Koji smo mi bolesnici.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Omg, a pametan komentar in the wild!imekorisnicko je napisao/la: ↑07 sep 2020, 21:41Zakljucak ova 3 poluvremena je da smo dovoljno jaki da sa svakim mozemo disciplinovano,da ima par zanimljivih igraca koji do sad nisu igrali i da cemo se kretati u pravcu tvrde kontraske ekipe
imamo li bolje? nemamo, elem sve što napravimo sa ovim što imamo je puna kapa. generacija 2014 se neće tako brzo ponovitiPeppermintSA je napisao/la: ↑07 sep 2020, 21:42Ma loša igra, polovni igrači i to je to. Ja to trunim već godinama. Sve ovo je promućkaj pa prospi. Čivići, koljići, bešići, kvržići, gojaki, hajradinovići, bičakići...sve je to tanko, odnosno neki treći razred evropskog fudbala.
U pravu si nisam vidio.Transfer1312 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 21:43Pa Kvrzic je desni bek . Procitaj gore...Bajramovic1999 je napisao/la: ↑07 sep 2020, 21:41Pa Eldar Sehic i jeste lijevi bek. Ne znam jesi li pomijesao nesto.
Odličan momenat da se svi opet prisjetimo Maloudine majke.
Ma Begovica kosti bole. On kada bi se malo bolje bacio svi bi seleni popucali. On je davno proslo vrijeme.
prve 2-3 tekme dok ne shvate koji je to maloumni parmak
ali poslije avdije
Nije problem igrati 1-1 problem je sto je igra ko go qur..
Nikad je nisam zaboravio.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 15 gostiju.