Upoznat je on sa Sarajevomado-hz je napisao/la: ↑06 sep 2020, 14:16https://www.transfermarkt.com/raffael/p ... eler/19819
Evo ga, Mersin vrsnjak.
Taman Merso 1.pol, ovaj drugih 45min da se mijenjaju.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Upoznat je on sa Sarajevomado-hz je napisao/la: ↑06 sep 2020, 14:16https://www.transfermarkt.com/raffael/p ... eler/19819
Evo ga, Mersin vrsnjak.
Taman Merso 1.pol, ovaj drugih 45min da se mijenjaju.
Svako ima svoje izvore. Pisao sam ja i za onaj Cimirotov kvazigolemi transfer, pa su blasfemičari to odbijali. Poslije se svakako saznalo. Nekome mit, nekom realija.muhamedhulk je napisao/la: ↑06 sep 2020, 15:58Nije 250k € nego pola miliona!
High ti najbolje znas da kudis i psujes kone, drzi se toga!
Cimirotov legendarni transferGiljotina je napisao/la: ↑06 sep 2020, 16:05Svako ima svoje izvore. Pisao sam ja i za onaj Cimirotov kvazigolemi transfer, pa su blasfemičari to odbijali. Poslije se svakako saznalo. Nekome mit, nekom realija.muhamedhulk je napisao/la: ↑06 sep 2020, 15:58Nije 250k € nego pola miliona!
High ti najbolje znas da kudis i psujes kone, drzi se toga!
Kontaju ljudi Hadzija sjebo sturcnjake iz spartePitar6785 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 15:02Jel moze ko postavit sva imena trenera u AKADEMI
TAKODE I OD SKOLE FUDBALA AFH
Ovi sto pisu zidan ce nadoc, odma da vam kazem nema od tog nista. Nikad ga sparta nebi pustila da ima u njemu Imalo hljeba.
Pogledaj armina hodzica civjek sa 16 godina igro pl bh i bio najbolji igrac ovaj 4 godine po ceskoj jadovac sa 16 bio bolji od njeg..
Igrac koji ne trci i koji nesto dribla a ledza ukocena ima ko dupovac slobodno ga popisaj.
Zidan je losija varijanta od kruza, kruz je dzaba plata 13x manja kad igra ima bar brzinu cruz bi bio dobar da nije polu muha kadegirija, zidan jednostavno nemoze da trci i sve se zavrsava sa umjestu driblanje
Sve manje vise stoji .VenamaHrabrih je napisao/la: ↑06 sep 2020, 08:11Dobro jutro.
Drugi, još veći problem, jest što dosta klubova ide linijom manjeg otpora, te prihvaća i podržava takav način organizacije i poslovanja. Tan i Nam, zajedno sa menadžmentom FKS, bore se protiv vjetrenjača. Siva zona, prostor između zakona i brzakonja, u BiH je vrlo široka. Osim što se strani ulagač u FKS mora boriti protiv lopovluka na svim nivoima, mora promijeniti svijest i način razmišljanja prosječnog Bosanca. U državi gdje je sve nenormalno, normalno ponašanje jest eksces. U državi gdje je normalno doktoru odnijet, našteliti ispit i posao, nazvati rođu da ti ubrza priključak i brojne druge stvari, pošten i transparentan rad su predmet poruge, ismijavanja i unaprijed osuđeni na propast. Zato je Namova uloga ogromna - ne samo njegova, naravno. Gledajući generalno, FKS je trenutno u fazi zametka. Hiljadu mu opasnosti prijeti. Tek treba da se razvije plod, pa biće. Kad to biće bude zdravo, razvijeno i uspješno, onda tek možemo očekivati zametak ideje o boljem načinu rada i života kod prosječnog Bosanca. Još smo mi u "akobogda" fazi. Deset gpdina je sasvim okej rok da se podvuče crta u zemlji gdje svako želi nogu da ti slomi i gdje crkavanje komšijine krave najradosniji događaj u životu.
VenamaHrabrih je napisao/la: ↑06 sep 2020, 08:11Dobro jutro.
Problem ulaganja jest taj što se kod nas pitaju plemenske vođe. Po tome smo najbliži Afganistanu, a ne Srbiji, i/ili Hrvatskoj. Nije to tako samo u sportu. Svaki segment društva zahvaćen je malignitetom.
O črmu, molim te, ti pričaš??? Jedini ti spominješ politiku i uvlačiš je tamo gdje je niko ni spomenuo. Da ne pominjem vađenje iz konteksta. Iskreno, ne interesuje me imaš li ti probleme sa komšijama i poštedi mr, molim te, svoje paranoje. Pokušaj čitati sa razumijevanjem. Imaš dovoljno godina, bar tako kažeš, pa ti to ne bi trebalo predstavljati problem. Ako ti se ne sviđa šta pišem, slobodno preskoči.Samozdravlje je napisao/la: ↑06 sep 2020, 18:05VenamaHrabrih je napisao/la: ↑06 sep 2020, 08:11Dobro jutro.
Problem ulaganja jest taj što se kod nas pitaju plemenske vođe. Po tome smo najbliži Afganistanu, a ne Srbiji, i/ili Hrvatskoj. Nije to tako samo u sportu. Svaki segment društva zahvaćen je malignitetom.
Ovo mozes djeci prodavati. Vrijedja inteligenciju. Nemoj nam otvarati oci. Unutar drzave dva dusmana, van drzave dobri susjedi/komsije osudjeni zlocinci. Guras ti ono politicki, pa onda vadiona o sportu. To kao mi ne znamo da nas ne vode najcestitiji ljudi.
- Imas putovnicu mozes na more. Radioaktivni otpad odlozi uz Unu. Zagradi more.
- O dobrim komsijama Hag sve rekao, a ovi nisu drugaciji od onih iz "92.
Pisi covjek samo o fudbalu/nogometu, pusti ti politiku i poturanje kukavicjih jaja. Eto mi ne znamo za korupciju.
DRZI SE SPORTSKI KOMENTARA ; ODNOSNO NAJDRAZEG KLUBA: FKS.![]()
![]()
Cipetic se nudio Zrinji i Zelji nisu ga htjeli, otiso u SB i dole je najbolji. Ne razumjem poentu posta ovoga.Giljotina je napisao/la: ↑06 sep 2020, 18:07Hajde što se ne zna za Pejovića, ali što se ne zna ni da se Sušić prvo nudio Osimu, koji ga je odbio, pa nama. Ali ovo su sve lažirane vijesti, je l' de?
https://aknjige.com/blog/platonov-mit-o ... U2EJhw1BCE
Preporuke!
Razumijem tvoju ojađenost. Golem je teret u današnjem vaktu misliti da si Feniks ptica, a u stvarnosti biti noj.feniksptica je napisao/la: ↑06 sep 2020, 18:45Cipetic se nudio Zrinji i Zelji nisu ga htjeli, otiso u SB i dole je najbolji. Ne razumjem poentu posta ovoga.Giljotina je napisao/la: ↑06 sep 2020, 18:07Hajde što se ne zna za Pejovića, ali što se ne zna ni da se Sušić prvo nudio Osimu, koji ga je odbio, pa nama. Ali ovo su sve lažirane vijesti, je l' de?
https://aknjige.com/blog/platonov-mit-o ... U2EJhw1BCE
Preporuke!
P.S Citam ti nekoliko zadnji postova na svim temama. Podsjecas me na Fadila Opancica, covjeka koji odjednom spozna sirok dijapazon novih rijeci pa ih na sve nacine pokusava ugurati u svaku recenicu
VenamaHrabrih je napisao/la: ↑06 sep 2020, 08:11Dobro jutro.
Problem ulaganja jest taj što se kod nas pitaju plemenske vođe. Po tome smo najbliži Afganistanu, a ne Srbiji, i/ili Hrvatskoj. Nije to tako samo u sportu. Svaki segment društva zahvaćen je malignitetom. Drugi, još veći problem, jest što dosta klubova ide linijom manjeg otpora, te prihvaća i podržava takav način organizacije i poslovanja. Tan i Nam, zajedno sa menadžmentom FKS, bore se protiv vjetrenjača. Siva zona, prostor između zakona i brzakonja, u BiH je vrlo široka. Osim što se strani ulagač u FKS mora boriti protiv lopovluka na svim nivoima, mora promijeniti svijest i način razmišljanja prosječnog Bosanca. U državi gdje je sve nenormalno, normalno ponašanje jest eksces. U državi gdje je normalno doktoru odnijet, našteliti ispit i posao, nazvati rođu da ti ubrza priključak i brojne druge stvari, pošten i transparentan rad su predmet poruge, ismijavanja i unaprijed osuđeni na propast. Zato je Namova uloga ogromna - ne samo njegova, naravno. Gledajući generalno, FKS je trenutno u fazi zametka. Hiljadu mu opasnosti prijeti. Tek treba da se razvije plod, pa biće. Kad to biće bude zdravo, razvijeno i uspješno, onda tek možemo očekivati zametak ideje o boljem načinu rada i života kod prosječnog Bosanca. Još smo mi u "akobogda" fazi. Deset gpdina je sasvim okej rok da se podvuče crta u zemlji gdje svako želi nogu da ti slomi i gdje crkavanje komšijine krave najradosniji događaj u životu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.