Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Pa nista i nece mijenjati u novom PESU i FIFI, samo update sezone nove, dok nas sljedece godine ocekuje new engine, to ce vec biti nesto.
27.10.2020
mozda 3080, sve ispod toga mi nema smisla
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Bit ce debelo preko 1500KM kod nas. 1xxx i 2xxx serija su imale "problema' sa nestasicama ovog ili onog kamoli 3000 radi korone.
Msrp referentnih je 699 eura i za te pare se moze dobiti samo direkt sa nvidia sajta,i to vani.
Imaju fanless mode,blower,tj jedan od ventova vuce vreo zrak vani iz kucista sto je za vlasnike termolabilnih Ryzena bitno.
Ne vidim custom karte kao pametnu kupovinu...
Msrp referentnih je 699 eura i za te pare se moze dobiti samo direkt sa nvidia sajta,i to vani.
Imaju fanless mode,blower,tj jedan od ventova vuce vreo zrak vani iz kucista sto je za vlasnike termolabilnih Ryzena bitno.
Kolega je rekao da će prodati 2080 i uzeti 3080 ili 3090, poznavajući ga uzeće 3090. Ipak ne kupuje svako tastaturu od 450 ili miš od 250-300KM. Ima najjači pc u gradu
A igra samo Civilization i nekad Heroes
Meni je poklonio svoju staru tastaturu Razer, bila 250KM, nije je koristio pola godine

Meni je poklonio svoju staru tastaturu Razer, bila 250KM, nije je koristio pola godine

negdje naleti da je 3080 Gaming X Trio $130 iznad MSRPMarvin je napisao/la: ↑07 sep 2020, 13:53Bit ce debelo preko 1500KM kod nas. 1xxx i 2xxx serija su imale "problema' sa nestasicama ovog ili onog kamoli 3000 radi korone.

problem je sto FE modeli idu samo u par zemalja, evo gledam ni Japan ni Australija npr nece imati FE modele
Sigurno je uspio u životu.Neutral je napisao/la: ↑07 sep 2020, 13:54Kolega je rekao da će prodati 2080 i uzeti 3080 ili 3090, poznavajući ga uzeće 3090. Ipak ne kupuje svako tastaturu od 450 ili miš od 250-300KM. Ima najjači pc u gradu![]()
Meni je poklonio svoju staru tastaturu Razer, bila 250KM, nije je koristio pola godine![]()
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kojem gradu?Neutral je napisao/la: ↑07 sep 2020, 13:54Kolega je rekao da će prodati 2080 i uzeti 3080 ili 3090, poznavajući ga uzeće 3090. Ipak ne kupuje svako tastaturu od 450 ili miš od 250-300KM. Ima najjači pc u gradu![]()
Meni je poklonio svoju staru tastaturu Razer, bila 250KM, nije je koristio pola godine![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Prijatelj je iz Mostara.MortemHz je napisao/la: ↑07 sep 2020, 20:19Kojem gradu?Neutral je napisao/la: ↑07 sep 2020, 13:54Kolega je rekao da će prodati 2080 i uzeti 3080 ili 3090, poznavajući ga uzeće 3090. Ipak ne kupuje svako tastaturu od 450 ili miš od 250-300KM. Ima najjači pc u gradu![]()
![]()
Njegov monitor: ASUS ROG STRIX XG32VQ, 144Hz, 31.5" gaming monitor 2K
Znam da je preko 1k i kupio ga je čim je izašao. Mislim da je i sada preko 1k.
Uzeo je Corsair miš i tastaturu. Miš je bio 260KM ako se ne varam, a tastatura 435KM

Pronašao sam:
Tastatura: CORSAIR K95 RGB Platinum Gaming MX Brown
Miš: CORSAIR Scimitar Pro RGB Optical MOBA/MMO Gaming
Tastatura od 200$ i mis od 100$ sigurno nisu ni blizu najsukpljih u Mostaru.Neutral je napisao/la: ↑08 sep 2020, 05:06Prijatelj je iz Mostara.MortemHz je napisao/la: ↑07 sep 2020, 20:19Kojem gradu?Neutral je napisao/la: ↑07 sep 2020, 13:54Kolega je rekao da će prodati 2080 i uzeti 3080 ili 3090, poznavajući ga uzeće 3090. Ipak ne kupuje svako tastaturu od 450 ili miš od 250-300KM. Ima najjači pc u gradu![]()
![]()
Njegov monitor: ASUS ROG STRIX XG32VQ, 144Hz, 31.5" gaming monitor 2K
Znam da je preko 1k i kupio ga je čim je izašao. Mislim da je i sada preko 1k.
Uzeo je Corsair miš i tastaturu. Miš je bio 260KM ako se ne varam, a tastatura 435KM
Pronašao sam:
Tastatura: CORSAIR K95 RGB Platinum Gaming MX Brown
Miš: CORSAIR Scimitar Pro RGB Optical MOBA/MMO Gaming
ovo je no brainer budzet opcija
Mozda jer ja ne zivim u Mostaru hihihiMortemHz je napisao/la: ↑07 sep 2020, 20:19Kojem gradu?Neutral je napisao/la: ↑07 sep 2020, 13:54Kolega je rekao da će prodati 2080 i uzeti 3080 ili 3090, poznavajući ga uzeće 3090. Ipak ne kupuje svako tastaturu od 450 ili miš od 250-300KM. Ima najjači pc u gradu![]()
![]()
27.10.2020
Jedina stvar gora od manjka hardverske snage i kvalitetne periferije je visak iste. 

Ja, ja, svakako nisu, uspoređuješ cijene sada i kada su izašli i isto je Corsair uzeti u Bosni i Njemačkoj (cijena)
Uglavnom nebitno
299 dolara

299 dolara

Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 08 sep 2020, 15:58, ukupno mijenjano 2 puta.
XMP davno odradjen moj Blejzeru.
Btw

Btw

Kakva godinaCD projekt RED has confirmed that Cyberpunk 2077 will not use Denuvo protection. In fact, it will be NO-DRM, so yes, basically it will be pirated in one day and you can play it for free. Multiplayer and patch for NEXT GEN will come out in 2021.

27.10.2020
Ko kad je imao 144hz monitor a ne zna cim je povezan i na koliko herca, bitno je da svaka igra radi ko mlijeko

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.