Aleksandar Kolarov is whittling down the final details of personal terms after Inter agreed a transfer with Roma for €1.5m plus a youth team player.
Multiple **** are confident the deal is done for €1.5m cash plus ownership of a youth team player, who La Repubblica name as Edoardo Vergani.
AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
Re: AS Roma
Vodio sam se ovim vijestima, ali bilo kako bilo to ne mijenja poentu.
-
- Kontakt:
Smalling

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
halo momak, nećemo se vrijeđati sad.Evil Genius II je napisao/la: ↑30 avg 2020, 11:13Što se otpadaka tiče uveliko se radi na transferima Florenzija, Shicka, Perottija, Jesusa, Santona i Fazija
NAPRIJED NARODE!
-
Znas da sam fan i volio bih ga vidjeti u ovoj novoj Fonsecinoj formaciji, ali bojim se da ga i trener i uprava vide kao otpadak. Zato i jeste na ovoj listi sa ostalima.Zeman je napisao/la: ↑03 sep 2020, 16:53halo momak, nećemo se vrijeđati sad.Evil Genius II je napisao/la: ↑30 avg 2020, 11:13Što se otpadaka tiče uveliko se radi na transferima Florenzija, Shicka, Perottija, Jesusa, Santona i Fazija
Prodali Kolarova za samo 1 milion. Jest u godinama al odlican igrac. Iskreno bas mi je krivo. Posluzit ce Interu samo tako.
Pao je dogovor sa Mancom. Igrat ce Smalling i iduce sezone u Romi uz obavezan otkup od 12 miliona. Dobar posao nema sta.
Pao je dogovor sa Mancom. Igrat ce Smalling i iduce sezone u Romi uz obavezan otkup od 12 miliona. Dobar posao nema sta.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Nevjerojatno kako su jeftino uspjeli uzet Smallinga.A pisalo se da će United tražit do 20ak M.
Fazon je sto moraju platiti 3 miliona za proslu posudbu i 3 za novu i sad za obavezan otkup 12 milki i dodje to na 18 za sve zivo. Mada je i ovo dobra cijena 

-
Džeko odličan sinoć protiv Italije i ako ostane ne bih imao ništa protiv da mu se produži ugovor na još jednu sezonu ili obnovi postojeći uz ubacivanje opcije o produženju, ali isto tako i dogovori minutaža koja će dozvoliti Fonseci da izvlači ono najbolje iz njega. Kada je motivisan, odmoran i 100% spreman nema tih štopera koji ga mogu zaustaviti, međutim, prečesto nam se znalo dešavati da se vuče po terenu, daje netačne lopte i fula zicere jer je preumoran za napraviti nešto više. Milik mi se i dalje sviđa iz razloga što je mlađi i mobilniji, ali je preskupa opcija tako da bih se okrenuo drugim jeftinijim varijantama. Eh sad, ukoliko je Džekina želja da ode negdje igrati (i uzeti LP) onda to treba ispoštovati uz pravu cijenu naravno. No, kako stvari stoje Amri se ne ide nigdje: https://romanews.eu/dzeko-alla-juventus ... amra-foto/
Još da Fazio pristane na uslove koje Cagliari nudi i to je to. Falit će mi Il Comandante ali daleko od toga da smatram kako nam odbrana gubi na kvalitetu jer već sezonu i kusur on nije na onom starom nivou. Ono što me brine jeste da smo prodali Cetina, Kolarova, Fazija, a i Jesus će uskoro put Genoe, a nismo doveli nikoga osim neminovnog dolaska Smalldinija što nas ostavlja sa tek tri štopera u rosteru, a skoro sam pročitao da i dalje planiramo igrati sa trojicom pozadi.Federico Fazio sembra ormai ad un passo dal diventare un nuovo giocatore del Cagliari. Secondo quanto riportato da Sky Sport, il club rossoblù ha già raggiunto un’intesa con la Roma: 2,5 milioni ci euro più 500 mila di bonus per acquistare il difensore. Per concludere l’affare però manca il sì dell’argentino, che sta ancora valutando la possibilità di entrare a far parte della squadra di Eusebio Di Francesco.
ako jesus ode to će biti najveće pojačanje za našu obranu i imaš pivu/sokić od mene.Evil Genius II je napisao/la: ↑05 sep 2020, 12:23Ono što me brine jeste da smo prodali Cetina, Kolarova, Fazija, a i Jesus će uskoro put Genoe, a nismo doveli nikoga osim neminovnog dolaska Smalldinija što nas ostavlja sa tek tri štopera u rosteru, a skoro sam pročitao da i dalje planiramo igrati sa trojicom pozadi.
NAPRIJED NARODE!
CEO Guido Fienga, kaze: Edin je kapetan Rome i bi ce ovdje sve dok on to bude htio.
Nakon sto je Petrachi otpusten a klub preuzela Friedkin grupa, Fienga obavlja duznost sportskog direktora.
Fienga: to nije moja profesija i ja necu pricati kao fudbalski ekspert. Moja zadaca je da osiguram dobrog trenera i da "knjige" budu u balansu. Moramo ekipu pojacati na mjestima na kojima nismo dovoljno pokriveni.Od prosle sezone ulazemo veliki napor da zadrzimo igrace koji su dobri.Ukoliko neko dođe novi, to ce biti u cilju poboljsanja ekipe.
Nakon sto je Petrachi otpusten a klub preuzela Friedkin grupa, Fienga obavlja duznost sportskog direktora.
Fienga: to nije moja profesija i ja necu pricati kao fudbalski ekspert. Moja zadaca je da osiguram dobrog trenera i da "knjige" budu u balansu. Moramo ekipu pojacati na mjestima na kojima nismo dovoljno pokriveni.Od prosle sezone ulazemo veliki napor da zadrzimo igrace koji su dobri.Ukoliko neko dođe novi, to ce biti u cilju poboljsanja ekipe.
-
Zaniolu ponovo stradali križni i pauzirat će novih 6 mjeseci. Roma se desila prije nego je sezona i krenula
Emerson, Strootman (2x), Florenzi (2x), Bouah, Calafiori, Zaniolo (2x), Karsdorp, Capradossi, Dodo, Rudiger, Luca Pellegrini, Mario Rui, Destro, Iturbe i Tumminello + Diawara kome nisu stradali križni ligamenti, ali je imao problema sa koljenom.
Slučajnost i nesreća ili ipak nešto drugo?

Emerson, Strootman (2x), Florenzi (2x), Bouah, Calafiori, Zaniolo (2x), Karsdorp, Capradossi, Dodo, Rudiger, Luca Pellegrini, Mario Rui, Destro, Iturbe i Tumminello + Diawara kome nisu stradali križni ligamenti, ali je imao problema sa koljenom.
Slučajnost i nesreća ili ipak nešto drugo?

Medicals completed and contract signed until June 2025. Patrik Schick joins Bayer Leverkusen on a permanent deal, confirmed. €27m + add ons to AS Roma.
Zadnja izmjena: Evil Genius II, dana/u 09 sep 2020, 13:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ma nema brate slucajnosti. Nije on prvi igrac koji ima ovakvu povredu a mnogi kao i on dozivljava istu povredu u kratko vrijeme. Odmah se sjetim Strootmana. Nazalost Zaniolu je vjerovatno karijera gotova jer tesko ce se on psihicki vratiti i smjeti ulaziti jace u duele.
Ma nema sanse da je slucajnost, evo ja se ne sjecam 1 povrede ovog tipa igraca liverpula,celzija,reala,atletika(gimenez mozda) u zadnjih 10 godinaEvil Genius II je napisao/la: ↑08 sep 2020, 10:46Zaniolu ponovo stradali križni i pauzirat ce novih 6 mjeseci. Roma se desila prije nego je sezona i krenula![]()
Slučajnost i nesreća ili ipak nešto drugo?![]()
Medicals completed and contract signed until June 2025. Patrik Schick joins Bayer Leverkusen on a permanent deal, confirmed. €27m + add ons to AS Roma.
Ings, Ox, Clyne itd.Torres_9 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 22:37Ma nema sanse da je slucajnost, evo ja se ne sjecam 1 povrede ovog tipa igraca liverpula,celzija,reala,atletika(gimenez mozda) u zadnjih 10 godinaEvil Genius II je napisao/la: ↑08 sep 2020, 10:46Zaniolu ponovo stradali križni i pauzirat ce novih 6 mjeseci. Roma se desila prije nego je sezona i krenula![]()
Slučajnost i nesreća ili ipak nešto drugo?![]()
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Moze li mi neko objasniti situaciju sa Florenzijem?
Jel on jednostavno ne zeli da igra u romi ili sta?
Ako se dobro sjecam cak je prije dzeke i kapiten postao.
Medjutim, ispade sad ga svi hoce samo ga roma nece, sto je malo cudno.
Igra i u reprezentaciji italije. Sad ce bito prvo izbor u parizu, prije toga takodjer sezonu odigrao izvan rome, o cemu se radi?
Sva ta situacija mi je generalno nejasna.
Jel on jednostavno ne zeli da igra u romi ili sta?
Ako se dobro sjecam cak je prije dzeke i kapiten postao.
Medjutim, ispade sad ga svi hoce samo ga roma nece, sto je malo cudno.
Igra i u reprezentaciji italije. Sad ce bito prvo izbor u parizu, prije toga takodjer sezonu odigrao izvan rome, o cemu se radi?
Sva ta situacija mi je generalno nejasna.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Koliko ja znam Roma i Fonseca ga ne žele više zbog slabih igara,a on želi igrati više pa je otišao.A i čovjek doslovno nema poziciju,nitko ne zna gdje bi točno trebao igrati.
Ali Romanisti će znati reći više.
Ali Romanisti će znati reći više.
Mediji prenose da je Smalling praktično završena stvar i da se vraća u Romu, definitivno pozitivna vijest.
Pored njega danas se baš intenzivno govori o Izzu, sasvim okej ali definitivno preskup ipak bio bi veliki upgrade u odnosu na Jesusa.
I za sam kraj napadač - Milik, nisam za to ali eto..

Pored njega danas se baš intenzivno govori o Izzu, sasvim okej ali definitivno preskup ipak bio bi veliki upgrade u odnosu na Jesusa.
I za sam kraj napadač - Milik, nisam za to ali eto..
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
Dobro se sjećaš. Bio je naredni u nizu nakon Tottija i De Rossija koji je trebao nastaviti tu tradiciju kapitena koji su ponikli u klubu, međutim, desilo mu se otprilike ono što se desi većini univerzalaca: postao je prosječan u milion stvari, a odličan ni u jednoj. Krenuo je iz veznog reda, igrao je na krilu (i jednom i drugom) da bi zatim silom prilika bio prekomandovan na desnog beka što danas preferira da igra iako je otprilike tu najslabiji od svih nabrojanih pozicija. U međuvremenu je doživio i dva kidanja križnih ligamenata što ga je dodatno usporilo i unazadilo.
Dolaskom Fonsece stvari su krenule na gore jer ovaj mu je dao priliku u nekoliko prvih utakmica, ali veoma brzo ga je klupirao jer Florenzi kao bek pogotovo u odbrani sa 4 u liniji jednostavno nema ni taktički (loše pozicioniranje i čitanje igre) ni tehnički kapacitet (izgubio je na brzini, centaršutevi obično završavaju previsoko na drugoj stativi i slično) za igrati na najvišem nivou i kao takav je nerijetko bio najslabija tačka te iste odbrane zbog čega su ga rimske novine razapinjale svaki vikend. One su ti otprilike ''glasne'' i kvalitetne kao i naši domaći sportski mediji tako da uz sav taj haos, činjenicu da se bliži(o) Euro, njegovu historiju sa klubom, odlučili su da je najbolje da ga se proda ili posudi jer u svlačionici nisu htjeli držati kapitena u najboljim fudbalskim godinama koji ne igra ni minute, a pritom prilično tereti i platni spisak koji je već duže vrijeme zatrpan lošim ugovorima.
Eh sad, da ga ''baš svi hoće a Roma neće'' ne bih se složio jer PSG je bio jedina konkretna ponuda ovog ljeta gdje je na kraju i završio na posudbi. Što se mene tiče, navijao sam za to da mu se pruži šansa u ovoj novoj formaciji gdje bi Florenzi otprilike imao cijelu desnu stranu za sebe, ali klub je odlučio da mu se zahvali što vjerovatno i jeste najbolje za sve.
Milik i Mandzukić 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Sta fali Miliku?Dobar napadač,a vec odavno nemate zamjenu za Dzeku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.