Bice on izuzetno pojacanje za Bayern.

S druge strane, Robben zabio svoj prvi gol za Groningem u ovoj godini.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Tanguy Nianzou Kouassi has suffered a thigh injury and will be sidelined for up to 6 weeks [Bild]
Huh dobro je. Već sam se bio prepao da nije transfer za Bayern.
Ipak se uklapa
Lik hoce preko 20mil, yebo ga Zahavi njegov. To je sve njegovo maslo.sljivo je napisao/la: ↑09 sep 2020, 16:09Kad god pročitam neku vijest u vezi Rumenog lik spominje koronu i postkoronu i kako se nema para tako da ko god dođe slavit ću kao da smo tripletu osvojili.
Čitam (BILD prenosi) da je Bajern glasao za tri izmjene u prvenstvu jer će tako spriječiti određeni broj igrača da pređu prag broja nastupa i onda dobiju odnosno ne dobiju određene premije koje bi godišnje iznosile i klub koštale od 3 do 5 miliona.
Čitam isto tako da je Alaba sve dalje od novog ugovora. Bujrum, ako ima ko će dati za tebe 20 mil plate idi odmah.
Ma yebeš Liverpool. Njima je problem što su im vlasnici zavrnuli pipu, tako im je bilo i prošle sezone. Bayern je ipak osvojio 3 trofeja, od Lige Prvaka čini mi se zaradili preko 130 miliona eura. Razumijem ja sve, korona. Ali brate otići će ti nekoliko igrača, a igraš na 3 fronta, još se zoveš Bayern. Zna svako da kod nas malo malo pa bolnica bude. Isto za koronu, neće ni ovo zauvijek potrajati, kroz mjesec ili mjesec i pol očekujem da kapacitet stadiona bude popunjen oko pola. Znači nekih 30 000 ljudi će prisustvovati utakmicama uskoro, a kasnije i više. Oslobodit će se i nekih plata. Siguran sam da Thiago i Javi odlaze. Coutinho,Perišić, i Odriozola već otišli, a možda ode i Boateng. Znači imaju 20 dana da popune to, ali jbg to je već trebalo rješavati da odrade ovi ako uopšte dođu pripreme sa ekipom. Tako je Rummenigge srao i kad je Heynckesov Bayern odigrao fantastično protiv Reala u gostima pa nikog ne dovedoše, a nama trebalo pojačanja. I Flick izvukao maksimum, a oni našli zajebavat čovjeka.sljivo je napisao/la: ↑09 sep 2020, 16:33Ima još 20 dana do kraja roka. Vidjet ćemo šta će biti. Za sad imaju kredita i prostora zbog triplete i korone, al i to prođe.
Mislim da su veliki gubici ili neplanirano zavrtanje priliva sredstava, kod većine klubova i da sad svi prebiraju zadnju paru. Jedan premijerligaš, prvak, Liverpool se melja da uvali Wijnalduma da bi kupio Thiaga. Tako i naši, dok se Thiago ne proda nema ni love za nešto drugo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.