NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
Ma može u 23 sto se i mene tiče
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma moze aj 23
Deshaun dobio produženje ugovora , 160m na 4 sezone. Fina lova.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
apsolutno nemoguće 
ko da mu je alem davao ugovor

ko da mu je alem davao ugovor

- tuzlak1987
- Kontakt:
To samo potvrdjuje da je u NFL tesko pobjedjivati. Moras pogoditi na QB koji je na rookie ugovoru 
Ili gledati da sredis sve druge pozicije i da te odbrana nosi kroz PO.
Houston je vjerovatno procjenio da je bolje biti u borbi sa PO nego van PO ekipa bez Watsona.

Ili gledati da sredis sve druge pozicije i da te odbrana nosi kroz PO.
Houston je vjerovatno procjenio da je bolje biti u borbi sa PO nego van PO ekipa bez Watsona.
Sad svako produzenje ide 40 ne znam sta vas cudi.I dak ce sad 40 trazit
joj trubisky opet starter
bog me ubio ako mede znaju šta rade!
OK, to znamo otkako su trejdovali za trubiskog i preskočili watsona i mahomesa ali svaki put me nanovo iznenade

OK, to znamo otkako su trejdovali za trubiskog i preskočili watsona i mahomesa ali svaki put me nanovo iznenade

Lamarova ekstenzija dolazi iduci off season.Pazi kad bude trazio 45 mil jbte haha
50 

- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Dajem mu da ce izdrzat 2/4 prve utakmice max. Prosle godine je imao ne korak unazad. Ne korak nego sprint punih 10 sekundi unazad.
Ja kao i svake sezone nemam nikakvih ocekivanja od Meda. Doduse samo bi volio da odbrana bude pristojna pa da barem u tom segmentu uzivam, od napada sam navikao da cireve dobijam od kako pratim Mede.
Postovanje treba zaraditi.
mene malo brine što se oko brownsa sve debelo stišalo .... neće valjda postati normalan tim, oni su vazda bili kino bez kojeg NFL ne bi bio isti! 
draft je dakle u 11. nemojte više pomjerat, ja ću gledat da dođem kući najkasnije u pola jedanaest!
p.s. 11 ustvari nije fer, randy će prethodno odraditi svoj draft pa će biti štela za naš

draft je dakle u 11. nemojte više pomjerat, ja ću gledat da dođem kući najkasnije u pola jedanaest!
p.s. 11 ustvari nije fer, randy će prethodno odraditi svoj draft pa će biti štela za naš

fin draft, svi online! samo smo ga pravo brzo završili. ne sjećam se da smo ikad bili ovako efikasni 
draft tamo vamo, na kraju će ko i uvijek povrede i par waivera odlučiti ligu

draft tamo vamo, na kraju će ko i uvijek povrede i par waivera odlučiti ligu
ovi idu na listi odma iza cheatera. malo bounty, malo kradi i varaj ....
https://www.nfl.com/news/inside-wild-ba ... on-clowney
Rame uz rame.jestamaji je napisao/la: ↑07 sep 2020, 09:27ovi idu na listi odma iza cheatera. malo bounty, malo kradi i varaj ....
Max Allegri
- muhamedhulk
- Kontakt:
de neko neka napise Thranduilu na yahoo poruku sa e-mail adresama novih igraca. dva su nova, umjesto gorana i rodmana. hajde, sutra u 10 navecer je draft.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Maestro mi je poslao, sad ću proslijediti, čekam da mi se javi phillies.muhamedhulk je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:47de neko neka napise Thranduilu na yahoo poruku sa e-mail adresama novih igraca. dva su nova, umjesto gorana i rodmana. hajde, sutra u 10 navecer je draft.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.