Napiso sam na njegovoj temi da pare dzaba ne daje niko, on je u ligi gdje su ozbiljna imena medju najboljim.SudoHusika je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:48Ma ne može se čovjek tako pljuvati. Dok se Menalo ne dokaže, ili neko drugi, ti nemaš boljih krila. Ne može ti Duljević igrati u prvih 11 - klupa u cvajti i tribine u Ligue 1.invincible1921 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:40Imal veceg ...pa ne znam koji epitet da kazem, na forumu
Naravno da Višća ima milion mana. Ali čovjek je najbolji igrač Superlige, najučinkovitiji itd itd. Da ne zna zabiti, ok, da zna donijeti pogrešnu odluku, i to razumijem. Ali on brzinom stvara višak i dobro koristi prostor. Možda sa njiim treba malo popričati stručni štab, da ne gubi snagu i vrijeme na neke pokušaje već da se fokusira na prostor između beka i štopera i da lupa povratne i niske na drugu stativu. Nije on Robben. Boljeg nemamo.
Kada jedan Hodžić, koji je klasični špic od pjetlića, igra ispred ovih takozvanih krila, onda je tu sve rečeno. Mi ne pripadamo u A skupini i to je činjenica. A imamo sve preduslove da pošamaramo ovaj baraž i idemo na Euro. I boli nas tuki.
@duljevinjohataldo
Dođe mi 100 eura. Čovjeka koji je igrao u Liverpoolu, u Dinamu osvojio sve više puta i bio najbolji strijelac istog, zabijao u Ligi prvaka i poprilično redovno zabija i u Mađarskoj kada se sagledaju minute koje dobija, zaslužuje bar malo poštovanja. A ne da ga se hrače ovdje. I ne samo on, već i ostali koji se ponižavaju ovdje. Bujrum, neka dođu bolji.
Zna podbacit,al i mi ga realno ne znaml koristit. Medjutim i kad podbaci opet je za klasu kznad konkurencije...da nam je visca glavnj problem gdje bi nam kraj bio.