UEFA Nations League | Italija - BIH / BiH - Poljska (4.9 / 7.9)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: UEFA Nations League | Italija - BIH / BiH - Poljska (4.9 / 7.9)
U nedostatku prijateljskih utakmica selektor odlučio da da minutazu i nekim drugim igračima za koje je smatrao da mu mogu pomoći.
Ako je ovo gore tacno, onda je ovaj poraz sasvim OK i ako je na ovaj način uvidio ko mu može pomoći i odgovoriti zadatku za meceve baraza i dalje...
Ako prva rečenica nije tacna onda smo izgubljeni...
Ako je ovo gore tacno, onda je ovaj poraz sasvim OK i ako je na ovaj način uvidio ko mu može pomoći i odgovoriti zadatku za meceve baraza i dalje...
Mes Que Un Club
Valjda znas da za vrijeme tekme budale svasta komentarisu.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Da nam je neko prije deset dana dao ove rezulatate podpisali bi odmah.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ne odgovara mnogima jer komentarise realnolet3 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:44Ni meni nije jasna ona prica Baljića.
U 55 minuti da padnu igracikao to je objašnjenje loše igre - kondicija....ma nije brate Elvire
lošiji smo u svim segmentima od poljaka: sporiji, nemamo agresivnosti kao oni, slabiji u duelima, lošiji tehnički igraci, pa i ta kondicija.
Don't believe the hype.
Nasa B ekipa izgubila je od devetnaeste reprezentacije svijeta rezultatom 2:1
Obzirom kakav je sastav bio,solidan rezultat na kraju
Obzirom kakav je sastav bio,solidan rezultat na kraju
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
To je taj mentalitet o kojem je svojevremeno Vahid Halihodžić pričao, počnete se pravit pametni jer mislite da selektor ne smije da isproba nešto novo
Jest mi kreteski post, ovo je u afektu.
Al ne mozes Menala i Duljevica na tribine poslat dok ti Hodzic na skrge dize. Pa to nema veze sa mozgom.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Loše je ovo bilo večeras ali i nije bilo ništa drugo ni očekivano. Dosta to sporije i lošije izgleda bez Pjanića, još nisu tu bili ni Seo, Krunić, Džeko (zadnjih pola sata igrao). Valjda je Bajević vidio to što je htio da vidi i da nas očekuje bolja igra. I što neko kaže, daj da krilo igra krilo a ne neke eksperimente.
Ne postoji reprezentacija koja je gore fizički pripremljena. Pola sata imaju snage i onda dišu na škrge.
Ne postoji reprezentacija koja je gore fizički pripremljena. Pola sata imaju snage i onda dišu na škrge.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Amir, Hajradinović i Saničanin - odlični.
Ako je ova utakmica i ova Liga Nacija općenito poslužila za uigravanje i isprobavanje igrača i taktika, onda ok. Mislim da stručni štab sada jasno vidi na koga se može i treba računati. Mi realno ne pripadamo još uvijek ovoj A grupi LN.
Iz ove 2 utakmice, dobili smo Hajradinovića, Hadžiahmetovića, Cipetića i Saničanina što je jako pozitivna stavka. Uz kompletan kadar i pravi pristup kao protiv Italije, mi ćemo glat proći ovaj baraž.
Šehić
Cipetić, Šunjić, Saničanin, Kolašinac
Cimirot, Pjanić
Višća, Gojak, Hodžić
Džeko
Klupa: Koljić, Hajradinović, Menalo, Milošević, možda Bešić, Hadžiahmetović, Bičakčić. Ostaje da vidimo jos 2 Skandinavca na djelu.
Čivić i Kvržić realno nemaju šta tražiti u reprezentaciji.
Ako je ova utakmica i ova Liga Nacija općenito poslužila za uigravanje i isprobavanje igrača i taktika, onda ok. Mislim da stručni štab sada jasno vidi na koga se može i treba računati. Mi realno ne pripadamo još uvijek ovoj A grupi LN.
Iz ove 2 utakmice, dobili smo Hajradinovića, Hadžiahmetovića, Cipetića i Saničanina što je jako pozitivna stavka. Uz kompletan kadar i pravi pristup kao protiv Italije, mi ćemo glat proći ovaj baraž.
Šehić
Cimirot, Pjanić
Višća, Gojak, Hodžić
Džeko
Klupa: Koljić, Hajradinović, Menalo, Milošević, možda Bešić, Hadžiahmetović, Bičakčić. Ostaje da vidimo jos 2 Skandinavca na djelu.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 07 sep 2020, 22:48, ukupno mijenjano 3 puta.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Sad vidjoh da 8.10 igramo baraz sa SI, onda 11.10 kuci sa Holandjanima i 14.10 u Poljskoj.
Kako ce nasi u 6 dana 3 utakmice odigrati ...

Kako ce nasi u 6 dana 3 utakmice odigrati ...

Povreda obojca.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:46Jest mi kreteski post, ovo je u afektu.
Al ne mozes Menala i Duljevica na tribine poslat dok ti Hodzic na skrge dize. Pa to nema veze sa mozgom.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Upalili se ljudi, igrali sa B ekipom da vidimo ko je sposoban, jebla vas liga nacije, vaznije dobiti S. Irsku nego Poljake, kad ce probati igrace, kod sebe kod kuce na livadi, nebi bio bosnjo ako nebi osovo i popljuvo odmah sve.
Ma Baljić kakav Bolićalex1991 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:37Imaš pogresnog čovjeka.Vratnik10 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:36Kako me Bolić nervira. Kolko je puta samo reko "pali su ovako, pali su onako". Sluša li on ikad sebe poslije?
Druga stvar kad počnu da govore već u 55 minuti da su fizički pali. Kako profesionalci što treniraju skoro svaki dan mogu fizički da padnu već u 55 minuti? Po tome bi skoro sve ekipe trebale da se šetaju po terenu već u 55 minuti.
Menala ne možeš, ali Duljevića moraš na parking ispred stadiona poslat.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:46Jest mi kreteski post, ovo je u afektu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Vala kako mi je izgledo na kraju utakmice mislim da se debelo kaje sto se vratio iz penzije.amertiger je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:44U nedostatku prijateljskih utakmica selektor odlučio da da minutazu i nekim drugim igračima za koje je smatrao da mu mogu pomoći.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nećemo se ni plasirati u tome je fazom.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:42Ako se ne plasiramo na Europsko, otjerat ce ga prije nove god.
Jebote pa ovaj gori i od Prosineckog haha
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Hodzic ? Jesi li ozbiljan ?SudoHusika je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:47Amir, Hajradinović i Saničanin - odlični.
Ako je ova utakmica i ova Liga Nacija općenito poslužila za uigravanje i isprobavanje igrača i taktika, onda ok. Mislim da stručni štab sada jasno vidi na koga se može i treba računati.
Šehić
Cimirot, Pjanić
Višća, Gojak, Hodžić
Džeko
Nemozemo moli povezati dva dobra poluvremena a kamo li dvije utakmice sreca nije igro Lewa!
Pet puta u prvom poluvremenu ponavlja kako odlicno stojimo, dok poljaci redaju šanseakisarajevo92 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:45Ne odgovara mnogima jer komentarise realnolet3 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:44Ni meni nije jasna ona prica Baljića.
U 55 minuti da padnu igracikao to je objašnjenje loše igre - kondicija....ma nije brate Elvire
lošiji smo u svim segmentima od poljaka: sporiji, nemamo agresivnosti kao oni, slabiji u duelima, lošiji tehnički igraci, pa i ta kondicija.

Trenutno korisnika/ca: katalinski i 16 gostiju.