniranja imaju snage za 50 min ina jeb.enih +37.
U bilo kojim drugim okolnostima krv bi im popio na slamku ali ovako ne. Eto imaju priliku nek uzmu Širokog na Pecari, ne zanima me šta i kako.
Upravo tako.
I stvarno ne znam trenutno na osnovu čega očekujemo pozitivan rezultat protiv takvih ekipa, plus na to sve ovo njesra sa ne treniranjem itd.
💩💩

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 10 sep 2020, 08:35

SudoHusika je napisao/la:
10 sep 2020, 07:52
Fjedan je napisao/la:
Dan te neyebo, kakva reforma omladinskog pogona? Rastjerali sve stručnjake i kao rezultat imas rupu u 3 generacije zbog koje danas nemas niti jednog u21 reprezentativca. Nemoj više takvih reformi živ bio. E šta ljudi pišu tobejjarabi...
Strasna reforma u vidu kranja para na raskidina igraca. Dovedi Projica, daj mu ugovor na 2 godine otjeraj ga za 6 mjesec i plati raskid 100.000 KM. Jako ozbiljan klub koji potrosi na lopovluk i greske 2 miliona.

S ta dva miliona mogli smo imati 3 Stilica u ligi.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 10 sep 2020, 08:43

Manijaci19871921 je napisao/la:
10 sep 2020, 07:50
Ajde ba sta vi vise ovde kenjate Zeljo je vracen na period 2009 u svakom mogucem smislu i vama je to poprilicno jasno samo drugacijim rijecima govorite, indirektno. Bujrum nek pobjedimo sve do kraja sezone, ali mi licimo na seoski klub... i svi silni pehovi koji nam se desavaju nisu slucajni, karma je cudo..
Kako jadan post :facepalm: na kakvu karmu ti aludiras :puke: hajde eto da uzmemo da su lopovi sa kamatarom orjerali najbolju upravu i da im se sve vraca sad.Mozes li mi objasniti kako su nam pehovi krenuli za vrijeme najbolje uprave 4 boda tri kola do kraja vise od konkurenta , vodis 3-0 5 minuta do kraja itd jel to bila neka karma ?
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 10 sep 2020, 08:45, ukupno mijenjano 1 put.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 10 sep 2020, 08:45

Al meni je najjace kad neko napise “karma je cudo” jer je misimovic ktjeran, a ta budala rastjerala x igraca i jos je i Vukotica uspio otjerati. I stvarno kako imate obraza, samo svoje interese gledate

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 10 sep 2020, 08:46

KANA je napisao/la:
10 sep 2020, 08:43
Manijaci19871921 je napisao/la:
10 sep 2020, 07:50
Kako jadan post :facepalm: na kakvu karmu ti aludiras :puke: hajde eto da uzmemo da su lopovi sa kamatarom orjerali najbolju upravu i da im se sve vraca sad.Mozes li mi objasniti kako su nam pehovi krenuli za vrijeme najbolje uprave 4 boda tri kola do kraja, vodis 3-0 5 minuta do kraja itd jel to bila neka karma ?
Karma zbog šutanja i ponižavanja svih željovaca, naše djece, bivših igrača i trenera. Ne možeš se bahatiti, ponižavati ljude oko sebe, a nadati se dobrom. Nije ni ljudski ni vjerski. Mada ja opet lično mislim da bi čovjek poput Misimovića sada dobro došao klubu. Znači on, a ne oni njegovi poltroni i klimači i spletkaroši.
Željezničar za život cijeli!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 10 sep 2020, 08:46

Fjedan je napisao/la:
U svom tom haosu koji je bio zadnjih godina kad su se konstantno mjenjali treneri sumljivog kvaliteta, mislim da bi E Sehic zavrsio u Olimpiku ili slicno, vjerovatno i Hajdarevic. Obadva su morala na posudbu da sebi dodju. Barem sad znam da imamo trenera koji zna da procjeni koji mladi igrac ima potencijala, dozirati mu vrijeme, i napraviti igraca od njega.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 10 sep 2020, 08:48

Fjedan je napisao/la:
Pisali Doganu na email sta treba raditi :facepalm:

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 10 sep 2020, 08:50

Da se razumijemo mi sad trenutno nemamo marke i pored korone uprava je nesposobna. To nema veze s pricom o bivsim lopovima. Kakav crni Vukotic, sto sad ne radi nesto za klub. Dosadni ste s mitovima o nekim dobrim ljudima u upravi.
Mi sto imamo jedino Amara da je trener, pravnik, ekonomista, neko ko daje pare i to ne male,a sta on ima od toga realno nista.

Ovo ostalo su lopine i to kakve
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.