Čovjek se sa potpunim pravom zapita, da li je ovaj Nedim Runda normalan ? Toliko godina ima, vjerovatno ima i djecu, ženu, porodicu, gledaj cim se on bavi i šta piše po fb.Pa ovo su djeca u osnovnoj prevazišla

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Čovjek se sa potpunim pravom zapita, da li je ovaj Nedim Runda normalan ? Toliko godina ima, vjerovatno ima i djecu, ženu, porodicu, gledaj cim se on bavi i šta piše po fb.Pa ovo su djeca u osnovnoj prevazišla
KinguPitar6785 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 23:50Mladi od Ahmeta 6 godina slabi od Ahmeta za jedan nivo, prosjek.
Emir o b u c x
Spic je suplja samo da nedaju narodu spavat, al mene su Hajrovicem nasukali i sad spavam mirno ustanem oko 3-4 ujutro provjerim imal ojacavanja, kad tamo ajnadzic se sliko sa zidom moro sam se umit ostraha. Reko da ja provjerim da se Nam ili Tan nisu povukli ili igraci dobili covid nedo bog..
Gledao sam 1. poluvrijeme i nesto drugog. Dok je bio na 10tci nula bodova, tek kad se povukao i poceo uzimat lopte par puta je nanizao par igraca i dao par dobrih lopti.
Najbolji bi bio Nathan Kabasele a i da napokon imamo neku korist od onog žgolje Cruza.
hahaha svaka čast brateTarpiTarpi je napisao/la: ↑09 sep 2020, 00:27Najbolji bi bio Nathan Kabasele a i da napokon imamo neku korist od onog žgolje Cruza.
Haris Duljević Sven Braken
Haris Samardzic Sven Schipplock
Haris Dilaver Aleksandar Katanić
Matthias Phaeton Ivan Trickovski
Matthias Vilhjalmsson Ivan Božić
Benjamin Sesko Ivan Toney
Benjamin Jeannot Gianni Loukinas
Benjamin Tetteh Zinedine Machach
Benjamin Moukandjo Mirko Ivanovski
Benjamin Kallman Dino Islamović
Benjamin Girth Dino Ndlovu
Benjamin Mokulu Amer Bekić
Nathan Kabasele Hrvoje Misic
Andrej Galabinov Vladan Kordić
Hamza Belahouel Elvis Chikatara
Hamza Abourazzouk Mersudin Jukić
Hamza Hadda
Ne dolazi niko u toku sedmice, pregovori su u toku sa jednim da dodje na posudbu ali vjerovatno nema od toga nista.Disperadun je napisao/la: ↑09 sep 2020, 00:29Je li zezancija za napadača ili fakat ima nešto? Ako iko zna može pp
nukleusmember je napisao/la: ↑09 sep 2020, 00:59kada se ukaže "insider" i ne kaže ime,pa još krene neke zagonetke zadavati spadne mi IQ za 80 momentalno
VVVBK
Ko prvi djevojci - njegova djevojkaElCartel11 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 21:56Ko prvi djevojci![]()