Dennis Hadžikadunić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Dennis Hadžikadunić
Hadzikadunic je top igrac, sa 13,14 godina se vec znalo da ce izrasti u pravog stopera.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Rostov 12 utakmica u nizu nije dao više od jednog gola. Od 12 utakmica u 6 nisu primili ni jedan gol.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Štoperi im igraju pod neviđenim pritiskom, svaka utakmica bunker, i kontra.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Veceras nazalost momcina sjedi i gleda utakmicu u dalekoj Rusiji, a bio bi protiv Italije starter u svojoj prvoj utakmici za Bosnu i Hercegovinu.
Steta... Ali jos malo.
Steta... Ali jos malo.

@igrajlopte 🐦
https://www.expressen.se/sport/fotboll/ ... -ar-30-ar/
Hadzikadunic u intervju za SportExpressen.
Kao sto sam pisao na pdfu Ahmedhodzica za njegov intervju za drugu novinu, drago mi je da i jedan i drugi ne pokusavaju se ulizivati nikome. Vec govore otvoreno i iskreno o situaciji, ali vjerujem da ipak pricaju sa rezervom i da ne zele da omalazavuje Svedsku sto mi je drago jer proveli su toliko godina igrajuci u omladinskim selekcijama. I ako srce vise kuca Bosnu, treba se postovati i Svedska sto pokazuju i svaka im cast. Dva vrlo zrela momka.
Hadzikadunic u intervju za SportExpressen.
Kao sto sam pisao na pdfu Ahmedhodzica za njegov intervju za drugu novinu, drago mi je da i jedan i drugi ne pokusavaju se ulizivati nikome. Vec govore otvoreno i iskreno o situaciji, ali vjerujem da ipak pricaju sa rezervom i da ne zele da omalazavuje Svedsku sto mi je drago jer proveli su toliko godina igrajuci u omladinskim selekcijama. I ako srce vise kuca Bosnu, treba se postovati i Svedska sto pokazuju i svaka im cast. Dva vrlo zrela momka.

Bila je to vrlo teska odluka. Ali na kraju mi se Bosna cinila kao bolja alternativa. Mislim i da su mi sanse puno vece da igram u Bosni nego u Svedskoj.
Bosna vec duze vrijeme pokazuje veliki interes za mene, pogotovo u zadnje vrijeme otkad igram dobro u Rusiji. Svedska s druge strane nije ni pisnula, niti mi je posvetila bilo kakve paznje, vec se nadaju najboljem. Ja necu cekati da napunim 30 godina da debitujem za Svedsku, imam puno vece ambicije u karijeri od toga.
Bosanska reprezentacija me zeli vec jedan dug period. Mislim da se trenutno desavaju neke dobre stvari u Bosni i da ce to biti temelj za dobre rezultate u buducnosti.
Svake godine otkad sam bio mali posjecujem Bosnu i narod dole je uvijek bio veoma ljubazan prema meni. Moji roditelji su obadvoje rodjeni u Bosni i moje igranje za Bosnu je za mene i moju porodica veliki ponos. Jedva cekam da obucem bosanski dres i da pomognem reprezentaciji.
Bosna je jedna vrlo dobra ekipa sa mnogim svjetskim igracima. Igrali su dobro i pokazali kvalitet u ove zadnje dvije utakmice Nations League. Imamo novog trenera i veoma sam impresioniaran kako izgledamo.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 09 sep 2020, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Da li je istina da ovaj momak ima iskustva igranja na poziciji desnog beka? Ako je tako onda je svakako najbolja opcija da nam odmah protiv Sjeverne Irske (iako je debi) tu poziciju odigra standardni igrač ruskog Rostova. Preostale opcije su krilo, nogometaš iz naše lige i momak koji, kad se saberu sve minute, nema ukupno ni devet utakmica u zadnjih godinu i po dana.
-
- Kontakt:
On je stoper, nema puno iskustva na desnom beku.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
NijeTopRemove je napisao/la: ↑09 sep 2020, 14:48Da li je istina da ovaj momak ima iskustva igranja na poziciji desnog beka? Ako je tako onda je svakako najbolja opcija da nam odmah protiv Sjeverne Irske (iako je debi) tu poziciju odigra standardni igrač ruskog Rostova. Preostale opcije su krilo, nogometaš iz naše lige i momak koji, kad se saberu sve minute, nema ukupno ni devet utakmica u zadnjih godinu i po dana.
⚜️~⚜️~⚜️
Feđa Dudić bi zalijepio ovaj najlajkovaniji komentar u svlačionicu pred utakmicu sa Švedskom na europskom prvenstvu

Vem fan bryr sig om den här nollan? Låt honom spela i ett värdelöst landslag som Bosnien, vi har bättre lirare i det svenska landslaget!
S obzirom da je tu sa nama na forumu, želio bi Čaušu porčit da je klasično smeće od čovjeka
Onda bi dodao da će Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Dedić, Gazibegović, sutra Gigović, Bešić...biti još dugo s nama.
Neki će izrasti u legende reprezentacije, a Čauš nek jede m... sa seoskom rajom menadžerima.

Onda bi dodao da će Ahmedhodžić, Hadžikadunić, Dedić, Gazibegović, sutra Gigović, Bešić...biti još dugo s nama.
Neki će izrasti u legende reprezentacije, a Čauš nek jede m... sa seoskom rajom menadžerima.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ovom bi bolje bilo da ne daje izjave...
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Yebemo ti najmilije Čauševiću, clickbait qrvo.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Ghuraba je napisao/la: ↑10 sep 2020, 19:07Brat Caus opet nastavlja.
https://sportsport.ba/fudbal/zasto-bosn ... ine/374941

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Cirkusant ne prestajeGhuraba je napisao/la: ↑10 sep 2020, 19:07Brat Caus opet nastavlja.

⚜️~⚜️~⚜️
- Chapman1886
- Kontakt:
Ghuraba je napisao/la: ↑10 sep 2020, 19:07Brat Caus opet nastavlja.

DrFilgud je napisao/la: ↑10 sep 2020, 19:16S obzirom da je tu sa nama na forumu, želio bi Čaušu porčit da je klasično smeće od čovjeka![]()

ako bog da što više djece i omladine iz dijaspore i iz normalnih fudbalskih okruženja a što manje prevara i taldžija iz kukuruz kriminalne bh 'fudbalske' scene...pisati peticiju fifi i uefi da se zabrani šutanje lopte u BiH
Samo Sloboda | COYG
Causevicu smece jedno podmuklo. Prestani lagati ovaj napaceni narod! Nemas to pravo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.