Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Višća
Višća će igrat kod svakog selektora, dok na njegovoj strani ne dobijemo boljeg igrača.
Mislim da je o njemu već sve napisano.
Mislim da je o njemu već sve napisano.
- hule_barca
- Kontakt:
Njegova najveća prednost je disciplinovana igra, a što se tiče kvaliteta za krilnog igrača u napadačkom smislu, sve je već rečeno. Za mene krilo nije igrač koji ne zna i ne smije jedan na jedan s protivnikom. Ne znam kako igra u Turskoj pa ga toliko hvale, ali u repki kako igra, po meni je korisniji na beka, nešto kao wing-back, pa da ima ta ubacivanja iz drugog plana, što bi mu trebao biti valjda najveći kvalitet, a s druge strane ima dovoljno odgovornosti za vraćanje nazad.
Mes Que Un Club
Molim te ne startaj večeras! Hvala, živio!
Brate, da covjek ne zna makar varku da baci, ma makar da je zamisli oca joj yebem, ma kakvi. Ko kakva kljusina, samo udesno i samo pravohule_barca je napisao/la: ↑07 sep 2020, 08:18Njegova najveća prednost je disciplinovana igra, a što se tiče kvaliteta za krilnog igrača u napadačkom smislu, sve je već rečeno. Za mene krilo nije igrač koji ne zna i ne smije jedan na jedan s protivnikom. Ne znam kako igra u Turskoj pa ga toliko hvale, ali u repki kako igra, po meni je korisniji na beka, nešto kao wing-back, pa da ima ta ubacivanja iz drugog plana, što bi mu trebao biti valjda najveći kvalitet, a s druge strane ima dovoljno odgovornosti za vraćanje nazad.
naprijed rejal
- hule_barca
- Kontakt:
Ma ne znam ni ja @Sveti što ga toliko hvale. Pa svega mi ako Nukić iz TC-a nije bolje krilo od njega. Navodim ga kao primjer, jer su identični igrači, jedino sa prodorom u desnu stranu. Nukić barem eksplozivnije izgleda, a Višća kao neki amater kad krene u rijetki dribling.
Mes Que Un Club
Wanda najsretniji veceras. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Višća "neznalica" napravi dvije velike šanse
- anonymousHD
- Kontakt:
Tele, pravo tele.
-
- Kontakt:
Da se sta pitam ti bi zavrsio za reprezentacijom
Treba mu odizeti drzavljanstvo. Neka ga kod erdogana
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Ka rina od igrača... Ebem i njega i tursku ligu koja ku R cu ne valja.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ne mogu da vjerujem od Izraela nije dobro odigrao. Fula nemoguce kad najvise treba
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
-
- Kontakt:
Mogao je imati 2 gola i 2 asistencije...par dobrih ubacivanja iza ledza ali nevjerovatno los s loptom u nogama...puno bolji za zadnjih 20 minuta nego od pocetka
U našoj ligi ovakvih kao on koliko hoćeš. Ubleha živa.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 23 gosta.