Giljotina je napisao/la: ↑08 sep 2020, 16:48
tutankamon1905 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 16:26
Eto Aduke nazad..kako volim ove igrace sto zapnu da idu negdje, pa kad shvate da ne mogu igrat nigdje drugo vracaju se opet u BiH
Reče neko u čijoj su ekipi vječiti fudbalski imigranti: Barbarić, Bilbija, Todorović, Stojkić, etc. kuknjava
Ova je izjava u rangu onih indijanskih kad me neko napadne sto komentiram reprezentaciju BiH..kao navijas za Zrinjski, sta ti imas sa BiH.
Jesam li ja napisao da je Zrinjski dobro uradio s tim ili nesto, ili naveo njih kao dobar primjer, a Sarajevo los..pa da skočiš tako na mene?
Covjece lik odbio da potpise ugovor, poslali ga na tribine, guzicom vrata zatvorio..sve smo mu pruzili, a on nam ovako vratio...kolko je vremena proslo, eto ga nazad..imo sigurno brdo opcija, al odlucio je u Sarajevo, dobrodosao babuka, ti si najbolji, ti si najjaci..glupost.
A i taj Zrinjski kad spominjes, nijedan taj igrac nije guzicom vrata zatvorio kad je odlazio..ocekivalo se da ce se kad tad vratit iako to ne podrzavam. Al dobro, navikli smo na ove stvari..krvit cemo se, svadjat cemo se, dok nas izbacuju brestovi, dudelanzi i slicni