Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dušan Bajević - "Princ sa Neretve"
Vidjeli smo i Curecu glavu iz plavog tabora kako nas vodi do SP putem Kipra i Tzavellasa,a i do EP Irskim putem
Covjeku sudite nakon dvije(prijateljske)utakmice
Debili mrtvi
Covjeku sudite nakon dvije(prijateljske)utakmice
Debili mrtvi
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
Kako moze neko biti glup toliko da hodzica gura na krilo koji to nikad u zivotu nije igrao...kako moze glup biti pa ovog kvrzica zvati prije kadusica a ocogledno je i najvecoj budali da mu je hrvatska liga plafon...koliko nepismen moras biti pa nevidjet da je civic propalitet bjelisvjetski...sta ce ti hajradinovic na 8ci kad igra ofanzivnog veznog ili lijevo krilo...ovi njegovi pomocnici ili su na nekim drogama ili ih menadzeri dobro placaju..
Zovi Hasica bolji je od svih nasih krila duplo sto ih imamo
Vrijeme je da reprezentacija dobije selektora koji poznaje moderni fudbal i koji je uspješan u trenerskoj karijeri i koji će stati na kraj nedisciplini u reprezentaciji.
Po mom mišljenju najbolja opcija je Amar Osim-čovjek je pokazao da je najbolji poslijeratni trener u našoj ligi
Mislim da zaslužuje šansu.
Po mom mišljenju najbolja opcija je Amar Osim-čovjek je pokazao da je najbolji poslijeratni trener u našoj ligi
DonRamiz je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:09Vrijeme je da reprezentacija dobije selektora koji poznaje moderni fudbal i koji je uspješan u trenerskoj karijeri i koji će stati na kraj nedisciplini u reprezentaciji.

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nazalost ovo je jedina sansa da mi budemo ozbiljna ekipa... Covjek koji ce ti u facu reci da si magarac i koji ce pustit Lutvu na tebe ukoliko budes jeo gofna...koliko god on bio los trener u evropsoim okvirima on se zna snaci u ovoj nasoj bijedi i cemeruDonRamiz je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:09Vrijeme je da reprezentacija dobije selektora koji poznaje moderni fudbal i koji je uspješan u trenerskoj karijeri i koji će stati na kraj nedisciplini u reprezentaciji.
-
- Kontakt:
Bolji jasta od ovog dinosaurusa. Ovakav nazovimo ga fudbal niko vise ne igra, ovo je davno zastarilo. Ali kod nas sve bilo bolje u Jugoslaviji, i g.ovno bolje mirisalo.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Cuj strucnjaka s dvogrbavice... boze me sacuvaj. Ustat pa rec bajevic
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
-
- Kontakt:
Previse se ocekuje od covjeka koji je za pomocnike izabrao Rusmira Cviku, Slavena Musu i Gorana Brasnica.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- MocMahale444
Svi odreda:Musovic(telac koji je bio pudlica Osimu starijem),Muzurovic(koverta,pa ces igrat),Hadzibegic,Susic,Bazdarevic su pokazali veliko znanje i naosvajali se trofeja prije i poslije reprezentacije
Niposto se nisu ucili na reprezentaciji.
Sa njima smo igrali prelijepo za oko

Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
-
- Kontakt:
Ispostovao nacionalni kljucWandelanoite je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:19Previse se ocekuje od covjeka koji je za pomocnike izabrao Rusmira Cviku, Slavena Musu i Gorana Brasnica.
Zadovoljan sam izjavom, nisu samo fraze.
"Poslije gola smo stali i izgubili fokus nakon pritiska Poljske i gledali smo ih kako igraju."
"Poslije gola smo stali i izgubili fokus nakon pritiska Poljske i gledali smo ih kako igraju."
-
- Kontakt:
DonRamiz je napisao/la: ↑07 sep 2020, 23:09Vrijeme je da reprezentacija dobije selektora koji poznaje moderni fudbal i koji je uspješan u trenerskoj karijeri i koji će stati na kraj nedisciplini u reprezentaciji.
Deaktiviraj profil, i molim te ostavi ove komentare za sebe.
Ti si naša ljubav jedina!
Jel metuzalem jos uvjek nije otjeran?
Yebo poraz, bitan je baraž sa Ircima. To je jedina bitna stvar za Bajevića, nek isproba sve igrace.
Cega se bojim ? Ako priprema igru sa dva jablana u napadu (Džeko i Koljić) ovo što je veceras probavao, e onda ga yebi Duško i motaj kablove.
Slicno je i Meša svojevremeno zamišljao sa onim klipanom Đurićem i Džekom, jednom prošlo protiv Kipra i onda pušiona protiv iraca u baražu.
Cega se bojim ? Ako priprema igru sa dva jablana u napadu (Džeko i Koljić) ovo što je veceras probavao, e onda ga yebi Duško i motaj kablove.
Slicno je i Meša svojevremeno zamišljao sa onim klipanom Đurićem i Džekom, jednom prošlo protiv Kipra i onda pušiona protiv iraca u baražu.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Trenutno korisnika/ca: Amarinho, hurem, Kajkutenjoyer, Kobayashi i 52 gosta.