Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ovo Cviko vodi kakav Princ
Pape je jedno obicno tele.On je samo naslijedio generaciju koja je bila sazrila igrajuci godinama zajedno plus su imali kvalitet.Nikakvo znanje od njega, kao trenera nisam vidio, a evo to se vidi i u njegovim trenerskim angazmanima.Neki turski "spor" je njegov domet.I to u borbi za opstanak._dreamer_ je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:26ne znam druze jesi li gledao papetovu bih, ali taj tim je napadao svaku tekmu i radio presing. nema svaki ex yu Mentalitet o kojem ti pricasNEZALAGANJE je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:24Sve dok se mi ne rijesimo ex-yu fudbalskih imena kao selektora, mi igrom necemo napredovati.Pa valjda smo jedina repka u Evropi koja jos uvijek preskace igru i ne igra presing.Koga god da gledam, preskakanjenigri i presing su NEIZOSTAVAN dio igre!!
Taj tim je imao sve što ovaj nema. Da hoćeš napdat i vršit presing s ovom ekipom popio bi 5 golova u prvom poluvremenu. Samo ****, treba pogledat više od 5 utakmica u životu.Bundesliga je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:28Susic je bio izuzetak. Vecina ex yu jeste losa i ne treba uopste prici reprezentaciji. Jedino Susic moze.
Čuvena taktika bez lijevog beka.Bajramovic1999 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 22:28A zasto vi toliko volite napast ko god spomene Susica.
Istina je da smo igrali najkvalitetniji i najljepsi fudbal dok nas je on vodio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.