FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@samozdravlje, sto moj komentar navede, ja sam napisao da cekam Fanima 

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
U cemu je problem ??Samozdravlje je napisao/la: ↑06 sep 2020, 18:53Postao/la bordobijeli » 17 jul 2020, 15:04
Bravo za upravu. Zizu potpisao, nadam se još jednom klasicnog trkacu, razbijacu koji ce popuniti poziciju zadnjeg veznog i nek igre pocnu.Postao/la
Evander » 17 jul 2020, 15:11
Dobar potez. Kad je vec potpisan, onda ga treba i gurati. Mislim da je doslo vrijeme da Rahmanovic ode.Postao/la Zip » 17 jul 2020, 15:15
Postao/la Zip » 17 jul 2020, 15:15
Bravo za Zizua
Ni Hadzija jos nista ne zna za Fatosa, ni da li je propalo ni da li je zavrsenoceka se poziv, vjerovatno u toku dana...Postao/la benko21 » 17 jul
Postao/la benko21 » 17 jul 2020, 15:16
Hadzija![]()
Postao/la AlfredNobel » 17 jul 2020, 15:04
Šta ovi ljudi rade nije realno. Kapa dole, pogotovo Hadžiji munji nebeskoj.
S srećom Zinedine, da pokažeš sve što znaš.
Postao/la HeraklitMracni » 17 jul 2020, 15:22
Kako vidim na fb sparte prag , svi žale za Zinedinom , kažu da je menager kriv i td da ga nisu trebali prodat jer je veliki potencijal ...Postao/la
Burberry46 » 17 jul 2020, 15:26
Odlicno, bravo Hadzicu
Postao/la zlo87 » 17 jul 2020, 15:29
slikaSvaka cast za Zinedina, nadam se da ce opravdati ocekivanja. Sve igrace smo uspjeli zadrzati, lijep osjecaj i veliki korak naprijed, pogotovo dovodjenje Zinedina. Jos napadac i zadnji vezni i to je to po meni.
Post Postao/la Stroj1946 » 17 jul 2020, 15:34
OtKupili!
Post Postao/la miky_hz » 17 jul 2020, 15:51
Ušao tamo na njihov FB vidim svi pišu "Škoda" kontam kakvo auto sad ovi spominju,kad ono prevedem kad Škoda u prevodu znaci šteta,90% komentara se spominje škoda
Bravo za Hadziju,ima on tri godine lufta,neka i Amara ne fali nista i ne mjenja apsolutno sto smo ga otkupili u tom smislu,nije pod moranjem odmah malog isforsirati previse i traziti da on sam sezonu iznese sa desetke,moze to cesto lose biti .Dozirat ga lagano i bit ce keša na njemu
Postao/la Lecler » 17 jul 2020, 16:03
Škoda šta ćeš **** ga
Postao/la Haver ! » 17 jul 2020, 16:10
Čuj hoće procenat od narednog transfera cccc, Hadžija to isposlovo na 1% čisto solidarnosti radi
Postao/la Kamuflazn » 17 jul 2020, 16:25
Rekoh ja petak.
Postao/la bodi123 » 17 jul 2020, 16:30
Ovo već liči na ozbiljne stvari. Hadžija doktore.
Postao/la Napapijri » 17 jul 2020, 18:26
Ja jos cekam Fanima
Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 17 jul 2020, 21:37
Zinedin je bio najbolji igrač u21 reprezentacije, nije još kasno da napravi dobru karijeru. Dobar potez FK Sarajeva
Postao/la muhamedhulk » 17 jul 2020, 22:18
Svaka cast za Zinedina danas! Opasno mlada ekipa se slaze, ako ostanu na okupu godinu, dvije...bice to dobra stvar. Kesu najavi aBda.
Ako Becir nece, ima jos napadaca..treba nam spic.
SAMO DIO KOMENTARA POSLIJE POTPISA MUSTEDANAGICA.
Svi smo pohvalili potez otkupa zinedinovog ugovora mladi reprezentativac, igrao u sparti ko nebi pohvalio taj posao. Sušićev transfer smo isto svi hvalili pa nista specijalno nije odigrao. Ponovit cu teren je jedino mjerilo a Zinedin dosad na terenu nije opravdao ocekivanja.
-
- Kontakt:
feniksptica je napisao/la: ↑06 sep 2020, 18:54Pa svi smo imali visoka ocekivanja od njega, al da ga neko brani sad i kaze treba mu jos vremena nema smisla. Hajde da je on odigro za Bosnu sad dobro pa da kazemo da se kod nas nije prilagodio, al on gdje god igra ne pokazuje ono sto se ocekuje
- Tako je i ja sam imao ista ocekivanja i likovao(nisam komentarisao) u sebi. Nista ja ne zamjeram ni jednom navijacu, nek misle oni koji su profesion.
- Ono sto sad mogu prokomentarisati jeste da sam neprijatno iznenadjen, vjerujem da ima neka "kvaka", ne bi Zinedin trebao biti los igrac.
- Mnogi klubovi pogrijese, nismo prvi. Naravno ako je greska. Za Zinedina mi je malo cudna ta greska.
- Marinovic ga pratio u U21, bio tu par mjeseci i onda ga otkupimo. Ipak se nadam da ce Zinedin biti pojacanje,ako grijesim yebiga. Navijac sam.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
bordobijeli je napisao/la: ↑06 sep 2020, 19:19
U cemu je problem ??
Svi smo pohvalili potez otkupa zinedinovog ugovora mladi reprezentativac, igrao u sparti ko nebi pohvalio taj posao. Sušićev transfer smo isto svi hvalili pa nista specijalno nije odigrao. Ponovit cu teren je jedino mjerilo a Zinedin dosad na terenu nije opravdao ocekivanja.
Pa upravo to zelim reci. Svi smo likovali. Vjerujem da ce se Zinedin dici, a iako ne bude pravi ne bi bili prvi i jedini Klub koji je doveo igraca(e) koji se nije/nisu snasli u novom klubu. Nema problema @bb.
-
- Kontakt:
Samo sam htjeo reci ko je prvi insajder foruma FKS

-
- Kontakt:
Zna li se satnica sa Borcem vidim da je prebaceno u petak ako sam dobro skonto
Pisao sam ranije, petak od 20h na ASBiHjohntravolta123 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 19:58Zna li se satnica sa Borcem vidim da je prebaceno u petak ako sam dobro skonto

- feniksptica
- Kontakt:
Je.bi Borca malenog oo oo
hajc hajc hajc.
hajc hajc hajc.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Da je nama taj igrac toliko trebao pa ok ne bih rijeci rekao,al si imao salcina i rahmana tu na toj poziciji,i ti placas obestecenje pazi,a desnog beka imas samo jednog u ekipi i dva mjeseca ti treba da nekoga dovedes,isto i napadac,znaci skoro pa nikakvog plana i programa,jos i adukora ako dovedu alal im veraSamozdravlje je napisao/la: ↑06 sep 2020, 19:49bordobijeli je napisao/la: ↑06 sep 2020, 19:19
U cemu je problem ??
Pa upravo to zelim reci. Svi smo likovali. Vjerujem da ce se Zinedin dici, a iako ne bude pravi ne bi bili prvi i jedini Klub koji je doveo igraca(e) koji se nije/nisu snasli u novom klubu. Nema problema @bb.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Protiv Borca se vraćaju Rahmanović i Oremuš uz Pejovića koji je odigrao fenomenalno protiv Radnika a tu je i Đokanović koji je odličan bio u zadnje dvije tekme. Trebao bi i Šerbečić biti u konkurenciji a Sušić nešto spremniji.
Marinović na slatkim mukama.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- feniksptica
- Kontakt:
I dodje vrijeme da se odluci za desnog beka pa skonta da nije losa ni Safetova postava bez beka na kraju krajeva..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Sanchez1987 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 20:46
Da je nama taj igrac toliko trebao pa ok ne bih rijeci rekao,al si imao salcina i rahmana tu na toj poziciji,i ti placas obestecenje pazi,a desnog beka imas samo jednog u ekipi i dva mjeseca ti treba da nekoga dovedes,isto i napadac,znaci skoro pa nikakvog plana i programa,jos i adukora ako dovedu alal im veraonda ce biti guraj oremusa na beka a adukor klupa
umjesto da samo dovedes klasicnog beka i sve rijeseno,al razumijem tesko naci,ljeti prelazni rok je inace tanak,a i kratak kao nikada do sad...
90+% nas je likovalo sa 3-godisnjem ugovoru Zinedina. Da je to poljuljano jeste, a da li ce se dici Zinedin , nadati se. Ono sto ne treba ispustiti iz vida jeste da Rahmanu i Oremusu istice ugovor 30.06. , odlazi ranije i Serbecic(?). A to misljenje za beka i spica i ja mislim kao i vecina ovdje.
Ako Zinedin izadje iz krize onda ce biti dobro, obzirom na 3 god. ugovora. Ako bude na ovom nivou imat cemo problem.
Do kad tacno traje prijelazni rok?
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Nemoj da te začudi, ako Šerbečić uopšte ne bude u rosteru za Borac, pa onda nakon desetak dana totalne šutnje, neko se iz kluba na silu oglasi pred Astanu i kaže kako je povreda Šerbečića ipak ozbiljnije prirode.BordoSarajevo je napisao/la: ↑06 sep 2020, 21:04Protiv Borca se vraćaju Rahmanović i Oremuš uz Pejovića koji je odigrao fenomenalno protiv Radnika a tu je i Đokanović koji je odličan bio u zadnje dvije tekme. Trebao bi i Šerbečić biti u konkurenciji a Sušić nešto spremniji.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Imas bordo sedmicu i tu ti sve govore u vezi povreda, a tu su najavili da ce moci igrati protiv Borca...Historicar je napisao/la: ↑06 sep 2020, 21:59Nemoj da te začudi, ako Šerbečić uopšte ne bude u rosteru za Borac, pa onda nakon desetak dana totalne šutnje, neko se iz kluba na silu oglasi pred Astanu i kaže kako je povreda Šerbečića ipak ozbiljnije prirode.BordoSarajevo je napisao/la: ↑06 sep 2020, 21:04Protiv Borca se vraćaju Rahmanović i Oremuš uz Pejovića koji je odigrao fenomenalno protiv Radnika a tu je i Đokanović koji je odličan bio u zadnje dvije tekme. Trebao bi i Šerbečić biti u konkurenciji a Sušić nešto spremniji.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Vecina nas jeste pozdravila Zidanovo dovidenje, nadali smo se da je Vinko taj koji ga najbolje poznaje jer ga je dugo trenirao u B REPKI. Al mi nismo placeni za dovodenje igraca nego Vinko koji je najveci krivac za Zidana a odma posle njega Hadzija..
Zidan je za mali fudbal i to je to. A sreca je sto je Vinko to brzo uvidio i kako se da vidjet da ga ke prekrizio..
Fula sa pojacanjima ce bit
Zidan je za mali fudbal i to je to. A sreca je sto je Vinko to brzo uvidio i kako se da vidjet da ga ke prekrizio..
Fula sa pojacanjima ce bit
Eno Cuko iz rogatice opet izjavljuje da on daje kosevo kao da je to njegovo vlasnistvo.
Nadam se da nece narodu zamazat oci sa ovim glupostima i da ga opet odaberu.
Nadam se da nece narodu zamazat oci sa ovim glupostima i da ga opet odaberu.
-
- Kontakt:
Ako rogatička džukela i sda kriminalna hulja pobjedi u novembru, bit ce katastrofa, strah me i pomisliti na to.
-
- Kontakt:
harden denchi vanja ne morate se izvinjavat 
+ sto je bio bek novog grada pa se ono spojili sa olimpikom... generacija sivsic sarvan irfan hadzic adis handzqnovic alen merajic haris duljevic i ovaj momak zbog kojeg me vi kao probaste provalit

+ sto je bio bek novog grada pa se ono spojili sa olimpikom... generacija sivsic sarvan irfan hadzic adis handzqnovic alen merajic haris duljevic i ovaj momak zbog kojeg me vi kao probaste provalit
Zadnja izmjena: Ahmoveliki, dana/u 06 sep 2020, 23:04, ukupno mijenjano 4 puta.
Ma nema nista od dogovora 100%.Fino je on to sve zamislio,ali nista od toga.Sta kaze sad evo vam 10 godina imate fore da uradite stadion,ali sve u tim nekim okvirima planskim,od parkinga ,pomocnog i stvari okolo nema nista to nije vaše.Ali eto moram mu priznati dobar potez je uradio,dobio je na vremenu i utisao pricu.Historicar je napisao/la: ↑06 sep 2020, 22:09Ako rogatička džukela i sda kriminalna hulja pobjedi u novembru, bit ce katastrofa, strah me i pomisliti na to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: fks74, SamoDaKazeem i 65 gostiju.