omerbavarac je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:
anonimni je napisao/la:
Suki46 je napisao/la:
Postavljena je utakmica Superkupa.Tipovati mozete do 8.9.2020 Utorak do 12:00 h.Trebinjac94 je napisao/la:
Sretno.
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
harry_90 je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:
anonimni je napisao/la:
Suki46 je napisao/la:
Postavljena je utakmica Superkupa.Tipovati mozete do 8.9.2020 Utorak do 12:00 h.Trebinjac94 je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
forza je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
123456 je napisao/la:
Maestro^^ je napisao/la:
deyo je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la:
Justin je napisao/la:
Padovan je napisao/la:
Marsal je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
__Liedson__ je napisao/la:
geronimo je napisao/la:
reds je napisao/la:
damir_82 je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:
Pegi10 je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:
kumkalesic je napisao/la:
aldin-8 je napisao/la:
UstanikSBII je napisao/la:
anonimni je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:
scudetto89 je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:
madridist je napisao/la:
johnnyyK je napisao/la:
StevieG8 je napisao/la:
Ja pročitao SHSS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑02 sep 2020, 21:30Odlično. Stavi onda SS HH a nek puno stoji u historiji.![]()
Baš sam ja danas tražio satnicu da vidim kad igraju, kad ono nema ih nigdje. Našao sam samo da ovi parovi igraju kvalifikacije za afrički kup nacija tek u martu.
I ja sam isto to sad pronasao.A kad sam postavljao utakmicu bili na rezultatima u ponudi.Nista sacekat cu do sutra.Posto je kup sistem odlucit ce penali.Sad ne mogu gledati penale da ne pogrjesim od sna.Trebinjac94 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 23:23Baš sam ja danas tražio satnicu da vidim kad igraju, kad ono nema ih nigdje. Našao sam samo da ovi parovi igraju kvalifikacije za afrički kup nacija tek u martu.
Pobjeda Blue Traina na penale i još jedan trofej za nas123456 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 23:40I ja sam isto to sad pronasao.A kad sam postavljao utakmicu bili na rezultatima u ponudi.Nista sacekat cu do sutra.Posto je kup sistem odlucit ce penali.Sad ne mogu gledati penale da ne pogrjesim od sna.Trebinjac94 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 23:23Baš sam ja danas tražio satnicu da vidim kad igraju, kad ono nema ih nigdje. Našao sam samo da ovi parovi igraju kvalifikacije za afrički kup nacija tek u martu.
Čestitke i od mene, trofej je u vitrini
Savez nema te nadleznosti.
Pa evo ako je banovan onda ja trazim igraca za Stolac.
Ja sam novi igrac ekipe Stolac Hercegovina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.