FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Goosman
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Goosman » 10 sep 2020, 00:31

Omark je napisao/la:
09 sep 2020, 22:58
Da ponovimo gradivo, reče jednom jedan stručnjak, onako, prosječan...
Ma jok, nije to ništa.
Imamo mi cyber stručnjake koji postavljaju taktiku bez da su loptu ikad u životu šutnuli.

Kvalitetniji su od nas za jedan gol, plus još jedan zbog ovih svih dešavanja oko virusa.
Igraš onoliko koliko ti protivnik dozvoli i to je to.
💩💩

united1337
Kontakt:

Post Postao/la united1337 » 10 sep 2020, 00:33

Goosman je napisao/la:
10 sep 2020, 00:31
Omark je napisao/la:
09 sep 2020, 22:58
Da ponovimo gradivo, reče jednom jedan stručnjak, onako, prosječan...
Ma jok, nije to ništa.
Imamo mi cyber stručnjake koji postavljaju taktiku bez da su loptu ikad u životu šutnuli.

Kvalitetniji su od nas za jedan gol, plus još jedan zbog ovih svih dešavanja oko virusa.
Igraš onoliko koliko ti protivnik dozvoli i to je to.
:lol: :lol:

Nemir14
Kontakt:

Post Postao/la Nemir14 » 10 sep 2020, 00:34

Pa da se desio bombaški napad na Haifu večeras i da je odgođena tekma vi bi došli do rasprave stari protiv novih. Ako kritikuje neko sadašnje, ne moramo dizati prošle ili obrnuto. Jeeboo ba imena ljudi, samo je bitan Željo, ovo sad nije dovoljno dobro, ulazimo u jednu od najvažnijih godina u našoj historiji i svima nam je samo jedan cilj, a to je titula.
Titula nije samo trofej, bolji od ostalih, prcanje pitara, nego je to i minimum milion i po maraka u budžet. Dogodine aBd ako prođe ova korona, to je minimalno dva puta puna Grbavica. Kad svima u i oko Kluba Željo bude iznad svakog ličnog interesa i kad budu svjesni odgovornosti kojih su se prihvatili onda ćemo moći reći da koračamo naprijed, a to trenutno nije slučaj.

Produžimo članske, kupimo maske, majice, aBd i te dresove kad stignu. Od idućeg kola na Grbavici bi mogli biti i sa 10% navijača, eto dodatne podrške za igrače, finansijske injekcije za Klub i to jje ono što je osnova za svakog navijača u skladu s mogućnostima.

Već u nedjelju je novi ispit za igrače, tu trebaju pokazati da zaslužuju nositi dres najvećeg Kluba u državi i vratiti povjerenje nas navijača.

Ne skrećemo s kolosijeka, jer nama nema lijeka!!!

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 10 sep 2020, 00:35

Ma ja, sad ce stoka opet krenuti pozivati bivsu upravu, Misketa, uplatnicu i slicno. Nabijem vas na ****.
I fkt mi bude lakse kad se smirim ovako nakon 2-3 sata pa progovorim s nekim i onda udjem na forum, a tamo sve strucnjak do strucnjaka. Nije niko mutav da ne zna gdje je i sta je problem, ali jest neko mutav ako namjerno i konstantno uzima jednog igraca u usta jer je to u trendu. Kakvi smo ljudi ako necemo stati iza igraca u ovakvim situacijama? Citav sportski svijet muku muci i onda se budala nadje pisati a sto nije Dado poceo, a gdje he Ikic, a sto ovo, a Sinisa ne moze, a Veseli ne zna, a Stilic prodao hiljadu lopti, Mesa ubleha, Seha ne zna, Hajdar promasio profesiju itd itd. Hajdare sine svaka ti cast, ti si u zadnjih godinu dana napredovao i to se vidi na tebi. Sehic isto, svaku utakmicu je bolji i bolji. Nadam se da je ista situacija i sa ostalim omladincima.

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 10 sep 2020, 00:39

Više mi je žao zbog poraza od MKD nego ovo večeras.
💩💩

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 10 sep 2020, 00:39

I ja sam sit prepucavanja na bilo koju stranu. To samo skodi klubu.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 10 sep 2020, 00:50

Imali smo predsjendika koji je glumio nekog grofa, prezentacije u powepointu, neke pompezne najave kula i gradova, prozivao i blatio bivše trenere koji su donosili trofeje u klub, a navijaci Želje napravili tribinu od svojih para, da bi on to sebi pripisao :puke: klošar obicni koji se okružio najgorim neznalicama i poslušnicima.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 sep 2020, 00:50

Ma mi smo i koronu uspjeli povezati sa pricom o Upravama tako da to jednostavno navika postala sta god da se desi. :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 10 sep 2020, 00:52

let3 je napisao/la:
10 sep 2020, 00:50
Imali smo predsjendika koji je glumio nekog grofa, prezentacije u powepointu, neke pompezne najave kula i gradova, prozivao i blatio bivše trenere koji su donosili trofeje u klub, a navijaci Želje napravili tribinu od svojih para, da bi on to sebi pripisao :puke: klošar obicni koji se okružio najgorim neznalicama i poslušnicima.
OK !

Jednoumlje na visokom nivou.

Trazili ste, gledajte. Dan pobjede, mos' mislit' :kafa:
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 sep 2020, 00:59

deno_TM87 je napisao/la:
10 sep 2020, 00:52
Ako ti mislis da je nesto valjalo, a neko drugi ne misli tako to nije jednoumlje. Ti imas pravo da mislis nesto, on isto tako ima pravo. Nije jednoumlje ako neko ne dijeli misljenje sa tobom sve dok imate priliku da iznesete slobodno svoje misljenje.

farrys
Kontakt:

Post Postao/la farrys » 10 sep 2020, 01:10

Ne znam kakva je frka oko uprave, ove i sadasnje. Svejedno sustina ostaje ista - SLABI SMO
Sto finansijski, sto igracki. To uvijek ide uporedo. Moze raja da zali i da misli kako bismo bolji rezultat ostvarili igrajuci otvoreno, ali cim smo se otvorili, sijevalo je sa svih strana i to je i laik vidio. Davno je Osim na konferenciji rekao: "Stvar je u materijalu" i to i jeste tako. Ne moze samo jedan igrac ekipe biti zvijezda, a ostali da se krpe. Jedan Rukavytsa je igrao u Schalkeu. Cherry je igrao u QPR-u, Wildschut u Norwichu, i to je okosnica ofanzive. Vezni red im je onako relativan kao kod nas, a odbrana ako ne i šupljija od naše. Ali ofanziva je ono što se danas najviše vidjelo jer je Amar odlučio tako izaći, i to je to. Bilo prošlo, po treći put su bolji od nas, ovog puta dosta bezbolnije nego prije, ali i dalje bolji. Sljedeća sa Širokim i borba do samog kraja.

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 10 sep 2020, 01:10

LjoZee je napisao/la:
10 sep 2020, 00:59
deno_TM87 je napisao/la:
10 sep 2020, 00:52
Ako ti mislis da je nesto valjalo, a neko drugi ne misli tako to nije jednoumlje. Ti imas pravo da mislis nesto, on isto tako ima pravo. Nije jednoumlje ako neko ne dijeli misljenje sa tobom sve dok imate priliku da iznesete slobodno svoje misljenje.
Drug, znam veoma dobro znacenje rijeci "Jednoumlje". Mislio sam na opcenitu situaciju, brane se kojekakve spodobe, a na samu spomen ne samo Misimovica nego na komplet bivsu upravu se pojedini pjene, nazivaju se pogrdnim imenima, dalje da ne nabrajam ( kakvi god da su bili, u odnosu na ove amebe, kao sto sam i napisao su Space shuttle ). Suma sumarum, sta je bilo, bilo je, idemo dalje.

Da li je iko suspendovan od nasih za utakmicu protiv Sirokog ?
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 sep 2020, 01:21

Niti volim prosle a bgm niti ove...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 sep 2020, 01:22

Pa dobro ljudi imaju lose misljenje o tom periodu, neko o tom, ovom trenutno, prije ovog i slicno. Ne mozes nikom zabraniti da ima svoje misljenje i neke zakljucke o tim periodima. Samo treba voditi racuna da se ne ponavlja nesto po 1000 puta sto se prica tice. Manje vracanje u proslost u smislu poredjanja bi trenutno bilo od koristi. Vise razgovarati o trenutnim stvarima, problemima, okolnostima kako god. :D

Mislim da niko nema suspenziju nikakvu za Siroki. Sinisa ima dva zuta cini mi se.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 10 sep 2020, 01:27

Uz duzno postovanje ali mi nemamo bekova a ni krila.

Sto se tice golmana onaj Fejza je mozda za Famosa.
Eric za Celika i da se udara nogom u guzicu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Fjedan
Kontakt:

Post Postao/la Fjedan » 10 sep 2020, 01:51

Bivšom upravom smo počeli bili ličiti na neki ozbiljan klub sa dugoročnom vizijom. Radilo se na infrastrukturi, dešavale se neke reforme unutar OP-a, isplaćivali se dugovi itd. A evo sad nakon «Mao’a» niti imamo taj sportski segment što se najavljivao, niti odogvornog poslovanja, ni bilo kakvog napretka, a kako stvari stoje i sama egzistencija nam je sada pod upitnikom.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 sep 2020, 02:04

**** ja i vas i ove trenutne ,i jedni i drugi ste tu samo iz licnog interesa boli vas kurcina za klub,boli vas **** sto nas nazivaju stolarima....
VOLIM ZELJEZNICAR!!

farrys
Kontakt:

Post Postao/la farrys » 10 sep 2020, 02:19

MocMahale444 je napisao/la:
10 sep 2020, 01:27
Uz duzno postovanje ali mi nemamo bekova a ni krila.

Sto se tice golmana onaj Fejza je mozda za Famosa.
Eric za Celika i da se udara nogom u guzicu.
Stani buraz, kakav Famos i kakav Celik. Oni su realno tu gdje i zasluzuju i to je nas maksimum za priustiti, uvijek je i bio. Ti ovdje velis kao da smo mi imali prije njih Pletikosu na golu a ne nekakvog kjosevskog, antolovice, loncarice, karice... Itd. Ova dva su i dobra kakvih smo imali. Volio bih i ja da nam Begovic dodje, al to mozemo samo na FM se nadati. Jedan je golmanski talenat kao Kenan Piric, nedavnih godina kakvog je Sloboda imala mogucnost gledati na svom golu. Sve ostalo je gola rupetija kako kod nas tako i u ostatku lige.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 10 sep 2020, 02:24

Jbg druze ako je tebi ovo kako Zeljo treba izgledati onda ga pratis od 2016....imali smo mi Hasagica na golu,Kruzika,Sehu....sad ne znam koliko si godina tada imao ....e to su golmani..
VOLIM ZELJEZNICAR!!

farrys
Kontakt:

Post Postao/la farrys » 10 sep 2020, 02:31

delinjo je napisao/la:
10 sep 2020, 02:24
Jbg druze ako je tebi ovo kako Zeljo treba izgledati onda ga pratis od 2016....imali smo mi Hasagica na golu,Kruzika,Sehu....sad ne znam koliko si godina tada imao ....e to su golmani..
Sehic je branio prije haman 10 godina, i da, i tada sam pratio. Bio sam mladji ali isto pratio kao i sada. Moja poenta je da nije do golmana, prvi gol se ne brani, drugi gol mu je maltene ugurao sa metar sto se isto ne brani, treci gol izradjena akcija, vrlo tesko za odbraniti. Jednom se posreci Adnan Hadzic i Plzen.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, strucnjak9 i 47 gostiju.