UEFA Nations League | Italija - BIH / BiH - Poljska (4.9 / 7.9)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: UEFA Nations League | Italija - BIH / BiH - Poljska (4.9 / 7.9)
Postoji logično objašnjenje o ove dvije utakmice.
Novi selektor je odlučio isprobati igrače koji nisu kotirali oko prvih 11 u reprezentaciji. Da se sve ne vrti oko 12 igrača već da se dobije na širini odnosno da postoji glava reprezentacije ili okosnica te da se dobije produžena klupa za rotaciju u duelu sa slabijim protivnicima već sa ova dva što smo igrali.
Svaka osoba koja misli da nam je išta značilo oko ove dvije utakmice je ravna idiotizmu i osobama koje prate.
Komentari tipa Čivić ne može igrati, zna to i selektor, samo provjerava kapacitet istog da li je u skorije vrijeme dostojan poziva.
Pametnom dosta, a glupom jos ovoliko ne bi bilo dosta. Nakon ove dvije utakmice ubjeđen sam u prolaz.
Novi selektor je odlučio isprobati igrače koji nisu kotirali oko prvih 11 u reprezentaciji. Da se sve ne vrti oko 12 igrača već da se dobije na širini odnosno da postoji glava reprezentacije ili okosnica te da se dobije produžena klupa za rotaciju u duelu sa slabijim protivnicima već sa ova dva što smo igrali.
Svaka osoba koja misli da nam je išta značilo oko ove dvije utakmice je ravna idiotizmu i osobama koje prate.
Komentari tipa Čivić ne može igrati, zna to i selektor, samo provjerava kapacitet istog da li je u skorije vrijeme dostojan poziva.
Pametnom dosta, a glupom jos ovoliko ne bi bilo dosta. Nakon ove dvije utakmice ubjeđen sam u prolaz.
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Ma ja ti kažem da ti veze nemaš sa životom. Uhvati se ti davanja pogrdnih nadimaka reprezentativcima i ostavi se komentarisanja fudbala. Vidiš da to nije za tebe.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:34hvala što pratiš moj rad,SudoHusika je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:30Ma duljevinjoharaldo lupa k'o maksim po diviziji. Veće neznalice a da se više fura ja nisam vidio na forumu.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Naravno da je tacno u najvaznijim utakmicama baraza sa Irskom dva polovnjaka Cocalic i Visca jedan u veznom redu

MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Ne pljuju! Pusti ovog duljevinja koji ne moze shvatit da mi nemamo bolje trenutno. On bi **** i Cipetica i Kvrzica, pa ko ce nam igrat na desnom boku, Sunjic?brig je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:28Zato sto je igrač Širokog. Vidis da ugl navijaci FKS pljuju.tutankamon1905 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:21Zasto Cipetic? Za ostale se slazemDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:18Bičakčić
Ćivić
Kvržiç
Cipetić
Hodžić
Milošević
Bi trebali zavrsiti sa reprezentativnim fudbalom.
Saničanin
Hadžiahmetović
Hajradinović
Su donekle ispunili očekivanja i na njih se može računati.
Dobro je ovo Bajke uradio, sad smo svojim očima mogli svjedočiti sran.ju od nabrojanih igrača.
Cipetic je nas prvi izbor na desnom beku i tu nema neke prevelike rasprave.
Navijaci su navikli da imaju Mujdzu tu dugo vremena koji je bio bog i batina i u to vrijeme jedan od boljih bekova bundesa. Prosla su ta vremena.
Ps. Duljevinja ne citati s ozbiljnoscu jer vecinom lupa.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Čuj Višća polovnjak. Joj stručnjaka Tito te yebo.
- invincible1921
- Kontakt:
Imal veceg ...pa ne znam koji epitet da kazem, na forumu
=\_1921_/=
[*]
Ma lupaju ko idioti.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Pa i nećeš imati dok ne probaš 2,3,4 igrača na toj poziciji. Kad testiraš, onda doneseš zaključak. A ne dovedeš jednog i on mora igrati. Nebitno koga čuva. Ne treba stati na jednoj opciji, to je suština. Kvržić nije ni alternativa.Rimes87 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:27Ode i ti sad ****. Evo ja kazem mali Beganovic. Mislim, vidis o cemu pricamo ovdje? Nemamo kvalitetnog desnog beka i tacka. I usput taj iz Listice nije stvarno lose odigrao. Jeste da mu je Visca iznimno pomagao (nesto sto nasi navijaci haman nikako ne vide) ali valja brate trcat za Insigneom, nije to Guza pa da jedva dise nakon 20 minuta.Stroj1946 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:17Advan Kadušić. Kad je ovaj levat iz Širokog mogo, trebo je i ovaj momak dobiti šansu.Rimes87 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:07
Nismo mi njega ukrali nikome. Ali, iskreno, de mi reci ko treba biti pozvan kao starter desni bek? Iskreno, ono, koga mi imamo a da je odlican desni bek? Ja, evo ne znam. I nemoj bogati neke mladjarije iz neke njemacke trece lige koja nije prismrdila nekom seniorskom timu.
- ASD
- Kontakt:
Pa koji je to plaćen bolje od VIšće da igra umjesto njega?Wandelanoite je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:32Hadziahmetovic i Hajradinovic mogu biti ispred Prcica, Jajala i Vrancica samo u BiH i nigdje vise, zato i imamo igru gdje veznjaci ne mogu 3 pasa sastaviti, a kamoli nesto iskreirati. Dva sarajevska propaliteta i polovnjaka ispred igraca iz L5.
Reprezentacija je propala cim su je pod svoje uzeli Begic i Pilav, Prosinecki je unistio kult reprezentacije, pozivao menadzerske igrace, Bazdarevic prije toga je gurao propale Zeljovce Cocalica i Viscu, Bajevic nastavlja Robijevim putem i reprezentaciju vuce u ambis.
U repki trebaju da igraju najbolji, Hodzic, Hadziahmetovic, Hajradinovic, Koljic, Milosevic, Duljevic, Visca, Civic, Cipetic, Danilovic, Sabanadzovic to nisu i ne trebaju biti tu. Ova drzava ima kvalitetnije igrace, koji imaju bolje karijere, bolje su placeni u klubovima i kao takvi trebaju da imaju prednost ispred ovog skarta gore navedenog koji je sramota za BiH i njen fudbal.
Pa tako mozes reci i da je Jajalo kriv sto smo izgubili protiv Kipra na strani. Mozes puno takvih zakljucaka naci. Ali fakta je ta, da je Bazdarevic najvise igraca pruzio priliku; Prcic, Vrancic, Djumic, Milicevic, Jajalo and the list goes on......Sad je li to dobro ili ne, moze se diskutovati, ali covjek jeste pruzio ovim igracima priliku.Wandelanoite je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:38Naravno da je tacno u najvaznijim utakmicama baraza sa Irskom dva polovnjaka Cocalic i Visca jedan u veznom redudrugi na krilu.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Šta ti to dođe Ara, pa me iz vedra neba prozivašSudoHusika je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:36Ma ja ti kažem da ti veze nemaš sa životom. Uhvati se ti davanja pogrdnih nadimaka reprezentativcima i ostavi se komentarisanja fudbala. Vidiš da to nije za tebe.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:34hvala što pratiš moj rad,SudoHusika je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:30Ma duljevinjoharaldo lupa k'o maksim po diviziji. Veće neznalice a da se više fura ja nisam vidio na forumu.

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Svaka cast Bajevicu sto vas je malo spustio pred baraz jer ste se mnogi digli. Ovako dobio mir potreban nema euforije i vidio drugu postavu tj da se na smece od igraca Čivić, Kvrzić, Hodzic itd ne moze racunati u barazu.
Svaka ti čast veliki Bajevicu.
Cimirot je Inijesta za sve vezne igrace. Kad se vrati Pjanic Dzeko..druga dimenzija. Sunjic je nas najbolji stoper.
I sve je poznato ali jedno nikome nije. Sta je ljudi sa Viscom. Jel ne zna ili se boji ili je puka nesreca. Opet i veceras dvije sanse.
I jos jedno je pitanje da li smo mi genetski predodredjeni da budemo najnespremiji ljudi u bilo kojem sportu.
Svaka ti čast veliki Bajevicu.
Cimirot je Inijesta za sve vezne igrace. Kad se vrati Pjanic Dzeko..druga dimenzija. Sunjic je nas najbolji stoper.
I sve je poznato ali jedno nikome nije. Sta je ljudi sa Viscom. Jel ne zna ili se boji ili je puka nesreca. Opet i veceras dvije sanse.
I jos jedno je pitanje da li smo mi genetski predodredjeni da budemo najnespremiji ljudi u bilo kojem sportu.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Cipetić je užasan igrač, to ako je lupanje onda su tebe dobro nalupali.forgempp je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:38Ne pljuju! Pusti ovog duljevinja koji ne moze shvatit da mi nemamo bolje trenutno. On bi **** i Cipetica i Kvrzica, pa ko ce nam igrat na desnom boku, Sunjic?
Navijaci su navikli da imaju Mujdzu tu dugo vremena koji je bio bog i batina i u to vrijeme jedan od boljih bekova bundesa. Prosla su ta vremena.
⚜️~⚜️~⚜️
-
- Kontakt:
Visca je prica za sebe i igrac koji igra za rezimski klub diktatora. On tu platu nece imati nigdje i ni u jednoj drugoj ligi gdje se gleda kvalitet.
MES QUE UN CLUB!
Evo i prvih kritika od Velezovog dvojca za Velezovu legendu.
Koga bi ti stavio na desnog beka? Lupali te dabogda.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:45Cipetić je užasan igrač, to ako je lupanje onda su tebe dobro nalupali.forgempp je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:38Ne pljuju! Pusti ovog duljevinja koji ne moze shvatit da mi nemamo bolje trenutno. On bi **** i Cipetica i Kvrzica, pa ko ce nam igrat na desnom boku, Sunjic?
Da ti sebe vidis u ocima ostalih forumasa, sam bi sebe izbriso, ne sa foruma, vec interneta.
Isto ko da mi ne bismo voljeli da na desnom beku imamo Arnolda.
Neznalico
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 08 sep 2020, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
- Kontakt:
Ma ne može se čovjek tako pljuvati. Dok se Menalo ne dokaže, ili neko drugi, ti nemaš boljih krila. Ne može ti Duljević igrati u prvih 11 - klupa u cvajti i tribine u Ligue 1.invincible1921 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:40Imal veceg ...pa ne znam koji epitet da kazem, na forumu
Naravno da Višća ima milion mana. Ali čovjek je najbolji igrač Superlige, najučinkovitiji itd itd. Da ne zna zabiti, ok, da zna donijeti pogrešnu odluku, i to razumijem. Ali on brzinom stvara višak i dobro koristi prostor. Možda sa njiim treba malo popričati stručni štab, da ne gubi snagu i vrijeme na neke pokušaje već da se fokusira na prostor između beka i štopera i da lupa povratne i niske na drugu stativu. Nije on Robben. Boljeg nemamo.
Kada jedan Hodžić, koji je klasični špic od pjetlića, igra ispred ovih takozvanih krila, onda je tu sve rečeno. Mi ne pripadamo u A skupini i to je činjenica. A imamo sve preduslove da pošamaramo ovaj baraž i idemo na Euro. I boli nas tuki.
@duljevinjohataldo
Dođe mi 100 eura. Čovjeka koji je igrao u Liverpoolu, u Dinamu osvojio sve više puta i bio najbolji strijelac istog, zabijao u Ligi prvaka i poprilično redovno zabija i u Mađarskoj kada se sagledaju minute koje dobija, zaslužuje bar malo poštovanja. A ne da ga se hrače ovdje. I ne samo on, već i ostali koji se ponižavaju ovdje. Bujrum, neka dođu bolji.
Evo, slazem se, a i selektor je probao dva desna beka u kvaziprijateljskim utakmicama i jedan je zadovoljio a drugi nije. Majke mi, stajem u pljuvacki red s onom dvojicom ako Kvrzica opet pozove.Stroj1946 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:41Pa i nećeš imati dok ne probaš 2,3,4 igrača na toj poziciji. Kad testiraš, onda doneseš zaključak. A ne dovedeš jednog i on mora igrati. Nebitno koga čuva. Ne treba stati na jednoj opciji, to je suština. Kvržić nije ni alternativa.Rimes87 je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:27Ode i ti sad ****. Evo ja kazem mali Beganovic. Mislim, vidis o cemu pricamo ovdje? Nemamo kvalitetnog desnog beka i tacka. I usput taj iz Listice nije stvarno lose odigrao. Jeste da mu je Visca iznimno pomagao (nesto sto nasi navijaci haman nikako ne vide) ali valja brate trcat za Insigneom, nije to Guza pa da jedva dise nakon 20 minuta.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne zanima me šta mahala misliforgempp je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:47Koga bi ti stavio na desnog beka? Lupali te dabogda.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:45Cipetić je užasan igrač, to ako je lupanje onda su tebe dobro nalupali.forgempp je napisao/la: ↑08 sep 2020, 00:38
Ne pljuju! Pusti ovog duljevinja koji ne moze shvatit da mi nemamo bolje trenutno. On bi **** i Cipetica i Kvrzica, pa ko ce nam igrat na desnom boku, Sunjic?
Da ti sebe vidis u ocima ostalih forumasa, sam bi sebe izbriso, ne sa foruma, vec interneta.
Neznalico

Ako je tebi Cipetić dobar, onda ok. Nikom ništa.
Ako me neko prozove kao vid trola i šale onda ok, ali ti si druže emotivan, popij tabletu i lezi spavaj.
Zadnja izmjena: DuljevinhoHaraldo, dana/u 08 sep 2020, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
⚜️~⚜️~⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.