Kazem ti nije lud bzvz tako reagovat. Prvi ga ja pitao zasto ubi cojka, i onda mi rekao za psovke. Momku brz oporavak jos jednom, ali na strani, tako psovat bez razloga, onda ne mozes drugo ni ocekivat osim da na nosilima izadjes.nebeskasila je napisao/la: ↑06 sep 2020, 12:49Pa mora reci da mu je psovao jer nema drugog opravdanja za to. Logika da laze. Nije tijelo u tijelo. Ne mozes nikako opravdati onakav start. Da je nas neko ono uradio sigurno bi osudiio.Keno123 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 12:42Nisam cuo, nego mi taj sto ga je udario rekao.
Nit ste Bayern nit vas mi tako dozivljavamo relax. Utakmica ko utakmica, korektna, Dino se odmah izvinuo, dok je Nuhanovic s namjerom isao. I sta da mu sr unese u facu, dobije eventualno karton i nista, ovako tijelo u tijelo ga podero, i jedva karton dobio.
Dobro je momak sad ali nece trenirsti propustice dosta toga. Veliku povredu je imao ali sreca da je bio dobar doktor odmah tu
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
-
- Kontakt:
Kad mu je uspio opsovati ako je bio usao prije par minuta?Keno123 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 12:52Kazem ti nije lud bzvz tako reagovat. Prvi ga ja pitao zasto ubi cojka, i onda mi rekao za psovke. Momku brz oporavak jos jednom, ali na strani, tako psovat bez razloga, onda ne mozes drugo ni ocekivat osim da na nosilima izadjes.nebeskasila je napisao/la: ↑06 sep 2020, 12:49Pa mora reci da mu je psovao jer nema drugog opravdanja za to. Logika da laze. Nije tijelo u tijelo. Ne mozes nikako opravdati onakav start. Da je nas neko ono uradio sigurno bi osudiio.Keno123 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 12:42Nisam cuo, nego mi taj sto ga je udario rekao.
Nit ste Bayern nit vas mi tako dozivljavamo relax. Utakmica ko utakmica, korektna, Dino se odmah izvinuo, dok je Nuhanovic s namjerom isao. I sta da mu sr unese u facu, dobije eventualno karton i nista, ovako tijelo u tijelo ga podero, i jedva karton dobio.
Dobro je momak sad ali nece trenirsti propustice dosta toga. Veliku povredu je imao ali sreca da je bio dobar doktor odmah tu
Pa ne moze taj osmo reci udario sam ga bez razloga.
Ovo u nekoj drugoj ligi je direktan crveni i kazna 2 3 utakmice jer je faul bez lopte sa namjerom
A zbog toga nam sport i jeste na zadnjem mjestu u svijetu jer dolazi do takvih scena gdje ssvez i sudije ne rade nista
Keno123 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 12:52Kazem ti nije lud bzvz tako reagovat. Prvi ga ja pitao zasto ubi cojka, i onda mi rekao za psovke. Momku brz oporavak jos jednom, ali na strani, tako psovat bez razloga, onda ne mozes drugo ni ocekivat osim da na nosilima izadjes.nebeskasila je napisao/la: ↑06 sep 2020, 12:49Pa mora reci da mu je psovao jer nema drugog opravdanja za to. Logika da laze. Nije tijelo u tijelo. Ne mozes nikako opravdati onakav start. Da je nas neko ono uradio sigurno bi osudiio.Keno123 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 12:42Nisam cuo, nego mi taj sto ga je udario rekao.
Taj vas Osmo je pajser teski. Nabrijao se sa klupe, Mujo mu uzeo duel odmah. Logicno je da ce ti reci da mu je psovao, nece ti reci uzeo mi duel pa ga ja docekao. Ako neko ima Moju TV ili moze naci da vrati taj start, vidjet ce da pajser nije lopte pogledao ni sekunde nego se zaletio i jos lakat uvalio u donji dio ledja. Muski nema sta, sa ledja. Nemoj ga braniti, nije to start za fudbala prijatelju. Vidjet cemo tog Osmu ako bude dolazio u Bihac, zapamtio mu je Mujo to sigurno.
Volim samo Jedinstvo Bihać
Vratice njemu ovaj u to sam siguran.Keno123 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 12:52Kazem ti nije lud bzvz tako reagovat. Prvi ga ja pitao zasto ubi cojka, i onda mi rekao za psovke. Momku brz oporavak jos jednom, ali na strani, tako psovat bez razloga, onda ne mozes drugo ni ocekivat osim da na nosilima izadjes.nebeskasila je napisao/la: ↑06 sep 2020, 12:49Pa mora reci da mu je psovao jer nema drugog opravdanja za to. Logika da laze. Nije tijelo u tijelo. Ne mozes nikako opravdati onakav start. Da je nas neko ono uradio sigurno bi osudiio.Keno123 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 12:42Nisam cuo, nego mi taj sto ga je udario rekao.
A vidjelo se da ste stvarno najveci seljaci u ovoj ligi,cast pojedincima ali bgm seljaci najveci na balkanu.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
bas je mudonja svaka mu cast pozdravi ga kad ga vidis, opsuje ti neko nesto pa ga nabodes sa leda e svaka mu cast, vidio je svijet kakav nivo prmitivizma imamoKeno123 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 12:52Kazem ti nije lud bzvz tako reagovat. Prvi ga ja pitao zasto ubi cojka, i onda mi rekao za psovke. Momku brz oporavak jos jednom, ali na strani, tako psovat bez razloga, onda ne mozes drugo ni ocekivat osim da na nosilima izadjes.nebeskasila je napisao/la: ↑06 sep 2020, 12:49Pa mora reci da mu je psovao jer nema drugog opravdanja za to. Logika da laze. Nije tijelo u tijelo. Ne mozes nikako opravdati onakav start. Da je nas neko ono uradio sigurno bi osudiio.Keno123 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 12:42Nisam cuo, nego mi taj sto ga je udario rekao.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Dzanan Musa podrzao klub kupovinom stream ulaznica.
Bravo za Dzanana, uvijek se odazove za svaku akciju u gradu i uvijek priskoci svom gradu kada treba. Poslije donacije bolnici, danas je pomogao i Jedinstvu.
Svaka cast, ziv i zdrav nam bio, da te povrede zaobidju i da budes jos jaci!
Bravo za Dzanana, uvijek se odazove za svaku akciju u gradu i uvijek priskoci svom gradu kada treba. Poslije donacije bolnici, danas je pomogao i Jedinstvu.
Svaka cast, ziv i zdrav nam bio, da te povrede zaobidju i da budes jos jaci!
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Musa je nas kralj

1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Zastoo ??Nkj12 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 13:32Vratice njemu ovaj u to sam siguran.Keno123 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 12:52Kazem ti nije lud bzvz tako reagovat. Prvi ga ja pitao zasto ubi cojka, i onda mi rekao za psovke. Momku brz oporavak jos jednom, ali na strani, tako psovat bez razloga, onda ne mozes drugo ni ocekivat osim da na nosilima izadjes.nebeskasila je napisao/la: ↑06 sep 2020, 12:49
Pa mora reci da mu je psovao jer nema drugog opravdanja za to. Logika da laze. Nije tijelo u tijelo. Ne mozes nikako opravdati onakav start. Da je nas neko ono uradio sigurno bi osudiio.
A vidjelo se da ste stvarno najveci seljaci u ovoj ligi,cast pojedincima ali bgm seljaci najveci na balkanu.
Ima li kakvih prica za trenera? Zna li se ista?
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ljudiii jel istina ovo ko je potencijalni treneer, @tropic @Bihacit, jeste vi sta naculi??
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Mislis na Vojvodica ili nekog drugog ?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Na koga mislisInatSilniBosanski je napisao/la: ↑07 sep 2020, 10:14Ljudiii jel istina ovo ko je potencijalni treneer, @tropic @Bihacit, jeste vi sta naculi??
-
- Kontakt:
Dajte Husrefa Musemica
Ibro Rahimic, gospodin i takticar. Ako Darko ne dodje, njega bih volio vidjeti na klupi. Ne znam sta se ceka sa trenerom, da dodje u petak pred utakmicu?
-
- Kontakt:
Ja bi volio neko jako ime jer sa tim odmah skacemo a i trenera koji zna svoj posao jer i ako udjemo u PL da taj trener nas vodi ne da ih do krsja sezone mijenjamo pet komada isto kad smo se borili slobodom
A Ćiro?
-
- Kontakt:
Vojvoda je glavni favorit izgleda.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑07 sep 2020, 10:14Ljudiii jel istina ovo ko je potencijalni treneer, @tropic @Bihacit, jeste vi sta naculi??
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Po meni mozda najgori od svih ostalih slobodnihharden je napisao/la: ↑07 sep 2020, 13:38Vojvoda je glavni favorit izgleda.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑07 sep 2020, 10:14Ljudiii jel istina ovo ko je potencijalni treneer, @tropic @Bihacit, jeste vi sta naculi??
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 1 gost.