Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Vala gori su nasi ako ga opet budu vrbovali da igra za nas..Nasi sve fino uradili i on ko zadnje go.vno kaze ja sam ponosni gradjanin Svicarske.E pa budi i dalje ko te yebe
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mogucnost postoje da ce se Becir Omeragic odluciti za nas mada da nemoramo na njega cekati jer su Sanicanin i Mihojevic dokazali da su budunost od repke takodje i Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Šerbecic i Mujakic..
On se već odlučio za Švicarsku. To što ga selektor nije stavio da igra nema veze sa njegovom odlukom.
-
- Kontakt:
sanicanin je 7 (!) a mihojevic 6 (!) godina stariji od becira, puno vece reprezentacije se bore za igrace od nase. dzumhuru kada je imao 13 godina je dosao ivanisevic na noge u sarajevski stan...
Serem se na beqira i neqada.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Pa borili smo se, on odabrao drugu reprezentacijuvisegrad8392 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 22:45sanicanin je 7 (!) a mihojevic 6 (!) godina stariji od becira, puno vece reprezentacije se bore za igrace od nase. dzumhuru kada je imao 13 godina je dosao ivanisevic na noge u sarajevski stan...

-
- Kontakt:
Nmgu vj da bi ga neki opet u repki nosi ga u pm to je ponosni svicarac
-
- Kontakt:
nemoj braniti ljude iz saveza, 2-3 poziva i jedan obilazak pretstavljaju tek pocetak borbe ili mali dio borbe (slicno kako su postupili u svoje vrijeme turci sa "vrbovanjem" özila).
A šta je vrhunac borbe? Onanisanje njegovom ocu!?
Za Hadžikadunića je bilo dovoljno i manje borbe. Zašto bi ti koji pozivaš na samoponiženje bio simpatičniji od Muniba Ušanovića? Ne trebaju reprezentaciji ni takvi kao on, ni oni koji razmišljaju kao ti.visegrad8392 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 22:55nemoj braniti ljude iz saveza, 2-3 poziva i jedan obilazak pretstavljaju tek pocetak borbe ili mali dio borbe (slicno kako su postupili u svoje vrijeme turci sa "vrbovanjem" özila).
- ASD
- Kontakt:
Ako ništa, dobra je stvar što mu nećemo mrati garantovati mjesto.
Da je on extra potencijal, ili da smo deficitni na njegovoj poziciji ne bi imao nista protiv da mu se opet uputi poziv. Medjutim, ja ne mislim da je extra potencijal, i sad smatram da imamo igrace slicnog kvaliteta koje smo vec osigurali za buducnost. Treba se okrenuli ovim drugim igracima ko npr Gigovic koji ima potencijal i karakteristike modernog igraca na poziciji koja nam je relevantna.
Elizabetin mali se opredjelio da ce igrati za kosovo i tu je kraj price. Ipak je on ponosni sipac.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Ništa, javit ćemo Misketu da ga još jednom kontaktira i da mu ocu obeća najbolji bj ikad.
Vise Vranjes ima podrske nego Omeragic eto dokle se doveo i on i njegov glupi otac
-
- Kontakt:
nek ti znas ko treba reprezentaciji..mani me seDrape je napisao/la: ↑06 sep 2020, 22:57Za Hadžikadunića je bilo dovoljno i manje borbe. Zašto bi ti koji pozivaš na samoponiženje bio simpatičniji od Muniba Ušanovića? Ne trebaju reprezentaciji ni takvi kao on, ni oni koji razmišljaju kao ti.visegrad8392 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 22:55nemoj braniti ljude iz saveza, 2-3 poziva i jedan obilazak pretstavljaju tek pocetak borbe ili mali dio borbe (slicno kako su postupili u svoje vrijeme turci sa "vrbovanjem" özila).
Obzirom da se radi o djetetu od 18 godina, koje nema jos uvijek izgradjen karakter, ja bih ipak jos jednom pokusao. Da nas je odbio sa 24-25 godina, kada koliko toliko se moze smatrati zrelom osobom, pa ok. Ovako pokusati. Trebamo se boriti za svu nasu djecu.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
On je već napravio izbor, to što još uvijek ima teoretske šanse da igra za BiH nema apsolutno ništa sa njegovim izborom koji je bio Švicarska, već sa odlukom selektora da ga ne ubaci u igru ovaj put. Ja se slažem da se trebamo boriti za svu našu djecu, ali do onog trenutka do kad ta borba ne postane patetična i samoponižavajuća. Kad igrač slaže Misketa, kad se odazove u Švicarsku i bahato poruči da je on ponosni Švicarac, za mene je to taj trenutak.TMovac je napisao/la: ↑06 sep 2020, 23:36Obzirom da se radi o djetetu od 18 godina, koje nema jos uvijek izgradjen karakter, ja bih ipak jos jednom pokusao. Da nas je odbio sa 24-25 godina, kada koliko toliko se moze smatrati zrelom osobom, pa ok. Ovako pokusati. Trebamo se boriti za svu nasu djecu.
Nema se tu sta raspravljati. To je to sto si napisao.Drape je napisao/la: ↑06 sep 2020, 23:45On je već napravio izbor, to što još uvijek ima teoretske šanse da igra za BiH nema apsolutno ništa sa njegovim izborom koji je bio Švicarska, već sa odlukom selektora da ga ne ubaci u igru ovaj put. Ja se slažem da se trebamo boriti za svu našu djecu, ali do onog trenutka do kad ta borba ne postane patetična i samoponižavajuća. Kad igrač slaže Misketa, kad se odazove u Švicarsku i bahato poruči da je on ponosni Švicarac, za mene je to taj trenutak.TMovac je napisao/la: ↑06 sep 2020, 23:36Obzirom da se radi o djetetu od 18 godina, koje nema jos uvijek izgradjen karakter, ja bih ipak jos jednom pokusao. Da nas je odbio sa 24-25 godina, kada koliko toliko se moze smatrati zrelom osobom, pa ok. Ovako pokusati. Trebamo se boriti za svu nasu djecu.
Iskreno sam jedva cekao da ga Petkovic ubaci da se o ublehi prestane pisati. Ovako ce nam valjati jos trpiti komentare kako ga treba moliti.
Jednostavno m'rš od reprezentacije.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97