UEFA Nations League | Italija - BIH / BiH - Poljska (4.9 / 7.9)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: UEFA Nations League | Italija - BIH / BiH - Poljska (4.9 / 7.9)
Bilo bi dosta bolje da smo protiv Italije odmorili igrace, a ovdje dali maksimum i mozda izvukli 3 boda.
Poljaci su nam konkurenti za 3. mjesto koje te ostavlja u Ligi A.
Poljaci su nam konkurenti za 3. mjesto koje te ostavlja u Ligi A.
Gdje nestade protiv Italije jarane? Kakve kladionice? Jeste, ljudi imaju niz pobjeda i samo za kladionice ce odigrat nerjeseno. Kao da ne mlate milione vec. Isti si kao onaj, ne zelim da ga spominjem. Ubaceni element koji ne navija za reprezentaciju sto i govore tvoja djela sama od sebe.Wandelanoite je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:08S obzirom da si navijac Zelje razumit cu to sto si glupak.Omark je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:40Koji si ti bolesnik...Wandelanoite je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:37Talijani odigrali za kladionice i debili se ponadali da ovaj menadzerski skart ima neki kvalitet.
Hodzic, Civic i Visca![]()
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
- invincible1921
- Kontakt:
ma dobro jbg, realno nebutne utakmice svakako cemo u baraz jer ce svi ovi otic kroz kvale, nek je probao igrace,bitno je irce dobit, a ova LN nek se ne obrukaju i tjt. Svaki novi igrac je dobitak...
Begovic presmijesan, nije skonto za 20godina karijere da se moze i pomjerit sa linije.
Civic je u firenci bio ocajan. Ispao je 10 puta ko amater u 15 minuta.
Besic i Bicakcic realno ne vidim svrhu njihovog pozivanja...
ostalo manje vise u skladu sa ocekivanjima
Begovic presmijesan, nije skonto za 20godina karijere da se moze i pomjerit sa linije.
Civic je u firenci bio ocajan. Ispao je 10 puta ko amater u 15 minuta.
Besic i Bicakcic realno ne vidim svrhu njihovog pozivanja...
ostalo manje vise u skladu sa ocekivanjima
=\_1921_/=
Idi se cmokaj sa rumenim i prestani citirati svaki moj post dosado bozijaOvo nije smijesno ovo je Bogu plakat.
Rekoh ja ne zasluzujemo mi bolje od ovog stanja trenutno.
Zadnja izmjena: holyman, dana/u 07 sep 2020, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
NEMA NAZAD
Dusko nadmasi Mesu s postavom u kojoj je 6 teskih ofanzivaca (Dzeko, Koljic, Hodzic, Visca, Milosevic i Hajradinovic). Ne znam kako je ocekivao da se branimo s igracima kojima je odbrana gotovo usputna uloga.
Gdje ste vi proslavili poraz veceras ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- MocMahale444
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
delinjo je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:36Sta ocekujes od najvecih luzera u historiji sporta osim da slave poraz.Bundesliga je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:35Pa nismo igrali sa Brazilom vec Poljskom koja je jos i igrala bez ubjedljivo najboljeg igraca. Jos se kurcimo i s porazima od takvih reprezentacija![]()
Pa nisu nas Poljaci raznijeli 4:0, nego 1 razlike.
Istina, njima je falio ubjedljivo najbolji igrač. Ali i nama je.
Uz to izasla je relano drugo postava.
Niko ne slavi, niti govori da je bilo dobro, nego se govori relano.
A ni ti se ne pravi pametniji nego sto jesi. Ako jesi.
Staviti Rogera na avatar ne znači da si rođeni šampion. Mladost DK.
-
- Kontakt:
Pustio malo vas fudbalske analfabete i neznalice da se ispisite i zivite u snu. Iz tvog posta se vidi da pojma nemas o tim stvarima, tako da ti ne mogu objasnjavati jer to je visa matematika za tebe i mnoge ovdje.Rimes87 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:37Gdje nestade protiv Italije jarane? Kakve kladionice? Jeste, ljudi imaju niz pobjeda i samo za kladionice ce odigrat nerjeseno. Kao da ne mlate milione vec. Isti si kao onaj, ne zelim da ga spominjem. Ubaceni element koji ne navija za reprezentaciju sto i govore tvoja djela sama od sebe.
Za ovu sarajevsko-menadzersku prciju necu nikad navijati, ovo je reprezentacija sarajevskih propaliteta i fudbalskih neznalica i ljudi koji su amateri u svom poslu i koji preko reprezentacije pokusavaju zaraditi koji dinar.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
-
- Kontakt:
Ma smijurija. Ovdje je samo naprdjivanje i prepirka Zeljinih i navijaca Sarajeva koji selektor treba biti, koji igraci igrati. Ako je iz Zelje ovi sto navijaju za Sarajevo govore da je krampa, ako je iz Sarajeva ili akademije Zeljini govore da je krampa. Bruka da se prepiru oko gluposti preko reprezentacije, a da se ne trazi najbolji moguci tim i trener. I jeste menadzerska reprezentacija, ali ni strucni stab nije bolji. Ovo i ono u Italiji je bilo bez igre, pogotovo u napadu. Nemamo ideje i nema izgradjenih napada. Ne moze ni Pjanic sam to sve povezati, do trenera je da izgradi sistem barem da igra lici na nesto.delinjo je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:36Sta ocekujes od najvecih luzera u historiji sporta osim da slave poraz.Bundesliga je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:35Pa nismo igrali sa Brazilom vec Poljskom koja je jos i igrala bez ubjedljivo najboljeg igraca. Jos se kurcimo i s porazima od takvih reprezentacija![]()
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
meh, meh, mehWandelanoite je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:44Pustio malo vas fudbalske analfabete i neznalice da se ispisite i zivite u snu. Iz tvog posta se vidi da pojma nemas o tim stvarima, tako da ti ne mogu objasnjavati jer to je visa matematika za tebe i mnoge ovdje.Rimes87 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:37Gdje nestade protiv Italije jarane? Kakve kladionice? Jeste, ljudi imaju niz pobjeda i samo za kladionice ce odigrat nerjeseno. Kao da ne mlate milione vec. Isti si kao onaj, ne zelim da ga spominjem. Ubaceni element koji ne navija za reprezentaciju sto i govore tvoja djela sama od sebe.
Za ovu sarajevsko-menadzersku prciju necu nikad navijati, ovo je reprezentacija sarajevskih propaliteta i fudbalskih neznalica i ljudi koji su amateri u svom poslu i koji preko reprezentacije pokusavaju zaraditi koji dinar.
ti si egomanijak
"We need to suffer. And we need to fight."
Slaviće oni za 5-6 dana, kad ih moldavski, bjeloriski, luksemburški velikani nalupaju i pošalju nazad na bh pašnjake.
Biće smjenjivanje trenera, proklinjanja...
Biće smjenjivanje trenera, proklinjanja...
Mi slavimo remi protiv Italije
Ne obaziri se. Prije utakmice sa Italijom je napisao ovde da ce Sabanadzovic poceti utakmicu, i da mu je navodno njegov prijatelj koji je menadzer iz Toscane javio, jer je on pratio trening. Ispostavilo se da nije tacno.Rimes87 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:37Gdje nestade protiv Italije jarane? Kakve kladionice? Jeste, ljudi imaju niz pobjeda i samo za kladionice ce odigrat nerjeseno. Kao da ne mlate milione vec. Isti si kao onaj, ne zelim da ga spominjem. Ubaceni element koji ne navija za reprezentaciju sto i govore tvoja djela sama od sebe.Wandelanoite je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:08S obzirom da si navijac Zelje razumit cu to sto si glupak.
Ne obazirite se na njegove postove, zadruga mu je mozak pojelaTristan10 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:49Ne obaziri se. Prije utakmice sa Italijom je napisao ovde da ce Sabanadzovic poceti utakmicu, i da mu je navodno njegov prijatelj koji je menadzer iz Toscane javio, jer je on pratio trening. Ispostavilo se da nije tacno.Rimes87 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:37Gdje nestade protiv Italije jarane? Kakve kladionice? Jeste, ljudi imaju niz pobjeda i samo za kladionice ce odigrat nerjeseno. Kao da ne mlate milione vec. Isti si kao onaj, ne zelim da ga spominjem. Ubaceni element koji ne navija za reprezentaciju sto i govore tvoja djela sama od sebe.Wandelanoite je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:08
S obzirom da si navijac Zelje razumit cu to sto si glupak.
NEMA NAZAD
Puno se spominju bekovi i krila ali mene je najviše razočarao vezni red. Jedini igrač koji je uzeo loptu i krenuo naprijed je stoper Saničanin, veznjaci nepokretni, prestrašeni, bezidejni, kad prime loptu iz mjesta je dodaju prvom koga vide, ne smije niko da povede loptu uopšte. Vezni red je srce tima a mi srce nismo pokazali.
Ako ne navijas za reprezentaciju, nemas se pravo javljati na ovom forumu. Samo dokazujes da se volis nasladjivati komsijinom mukom. Sto je veoma nisko. Popusti ti nas, pa popustimo i mi tebe.Wandelanoite je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:44Pustio malo vas fudbalske analfabete i neznalice da se ispisite i zivite u snu. Iz tvog posta se vidi da pojma nemas o tim stvarima, tako da ti ne mogu objasnjavati jer to je visa matematika za tebe i mnoge ovdje.Rimes87 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:37Gdje nestade protiv Italije jarane? Kakve kladionice? Jeste, ljudi imaju niz pobjeda i samo za kladionice ce odigrat nerjeseno. Kao da ne mlate milione vec. Isti si kao onaj, ne zelim da ga spominjem. Ubaceni element koji ne navija za reprezentaciju sto i govore tvoja djela sama od sebe.
@Tristan Znam brate sve, bio sam tu, samo, uspio je izvuci reakciju od mene. Mea culpa. Necu vise.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Tačno sam znao šta će se desiti kada se desi neki poraz, vraćamo se na početak što se tiče nekih stvari i nekih pojedinaca al' hajde, nije to ništa neočekivano, barem za mene.
Protiv najjače Poljske (minus Lewa) kombinacija našeg b-c tima zaista nije mogla bolje od ovoga. Čak ću biti slobodan pa reći da smo uz malo veću koncentraciju pojedinih igrača (Koljića i Višće) mogli do boda. Da se razumijemo, čak ni naš najjači tim nije na nivou ovakvog tima Poljske, naš svijet malo leti pa ne vidi taj kvalitet kod Poljaka, jer **** Poljska je u pitanju, nije Njemačka, Španija, Italija, Engleska... A kamo li igrači poput Hadžiahmetovića, Saničanina, Hajradinovića koji igraju faktički svoje prve minute za reprezentaciju.
Da si večeras odbio Begovića, Bičakčića i Bešića, pa mislim da svi naši igrači skupa na terenu nisu imali nastupa koliko je imao Grosicki, Krihovijak, Glik i ostali pojedinačno.
Bajević je želio isprobati veliku većinu igrača, isprobao ih je, vidio je šta može očekivati i to je to. Recimo, evidentno je da Hadžiahmetović može dati ruke u nekoj soluciji, kao i Hodžić. Neće oni praviti razliku u ovakvom sastavu, ali kada su tu standardni igrači sa njima u prvoj postavi oni itekako mogu odigrati solidno.
Saničanin je dobitak, dečko već sada bolje iznosi loptu nego što su Zukanović i Bičakčić radili ikada u karijeri. Večeras smo prosto pali, razlika je **** to, Poljaci skoro svi standardni u ligama petice, a kod nas si večeras u startnoj postavi imao tri igrača iz liga petice, od toga dvojica sjede na tribinama, a jedan igra ponekad.
Višću sam ja prvi popljuvao, ali od kako je Višća ušao on se tri puta našao u šansama (kao egzekutor ili asistent), što dovoljno govori da je on ipak, kakav god da je, bitan igrač za našu repku. On da završava onakve šanse redovne on bi odavno igrao u jakom timu lige petice i to je tako, to se mora shvatiti.
Kako god, da ne pišem sada pojedinačno o igračima, ovdje ima nekog materijala, neko može konkurisati za prvi tim, neko može biti na klupi, nekog možda ne treba ni zvati.
Ja vjerujem u Bajevića, ako budemo svi zdravi za Irsku, on će izvući maksimum iz te utakmice.
Protiv najjače Poljske (minus Lewa) kombinacija našeg b-c tima zaista nije mogla bolje od ovoga. Čak ću biti slobodan pa reći da smo uz malo veću koncentraciju pojedinih igrača (Koljića i Višće) mogli do boda. Da se razumijemo, čak ni naš najjači tim nije na nivou ovakvog tima Poljske, naš svijet malo leti pa ne vidi taj kvalitet kod Poljaka, jer **** Poljska je u pitanju, nije Njemačka, Španija, Italija, Engleska... A kamo li igrači poput Hadžiahmetovića, Saničanina, Hajradinovića koji igraju faktički svoje prve minute za reprezentaciju.
Da si večeras odbio Begovića, Bičakčića i Bešića, pa mislim da svi naši igrači skupa na terenu nisu imali nastupa koliko je imao Grosicki, Krihovijak, Glik i ostali pojedinačno.
Bajević je želio isprobati veliku većinu igrača, isprobao ih je, vidio je šta može očekivati i to je to. Recimo, evidentno je da Hadžiahmetović može dati ruke u nekoj soluciji, kao i Hodžić. Neće oni praviti razliku u ovakvom sastavu, ali kada su tu standardni igrači sa njima u prvoj postavi oni itekako mogu odigrati solidno.
Saničanin je dobitak, dečko već sada bolje iznosi loptu nego što su Zukanović i Bičakčić radili ikada u karijeri. Večeras smo prosto pali, razlika je **** to, Poljaci skoro svi standardni u ligama petice, a kod nas si večeras u startnoj postavi imao tri igrača iz liga petice, od toga dvojica sjede na tribinama, a jedan igra ponekad.
Višću sam ja prvi popljuvao, ali od kako je Višća ušao on se tri puta našao u šansama (kao egzekutor ili asistent), što dovoljno govori da je on ipak, kakav god da je, bitan igrač za našu repku. On da završava onakve šanse redovne on bi odavno igrao u jakom timu lige petice i to je tako, to se mora shvatiti.
Kako god, da ne pišem sada pojedinačno o igračima, ovdje ima nekog materijala, neko može konkurisati za prvi tim, neko može biti na klupi, nekog možda ne treba ni zvati.
Ja vjerujem u Bajevića, ako budemo svi zdravi za Irsku, on će izvući maksimum iz te utakmice.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"