Pogledajte ovaj trojac ...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
JA FACA .........nime_tm87 je napisao/la:
Ubitačna trojka !nime_tm87 je napisao/la:
Nikad_izvini...ellaxaz je napisao/la:Ubitačna trojka !nime_tm87 je napisao/la:
Ali ovi su old school ...MU'MIN T.M. je napisao/la:Nikad_izvini...ellaxaz je napisao/la:Ubitačna trojka !nime_tm87 je napisao/la:
jel podaje pocinje veceras ili sutra ?ellaxaz je napisao/la:Šalovi predobri pogotovo drugi.onoffon je napisao/la:Novi šalovi, prelijepo!
Ovo de ne propušta !
Ja sam cuo za H.Beslijunime_tm87 je napisao/la:Jesmol raskinuli sa Lazom ?
Nigdje nema to za Lazu da se procita,bar ja nisam nasao,jedino ako neko ima neki info blizak klubu...u biti sa Lazom se ne bi raskinuo ugovor,nego bi bio prodan nekome uz odredjeno obestecenje nama...mada sumnjam u te price...za H.Besliju bi moglo biti vjerovatnije da se raskine ugovor,cisto jer nije imao gotovo nikakvu minutazu...ili opet posudba,po ko zna koji put...taj momak nikako da se nametne,dijelom su to i povrede krive,steta,dosao je kao klinac kod nas i kao talenat koji je trebao da uradi velike stvari u karijeri...tacno je i to da je i mnogo stagnirao,tj.nije puno napredovao...a kad ce napredovati ako nece pod trenerskom palicom Amara Osima...ne bi me cudilo da se raskine ugovor sa njim ili da bude posudba...za Lazu bi me cudilo da ga odlucimo prodatiAdmiral_TM87 je napisao/la:Ja sam cuo za H.Beslijunime_tm87 je napisao/la:Jesmol raskinuli sa Lazom ?
To je samo mahalska za lazu, uostalom vec smo imali ponudu za njega koja je odbijena i ta ponuda jos uvijek stoji ako se odluci da idemo dalje bez Laze uzecemo za njega pare, mislim da bi Lazi bilo u interesu da ide vani da zaradi a i mi imamo solidnu pinku za njegovo obestecenje s druge strane Lazo nije nikad pokazao svoj maximum u Zeljinom dresu nekako mi kostatno igra u grcu, postoje ljudi koji bi se i za badava rijesili Laze a Amar ne misli tako...U svakom slucaju ja Lazu cijenim zbog njegovog zalaganja i batina koje primi a ako u nekom slucaju i ode za pare koje uzmemo za njega mozemo dovesti vise nego dobrog napadaca...boccaccio je napisao/la:
Nigdje nema to za Lazu da se procita,bar ja nisam nasao,jedino ako neko ima neki info blizak klubu...u biti sa Lazom se ne bi raskinuo ugovor,nego bi bio prodan nekome uz odredjeno obestecenje nama...mada sumnjam u te price...za H.Besliju bi moglo biti vjerovatnije da se raskine ugovor,cisto jer nije imao gotovo nikakvu minutazu...ili opet posudba,po ko zna koji put...taj momak nikako da se nametne,dijelom su to i povrede krive,steta,dosao je kao klinac kod nas i kao talenat koji je trebao da uradi velike stvari u karijeri...tacno je i to da je i mnogo stagnirao,tj.nije puno napredovao...a kad ce napredovati ako nece pod trenerskom palicom Amara Osima...ne bi me cudilo da se raskine ugovor sa njim ili da bude posudba...za Lazu bi me cudilo da ga odlucimo prodati
pile87 je napisao/la:To je samo mahalska za lazu, uostalom vec smo imali ponudu za njega koja je odbijena i ta ponuda jos uvijek stoji ako se odluci da idemo dalje bez Laze uzecemo za njega pare, mislim da bi Lazi bilo u interesu da ide vani da zaradi a i mi imamo solidnu pinku za njegovo obestecenje s druge strane Lazo nije nikad pokazao svoj maximum u Zeljinom dresu nekako mi kostatno igra u grcu, postoje ljudi koji bi se i za badava rijesili Laze a Amar ne misli tako...U svakom slucaju ja Lazu cijenim zbog njegovog zalaganja i batina koje primi a ako u nekom slucaju i ode za pare koje uzmemo za njega mozemo dovesti vise nego dobrog napadaca...boccaccio je napisao/la:
Nigdje nema to za Lazu da se procita,bar ja nisam nasao,jedino ako neko ima neki info blizak klubu...u biti sa Lazom se ne bi raskinuo ugovor,nego bi bio prodan nekome uz odredjeno obestecenje nama...mada sumnjam u te price...za H.Besliju bi moglo biti vjerovatnije da se raskine ugovor,cisto jer nije imao gotovo nikakvu minutazu...ili opet posudba,po ko zna koji put...taj momak nikako da se nametne,dijelom su to i povrede krive,steta,dosao je kao klinac kod nas i kao talenat koji je trebao da uradi velike stvari u karijeri...tacno je i to da je i mnogo stagnirao,tj.nije puno napredovao...a kad ce napredovati ako nece pod trenerskom palicom Amara Osima...ne bi me cudilo da se raskine ugovor sa njim ili da bude posudba...za Lazu bi me cudilo da ga odlucimo prodati
sutra u 17 h iso ja maloprije do udruzenja kaze neki momak sutramiki 90 je napisao/la:i mene zanima od kad pocinje prodaja i ukoliko sati![]()
salovi mi dobro izgledaju
![]()
nisu jos u prodaji bice ovih dana i nema rezervacijaGrbavica moj zivot je napisao/la:jel podaje pocinje veceras ili sutra ?ellaxaz je napisao/la:Šalovi predobri pogotovo drugi.onoffon je napisao/la:Novi šalovi, prelijepo!
Ovo de ne propušta !
Seyo_TM je napisao/la:Jos 80 dana do tekme sa olimpikom...da se covjek rokne
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 16 gostiju.