RSD Velež - Stadion Rođeni

mozak
Kontakt:

Re: RSD Velež - Stadion Rođeni

Post Postao/la mozak » 06 sep 2020, 20:48

Ovdje niko nemisli na budzet kluba. Ako su navijaci u stanju za mjesec dva skupiti ovaj iznos neznam u cemu je problem?
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 06 sep 2020, 20:49

1922VFC1981 je napisao/la:
06 sep 2020, 20:33
Oko cega i vi imate brigu..
Dozvat se realnosti na vrijeme i shvatiti da 300k nama znaci 6-7 igraca godisnje, to jest pola prve ekipe.
A vi bi rusili stubove i stavljali krov u vrijednosti tih para.
Allahselamet.. :facepalm:
Kakvi bola igrači ti ovaj šljam od trenutne ekipe nazivaš igračima, izgubili smo Maneva zbog toga što nisu imali para da ga plate, izgubit ćemo i Brandaa, Fajić je otišao, nikome od njih nije dovedena dostojna zamjena, doveden je Mulić i Česmedijev ni za jednog od njih se ne može reći da je pojačanje. Ušli smo u sezonu bez napadača. O cemu pričamo. Ako će te pare davati ovakvim propalicama od igrača onda bolje da ih ne daju nikako nek igraju juniori.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 06 sep 2020, 21:07

Asimetric je napisao/la:
06 sep 2020, 20:49
Dozvat se realnosti na vrijeme i shvatiti da 300k nama znaci 6-7 igraca godisnje, to jest pola prve ekipe.
Kakvi bola igrači ti ovaj šljam od trenutne ekipe nazivaš igračima, izgubili smo Maneva zbog toga što nisu imali para da ga plate, izgubit ćemo i Brandaa, Fajić je otišao, nikome od njih nije dovedena dostojna zamjena, doveden je Mulić i Česmedijev ni za jednog od njih se ne može reći da je pojačanje. Ušli smo u sezonu bez napadača. O cemu pričamo. Ako će te pare davati ovakvim propalicama od igrača onda bolje da ih ne daju nikako nek igraju juniori.
Bjezi levatu, dozovi se pameti malo.
Da mu se 200k po sezoni njemu i to malo, trazi jos 50k na ruke ako se ne proda nigdje. Daju mu se bonusi od 250€ po remiju i 500€ po pobjedi i to mu malo(Manevu).
Pocni navijat za Tuzla city i Sarajevo na pogresnoj si adresi, ili ako su ti i ti apetiti mali man city uvijek trazi novih navijaca.
Cuj sljam od ekipe, tacno me stid kakvih levata ima koji se nazivaju navijacima Veleza.
Svaki sponzor imao udar na finansije zadnjih 6mjeseci i opet gradimo,pravimo imamo finu ekipu koja bi uz 2-3 nova igraca bila u top 4 ekipe u ligi sigurno. Ovako 6 mjesto i jeste realnost trenutna.
HIJA ZEKANE
#musvdg

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 06 sep 2020, 21:11

06 sep 2020, 21:07
Asimetric je napisao/la:
06 sep 2020, 20:49
Bjezi levatu, dozovi se pameti malo.
Da mu se 200k po sezoni njemu i to malo, trazi jos 50k na ruke ako se ne proda nigdje. Daju mu se bonusi od 250€ po remiju i 500€ po pobjedi i to mu malo(Manevu).
Pocni navijat za Tuzla city i Sarajevo na pogresnoj si adresi, ili ako su ti i ti apetiti mali man city uvijek trazi novih navijaca.
Cuj sljam od ekipe, tacno me stid kakvih levata ima koji se nazivaju navijacima Veleza.
Svaki sponzor imao udar na finansije zadnjih 6mjeseci i opet gradimo,pravimo imamo finu ekipu koja bi uz 2-3 nova igraca bila u top 4 ekipe u ligi sigurno. Ovako 6 mjesto i jeste realnost trenutna.
HIJA ZEKANE
Mani se tih izraza iz Fejićeve nemoj meni glumiti Mostarčinu da ne bi dobio po glavi retartderu glupi,
Nemam namjeru od ove teme praviti ruglo ipak ne ovo tema za namijenjena za stadion ali ako imaš neki problem sa mnom preko privatnih poruka se javi riješit ćemo to.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 06 sep 2020, 21:15

Kad ne zelis da pravis ruglo od teme onda odgovoris na argumente koje sam ti napisao.
#musvdg

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 06 sep 2020, 21:20

06 sep 2020, 21:15
Kad ne zelis da pravis ruglo od teme onda odgovoris na argumente koje sam ti napisao.
Znači prvo napišeš uvredu i nazivaš me pogrdnim riječima pa onda hoćeš argumentovano da razgovaraš. Ne ide to tako.

Kulesza
Kontakt:

Post Postao/la Kulesza » 06 sep 2020, 21:27

Može se civilizovano diskutovati o izgradnji stadiona, ne moraju se odmah izvlačiti uvrede, nije bitno ko je počeo kad druga osoba sama silazi na taj nivo
Idući postovi koji se baziraju na "Što se vrijeđaš" "Odgovori mi na post" ili kakve razno-razne uvrede umjesto stadiona bit će brisane
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★

9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 06 sep 2020, 21:29

Navijaci su trazili da se puste ulaznice u prodaju, pa se skupilo 43 000 KM.
Ako navijaci budu htjeli i ovu akciju zasto ne pokusati.
Nema razloga da se svadjate, sve nas ista ljubav spaja.
Ako neko ima koju sliku neka postavi.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 06 sep 2020, 21:33

Kulesza je napisao/la:
06 sep 2020, 21:27
Može se civilizovano diskutovati o izgradnji stadiona, ne moraju se odmah izvlačiti uvrede, nije bitno ko je počeo kad druga osoba sama silazi na taj nivo
Idući postovi koji se baziraju na "Što se vrijeđaš" "Odgovori mi na post" ili kakve razno-razne uvrede umjesto stadiona bit će brisane
Uvrede jednu drugima i mogu razumiti ima nas svakakvih. Ali neko ko se predstavlja kao navijac Veleza napisati za nasu ekipu"sljam ekipa" ne mogu. Sta sad neki normalan navijac drugih ekipa ne moze pisati na nasim temama iako pise normaono a ovaj levat moze ovakva sranja pisati?

Ali gori smo mi sto smo opet na ovo sranje od foruma dosli da ih citamo

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 06 sep 2020, 21:38

bolje praviti bez stubova, pa makar se na krov cekalo narednih 5 godina.. inace stadion bi izgledao bas lijepo, a vjerujem da ce Hasic kao razuman covjek sve dobro izvagati..

stb
Kontakt:

Post Postao/la stb » 06 sep 2020, 21:38

Ja fakat ne znam sta je problem, momak fino upitak za stubove vas 5 pocelo hajcati...
Evo konkretno, ja sam zgrozen sa ovim stubovima. Kad se krenula izgradnja fino su rekli navijacka tribina (sto u biti i jeste, za RA je). Gdje ste vidjeli navijacku tribinu od cca 13 redova da na pola tribine imate 20 stubova? Hajde razumijem da RA to nece napuniti sto se tice lige osim kad je derbi, al' zamislite koreografiju.. tri kartona, stub, tri kartona, stub.. ako je navijacka, valjda je trebalo da se uzme u obzir da se na toj tribini sire zasrave, prave koreografije itd.. Hajde ulaze sam nekako prezalio sto su na tribini(Uefa standard ja msm), al' 20 stubova nikako..
Pozdrav Mostarci
7 1 2 1 0

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 06 sep 2020, 22:00

stb je napisao/la:
06 sep 2020, 21:38
Ja fakat ne znam sta je problem, momak fino upitak za stubove vas 5 pocelo hajcati...
Evo konkretno, ja sam zgrozen sa ovim stubovima. Kad se krenula izgradnja fino su rekli navijacka tribina (sto u biti i jeste, za RA je). Gdje ste vidjeli navijacku tribinu od cca 13 redova da na pola tribine imate 20 stubova? Hajde razumijem da RA to nece napuniti sto se tice lige osim kad je derbi, al' zamislite koreografiju.. tri kartona, stub, tri kartona, stub.. ako je navijacka, valjda je trebalo da se uzme u obzir da se na toj tribini sire zasrave, prave koreografije itd.. Hajde ulaze sam nekako prezalio sto su na tribini(Uefa standard ja msm), al' 20 stubova nikako..
Pozdrav Mostarci
Sve si rekao

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 06 sep 2020, 22:12

stb je napisao/la:
Pozdrav Mostarci
Niti je tribina od 13 redova, niti su stubovi na pola tribine, niti je 20 stubova. Slijedeci put malo se spremi...

stb
Kontakt:

Post Postao/la stb » 06 sep 2020, 22:24

Rodjeni81 je napisao/la:
06 sep 2020, 22:12
stb je napisao/la:
Pozdrav Mostarci
Niti je tribina od 13 redova, niti su stubovi na pola tribine, niti je 20 stubova. Slijedeci put malo se spremi...
Nebitno brate koliko je redova, nije u tome poenta uopšte. Poenta je da na navijackoj tribini ne moze biti onoliko stubova, pogotovo ne "usred" tribine. Red gore dole, fakat je nebitno. Koliko ce to na oko biti lijepo? Eto petnaest je redova, a stub je na 6. odozgo, a dvanaest stubova. I sta sad? Opet narušava pojam "navijačka tribina". Zamisli mahnes zastavom opalis u stub jbt. Ili bacis baklju drmes je u stub zapalis frajera.. razumijem sve, vjetrovi, fazoni, itd, al' narušit' će izgled tribine definitivno.
7 1 2 1 0

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 06 sep 2020, 22:35

razumijem da nema para za tribinu sa normalnim krovom, ali ko im rece da krov moraju odmah praviti? polako brate, kad bude uslova, kad se skupe pare, gradit ce se normalan krov, a ne mimo svijeta, praviti nakaradu.. na kraju ce biti, svaka tribina svoju politiku vodi..

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 06 sep 2020, 22:56

stb

Preuvelicas opet, svjesno ili nesvjesno ne znam. Na tribini je 10 redova ispod stubova, prostor izmedju dva ulaza sasvim dovoljan za strasan kop.
Nije niko glup pa da ne zna da je bolje i ljepse bez stubova da mu treba neko objasnjavati. Stubovi bi bili na samom vrhu tribine da su se mogli staviti gore, a nisu jer smeta pomocni teren. A pomjerati pomocni se nije moglo jer bi morali puno sa tribinom uci na pomocni u jednoj strani jer nije simetrican teren sa tribinom. Mogao se ici sa skupljom varijantom krova sa metalnom konstrukcijom ali onda bi se nasli opet dusebriznici i pricali kako je nakaradno jer je krov razlicit na dvije tribine.

Ovo je nama sna snova legendo, dok neki ni marke ne ulazu u infrastrukturu ovdje se radi punom parom i nas stadion RODJENI svakim danom sve je bolji. Uskoro krece izgradnja i velike tribine a dusebriznici neka pisu o stubovima. :bih:

FSB

Post Postao/la FSB » 06 sep 2020, 23:20

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 19 sep 2020, 09:51, ukupno mijenjano 1 put.

nyhc
Kontakt:

Post Postao/la nyhc » 06 sep 2020, 23:40

FSB je napisao/la:
06 sep 2020, 23:20
Na kraju moramo imati minimalno 8.000 sjedećih mjesta da bi imali stadion za evropska takmičenja. Stadion Rujevica ima 8.279 i Rijeka normalno igra evropu na njemu.
Da, ali to nije jedini standard. Ima i Koševo 30+ hiljada sjedećih mjesta pa će Sarajevo trebati igrati u Zenici.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 06 sep 2020, 23:43

Šta kaže onaj, šljam od igrača. Ništa taj lik nije prošao s Veležom, nigdje taj nije bio, jer da jeste, ne bi mu napamet palo da piše bljuvotine mjesecima.

FSB

Post Postao/la FSB » 06 sep 2020, 23:46

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 19 sep 2020, 09:50, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.