Rade Krunić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Rade Krunić
https://m.milannews.it/amp/calciomercat ... ssion=true
Google "Prema Corriere dello Sport, Rade Krunić bi mogao napustiti Milan na ovom tržišnom zasjedanju. Igrač ima nekoliko zahtjeva i klub Rossoneri ih ovih dana analizira. Prošle je sedmice bilo pregled Torina, ali i konkretan interes iz Freiburga, njemačkog kluba koji je ciljao 26-godišnjeg veznog, kako se saznaje iz bosanskih izvora bliskih igraču."
Google "Prema Corriere dello Sport, Rade Krunić bi mogao napustiti Milan na ovom tržišnom zasjedanju. Igrač ima nekoliko zahtjeva i klub Rossoneri ih ovih dana analizira. Prošle je sedmice bilo pregled Torina, ali i konkretan interes iz Freiburga, njemačkog kluba koji je ciljao 26-godišnjeg veznog, kako se saznaje iz bosanskih izvora bliskih igraču."
Idealno.
Bumdeska je majka za balkance.
Bumdeska je majka za balkance.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Evo ga igrao je drugo poluvrijeme veceras. Sta je bilo sto on nije pozvan?
Ako budemo imali njega i Pjanketa za baraž, bit će odlično.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Beduin
- Kontakt:
Ne znam zasto nije pozvan, ali nakon pauze zbog Korone u Milanu je dobijao minute na neprirodnoj poziciji, nazor ga je koristio Pioli i nije skoro nista pokazao, ali i prije Korone je dobijao minute na kapaljku.
Sad u pripremnoj utakmici nije bio nesto wow, imao 1-2 fina pasa prema napred i to je to, a igrao je svoju primarnu poziciju ako sam dobro upratio, centralnog veznog. Ipak, ova pripremna nije neko mjerilo, mahom izmjene usle i igraci na koje se nece racunati, ali je cinjenica da mora ici u slabiji klub i igrati vise minuta gdje bi imao sta pokazati, ima finu tehniku i sut i moze on daleko vise dati fudbalu.
Mislim da ce i otici iz Milana 100% ako zavrse transfer Bakayoka, jer vec imaju Benacera, Kessia i Tonalia i on ovdje nema sta traziti (Milan igra sa ta 2 vezna ispred odbrane, a imaju 4 vrhunska + Pobega vracen s pozajmice nakon odlicne sezone u Seria B i zamali izborene Seria A). Nema on vise sta traziti u Milanu.
Sad u pripremnoj utakmici nije bio nesto wow, imao 1-2 fina pasa prema napred i to je to, a igrao je svoju primarnu poziciju ako sam dobro upratio, centralnog veznog. Ipak, ova pripremna nije neko mjerilo, mahom izmjene usle i igraci na koje se nece racunati, ali je cinjenica da mora ici u slabiji klub i igrati vise minuta gdje bi imao sta pokazati, ima finu tehniku i sut i moze on daleko vise dati fudbalu.
Mislim da ce i otici iz Milana 100% ako zavrse transfer Bakayoka, jer vec imaju Benacera, Kessia i Tonalia i on ovdje nema sta traziti (Milan igra sa ta 2 vezna ispred odbrane, a imaju 4 vrhunska + Pobega vracen s pozajmice nakon odlicne sezone u Seria B i zamali izborene Seria A). Nema on vise sta traziti u Milanu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ima ugovor sa Milanom jos 4 godine,tako da ce vjerovatno ici na posudbu ako dodje BakayokoBeduin je napisao/la: ↑06 sep 2020, 14:55Ne znam zasto nije pozvan, ali nakon pauze zbog Korone u Milanu je dobijao minute na neprirodnoj poziciji, nazor ga je koristio Pioli i nije skoro nista pokazao, ali i prije Korone je dobijao minute na kapaljku.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Bio je na spisku pa je otpao zbog povrede zajedno sa Serbecicem. Tada su umjesto njih i Pjanica pozvani Amir, Adnan i Luka.
Malo je cudno sto je jucer odigrao cijelo poluvrijeme a otpao prethodno zbog povrede...kontam da je mozda zbog intenziteta utakmica a koje ne bi mogao izdržati.
- Beduin
- Kontakt:
Vidicemo, ja se nadam njegovoj prodaji jer ni Milanu nije neko rjesenje posudba bez obaveze kupovine. Ali i za njega i za Milan je najbolja opcija odlazak pa makar na posudbu za pocetak.Salih1984 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 15:01Ima ugovor sa Milanom jos 4 godine,tako da ce vjerovatno ici na posudbu ako dodje BakayokoBeduin je napisao/la: ↑06 sep 2020, 14:55Ne znam zasto nije pozvan, ali nakon pauze zbog Korone u Milanu je dobijao minute na neprirodnoj poziciji, nazor ga je koristio Pioli i nije skoro nista pokazao, ali i prije Korone je dobijao minute na kapaljku.
Hureme - i meni je to bilo cudno, ima neka pozadina tu koju jos ne znamo. Sinoc je izgledao relativno fit i rastrcan, a nije da nema mjesta u ovakvoj reprezentaciji BiH, naravno kao rjesenje sa klupe.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Prvo poluvrijeme odigro u pobjedi 5 -1 protiv Vicenze.
Došao im Tonali.
Jeste da nije njegova pozicija, ali se pojačava konkurencija u veznom redu.
Edit: Sjetio sam se da je došao i Diaz koji ce mu biti konkurencija za privih 11. Sretno Rade.
Jeste da nije njegova pozicija, ali se pojačava konkurencija u veznom redu.
Edit: Sjetio sam se da je došao i Diaz koji ce mu biti konkurencija za privih 11. Sretno Rade.

Sokirao sam se kad sam vidio da ima 27 godina
Jadna nam je majka u kojem smo problemu kad su nam igraci od 27 god nedokazani talenti...

Jadna nam je majka u kojem smo problemu kad su nam igraci od 27 god nedokazani talenti...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Jesi ti neki naporan lik?!

Za tebe ni Pjanic nije nikakav igrac.
Kako je nedokazan ako igra u Milanu?
Opcenito italijanska liga je puna nedokazanih talenata.
Odmori malo, dozovi se..
Ako predje u Freiburg to je dobar transfera za njega i za reprezentaciju. Nije kvalitet za top klubove ali bi nama bio koristan da igra i odrzava formu na ovom nivou. Ovakav transfer sam se nadao da ce Besic napraviti vec par godina ali dzaba.
Ako ce biti starter tamo onda bi transfer bio idealan. Taman da imamo Demirovica i Krunica kao nekada Dzeku i Misketa.
Licno bih volio da napravi taj transfer jer bismo dobili na disciplini i trci u njegovoj igri.
Eh sad, da li je on bas trkac za Freiburg i Bundesligu, ostaje da vidimo. Ipak je u Seriji A sporiji ritam.
Licno bih volio da napravi taj transfer jer bismo dobili na disciplini i trci u njegovoj igri.
Eh sad, da li je on bas trkac za Freiburg i Bundesligu, ostaje da vidimo. Ipak je u Seriji A sporiji ritam.
Mi, kao reprezentacija, smo najbolje igrali kada su nam okosnicu tima činili igrači iz Bundeslige.
Džeko, Ibisevic, Misimovic, Salihovic, Mujdža.
Džeko, Ibisevic, Misimovic, Salihovic, Mujdža.

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
U pravu je husika, razdigli ste se oko Krunića kao da je riječ o Thiago Motti, a ne igraču koji ne može ispred Cimirota igrati.
Uostalom, ko će igrati vezni red je nebitno, imamo većih problema na bekovskim kao i krilnim pozicijama.
Kad bi samo izmanevrisali nekog kao Saničanina na tom lijevom krilu, igra reprezentacije bi se poboljšala za 30%.
Uostalom, ko će igrati vezni red je nebitno, imamo većih problema na bekovskim kao i krilnim pozicijama.
Kad bi samo izmanevrisali nekog kao Saničanina na tom lijevom krilu, igra reprezentacije bi se poboljšala za 30%.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Hamza Ćatakovic je ljevak. 
Ako se mogao Hodzic probati zasto ne i Hamza koji ima bolju tehniku od njega.

Ako se mogao Hodzic probati zasto ne i Hamza koji ima bolju tehniku od njega.
Kakav ti je to prica? Neko ti naporan, zaobidji...
Trebam ja lagati sam sebe i hvaliti lika koji trenira sa Milanom...
Kako da ne...
Dokazi se u repci pa cu ti i pjesme pisati ne samo hvaliti!
Pjanic nemoj me nasmijavati!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], dedo26, HariTz, kakarut, tutankamon1905 i 61 gost.