FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Bordo23
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bordo23 » 06 sep 2020, 14:39

ado-hz je napisao/la:
06 sep 2020, 14:16
https://www.transfermarkt.com/raffael/p ... eler/19819

Evo ga, Mersin vrsnjak.
Taman Merso 1.pol, ovaj drugih 45min da se mijenjaju.
Upoznat je on sa Sarajevom :kafa:
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 06 sep 2020, 15:02

Jel moze ko postavit sva imena trenera u AKADEMI

TAKODE I OD SKOLE FUDBALA AFH

Ovi sto pisu zidan ce nadoc, odma da vam kazem nema od tog nista. Nikad ga sparta nebi pustila da ima u njemu Imalo hljeba.

Pogledaj armina hodzica civjek sa 16 godina igro pl bh i bio najbolji igrac ovaj 4 godine po ceskoj jadovac sa 16 bio bolji od njeg..

Igrac koji ne trci i koji nesto dribla a ledza ukocena ima ko dupovac slobodno ga popisaj.

Zidan je losija varijanta od kruza, kruz je dzaba plata 13x manja kad igra ima bar brzinu cruz bi bio dobar da nije polu muha kadegirija, zidan jednostavno nemoze da trci i sve se zavrsava sa umjestu driblanje

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 06 sep 2020, 15:58

Nije 250k € nego pola miliona!
:rol:
High ti najbolje znas da kudis i psujes kone, drzi se toga!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 06 sep 2020, 16:05

muhamedhulk je napisao/la:
06 sep 2020, 15:58
Svako ima svoje izvore. Pisao sam ja i za onaj Cimirotov kvazigolemi transfer, pa su blasfemičari to odbijali. Poslije se svakako saznalo. Nekome mit, nekom realija.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 06 sep 2020, 16:35

Pa kakav kvazigolemi, bio je golemi! To sto je Klub dobio manje od ukupne sume nema nikakve veze. Paok je platio tu cifru, Klub, igrac i menadzeri su to podijelili.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 06 sep 2020, 16:36

Giljotina je napisao/la:
06 sep 2020, 16:05
muhamedhulk je napisao/la:
06 sep 2020, 15:58
Svako ima svoje izvore. Pisao sam ja i za onaj Cimirotov kvazigolemi transfer, pa su blasfemičari to odbijali. Poslije se svakako saznalo. Nekome mit, nekom realija.
Cimirotov legendarni transfer :rol: :rol: Više para leglo na račun kriminalne džukele Ibrakovića i SDA gnjide Selimovića, nego na račun Sarajeva.

Muderator
Kontakt:

Post Postao/la Muderator » 06 sep 2020, 16:50

Umjesto Ibisevica doveli su nekog pejakovica iz srbije.

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 06 sep 2020, 17:45

Pitar6785 je napisao/la:
06 sep 2020, 15:02
Jel moze ko postavit sva imena trenera u AKADEMI

TAKODE I OD SKOLE FUDBALA AFH

Ovi sto pisu zidan ce nadoc, odma da vam kazem nema od tog nista. Nikad ga sparta nebi pustila da ima u njemu Imalo hljeba.

Pogledaj armina hodzica civjek sa 16 godina igro pl bh i bio najbolji igrac ovaj 4 godine po ceskoj jadovac sa 16 bio bolji od njeg..

Igrac koji ne trci i koji nesto dribla a ledza ukocena ima ko dupovac slobodno ga popisaj.

Zidan je losija varijanta od kruza, kruz je dzaba plata 13x manja kad igra ima bar brzinu cruz bi bio dobar da nije polu muha kadegirija, zidan jednostavno nemoze da trci i sve se zavrsava sa umjestu driblanje
Kontaju ljudi Hadzija sjebo sturcnjake iz sparte 😄

Sanchez1987
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez1987 » 06 sep 2020, 17:51

I zanima me misljenje onih sto su govorili u ovom fazonu "polako ljudi ima jos do Astane skoro mjesec dana,doci ce napadac i bek do te tekme,sta vam je pa vidi i hadzija sta treba" samo da pitam jel jos vjeruju ili su ohladili 😁

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 06 sep 2020, 17:54

VenamaHrabrih je napisao/la:
06 sep 2020, 08:11
Dobro jutro.
Drugi, još veći problem, jest što dosta klubova ide linijom manjeg otpora, te prihvaća i podržava takav način organizacije i poslovanja. Tan i Nam, zajedno sa menadžmentom FKS, bore se protiv vjetrenjača. Siva zona, prostor između zakona i brzakonja, u BiH je vrlo široka. Osim što se strani ulagač u FKS mora boriti protiv lopovluka na svim nivoima, mora promijeniti svijest i način razmišljanja prosječnog Bosanca. U državi gdje je sve nenormalno, normalno ponašanje jest eksces. U državi gdje je normalno doktoru odnijet, našteliti ispit i posao, nazvati rođu da ti ubrza priključak i brojne druge stvari, pošten i transparentan rad su predmet poruge, ismijavanja i unaprijed osuđeni na propast. Zato je Namova uloga ogromna - ne samo njegova, naravno. Gledajući generalno, FKS je trenutno u fazi zametka. Hiljadu mu opasnosti prijeti. Tek treba da se razvije plod, pa biće. Kad to biće bude zdravo, razvijeno i uspješno, onda tek možemo očekivati zametak ideje o boljem načinu rada i života kod prosječnog Bosanca. Još smo mi u "akobogda" fazi. Deset gpdina je sasvim okej rok da se podvuče crta u zemlji gdje svako želi nogu da ti slomi i gdje crkavanje komšijine krave najradosniji događaj u životu.
Sve manje vise stoji .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 06 sep 2020, 18:05

Dobro jutro.
Problem ulaganja jest taj što se kod nas pitaju plemenske vođe. Po tome smo najbliži Afganistanu, a ne Srbiji, i/ili Hrvatskoj. Nije to tako samo u sportu. Svaki segment društva zahvaćen je malignitetom.

Ovo mozes djeci prodavati. Vrijedja inteligenciju. Nemoj nam otvarati oci. Unutar drzave dva dusmana, van drzave dobri susjedi/komsije osudjeni zlocinci. Guras ti ono politicki, pa onda vadiona o sportu. To kao mi ne znamo da nas ne vode najcestitiji ljudi.
- Imas putovnicu mozes na more. Radioaktivni otpad odlozi uz Unu. Zagradi more.
- O dobrim komsijama Hag sve rekao, a ovi nisu drugaciji od onih iz "92.

Pisi covjek samo o fudbalu/nogometu, pusti ti politiku i poturanje kukavicjih jaja. Eto mi ne znamo za korupciju.
DRZI SE SPORTSKI KOMENTARA ; ODNOSNO NAJDRAZEG KLUBA: FKS. :kafa: :bih:

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 06 sep 2020, 18:07

Hajde što se ne zna za Pejovića, ali što se ne zna ni da se Sušić prvo nudio Osimu, koji ga je odbio, pa nama. Ali ovo su sve lažirane vijesti, je l' de? :mrgreen:

https://aknjige.com/blog/platonov-mit-o ... U2EJhw1BCE

Preporuke!

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 06 sep 2020, 18:38

Samozdravlje je napisao/la:
06 sep 2020, 18:05
Dobro jutro.
Problem ulaganja jest taj što se kod nas pitaju plemenske vođe. Po tome smo najbliži Afganistanu, a ne Srbiji, i/ili Hrvatskoj. Nije to tako samo u sportu. Svaki segment društva zahvaćen je malignitetom.

Ovo mozes djeci prodavati. Vrijedja inteligenciju. Nemoj nam otvarati oci. Unutar drzave dva dusmana, van drzave dobri susjedi/komsije osudjeni zlocinci. Guras ti ono politicki, pa onda vadiona o sportu. To kao mi ne znamo da nas ne vode najcestitiji ljudi.
- Imas putovnicu mozes na more. Radioaktivni otpad odlozi uz Unu. Zagradi more.
- O dobrim komsijama Hag sve rekao, a ovi nisu drugaciji od onih iz "92.

Pisi covjek samo o fudbalu/nogometu, pusti ti politiku i poturanje kukavicjih jaja. Eto mi ne znamo za korupciju.
DRZI SE SPORTSKI KOMENTARA ; ODNOSNO NAJDRAZEG KLUBA: FKS. :kafa: :bih:
O črmu, molim te, ti pričaš??? Jedini ti spominješ politiku i uvlačiš je tamo gdje je niko ni spomenuo. Da ne pominjem vađenje iz konteksta. Iskreno, ne interesuje me imaš li ti probleme sa komšijama i poštedi mr, molim te, svoje paranoje. Pokušaj čitati sa razumijevanjem. Imaš dovoljno godina, bar tako kažeš, pa ti to ne bi trebalo predstavljati problem. Ako ti se ne sviđa šta pišem, slobodno preskoči.
Koliko vidim, ti imaš neki dubinski problem koji pokušavaš rješiti preko mene. Nemoj to raditi. Nisam ti ja kriv za tvoju, eventualnu, bolest, lošu materijalnu situaciju, ukupno nezadovoljstvo vlastitim životom. Nije ti ovo prvi put. Više puta sam ignorisao tvoje nebuloze i nepismene komentare upućene meni. Čak sam i prešao preko istih i pokušao uspostaviti normalnu komunikaciju sa tobom. Očigledno, nisi sposoban za to. Žao mi je zbog toga i ako ti treba neka stručna pomoć, slobodno se javi. A ako smatraš da ne treba, onda me se kloni molim te. Valjda negdje, kažu, ima opcija za isključivanje komentara.
Lične frustracije ne liječi na meni. Nažalost, teško si zatrovan.
AJD uzdravlje!! :salut:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 sep 2020, 18:45

Giljotina je napisao/la:
06 sep 2020, 18:07
Hajde što se ne zna za Pejovića, ali što se ne zna ni da se Sušić prvo nudio Osimu, koji ga je odbio, pa nama. Ali ovo su sve lažirane vijesti, je l' de? :mrgreen:

Preporuke!
Cipetic se nudio Zrinji i Zelji nisu ga htjeli, otiso u SB i dole je najbolji. Ne razumjem poentu posta ovoga.

P.S Citam ti nekoliko zadnji postova na svim temama. Podsjecas me na Fadila Opancica, covjeka koji odjednom spozna sirok dijapazon novih rijeci pa ih na sve nacine pokusava ugurati u svaku recenicu
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 06 sep 2020, 18:53

feniksptica je napisao/la:
06 sep 2020, 18:45
Giljotina je napisao/la:
06 sep 2020, 18:07

Preporuke!
Cipetic se nudio Zrinji i Zelji nisu ga htjeli, otiso u SB i dole je najbolji. Ne razumjem poentu posta ovoga.

P.S Citam ti nekoliko zadnji postova na svim temama. Podsjecas me na Fadila Opancica, covjeka koji odjednom spozna sirok dijapazon novih rijeci pa ih na sve nacine pokusava ugurati u svaku recenicu
Razumijem tvoju ojađenost. Golem je teret u današnjem vaktu misliti da si Feniks ptica, a u stvarnosti biti noj.
Zadnja izmjena: Giljotina, dana/u 06 sep 2020, 18:53, ukupno mijenjano 1 put.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 06 sep 2020, 18:53

Postao/la bordobijeli » 17 jul 2020, 15:04
Bravo za upravu. Zizu potpisao, nadam se još jednom klasicnog trkacu, razbijacu koji ce popuniti poziciju zadnjeg veznog i nek igre pocnu.Postao/la

Evander » 17 jul 2020, 15:11
Dobar potez. Kad je vec potpisan, onda ga treba i gurati. Mislim da je doslo vrijeme da Rahmanovic ode.Postao/la Zip » 17 jul 2020, 15:15

Postao/la Zip » 17 jul 2020, 15:15
Bravo za Zizua :bih:
Ni Hadzija jos nista ne zna za Fatosa, ni da li je propalo ni da li je zavrseno :D ceka se poziv, vjerovatno u toku dana...Postao/la benko21 » 17 jul

Postao/la benko21 » 17 jul 2020, 15:16
Hadzija :bow: :tokralju:

Postao/la AlfredNobel » 17 jul 2020, 15:04
Šta ovi ljudi rade nije realno. Kapa dole, pogotovo Hadžiji munji nebeskoj. :bow:
S srećom Zinedine, da pokažeš sve što znaš.

Postao/la HeraklitMracni » 17 jul 2020, 15:22
Kako vidim na fb sparte prag , svi žale za Zinedinom , kažu da je menager kriv i td da ga nisu trebali prodat jer je veliki potencijal ...Postao/la

Burberry46 » 17 jul 2020, 15:26
Odlicno, bravo Hadzicu :thumbup:

Postao/la zlo87 » 17 jul 2020, 15:29
slikaSvaka cast za Zinedina, nadam se da ce opravdati ocekivanja. Sve igrace smo uspjeli zadrzati, lijep osjecaj i veliki korak naprijed, pogotovo dovodjenje Zinedina. Jos napadac i zadnji vezni i to je to po meni.

Post Postao/la Stroj1946 » 17 jul 2020, 15:34
OtKupili!

Post Postao/la miky_hz » 17 jul 2020, 15:51
Ušao tamo na njihov FB vidim svi pišu "Škoda" kontam kakvo auto sad ovi spominju :roll: ,kad ono prevedem kad Škoda u prevodu znaci šteta,90% komentara se spominje škoda :mrgreen:
Bravo za Hadziju,ima on tri godine lufta,neka i Amara ne fali nista i ne mjenja apsolutno sto smo ga otkupili u tom smislu,nije pod moranjem odmah malog isforsirati previse i traziti da on sam sezonu iznese sa desetke,moze to cesto lose biti .Dozirat ga lagano i bit ce keša na njemu :thumbup:

Postao/la Lecler » 17 jul 2020, 16:03
Škoda šta ćeš **** ga :D

Postao/la Haver ! » 17 jul 2020, 16:10
Čuj hoće procenat od narednog transfera cccc, Hadžija to isposlovo na 1% čisto solidarnosti radi

Postao/la Kamuflazn » 17 jul 2020, 16:25
Rekoh ja petak.

Postao/la bodi123 » 17 jul 2020, 16:30
Ovo već liči na ozbiljne stvari. Hadžija doktore. :tokralju:

Postao/la Napapijri » 17 jul 2020, 18:26
Ja jos cekam Fanima :D

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 17 jul 2020, 21:37
Zinedin je bio najbolji igrač u21 reprezentacije, nije još kasno da napravi dobru karijeru. Dobar potez FK Sarajeva :thumbup:

Postao/la muhamedhulk » 17 jul 2020, 22:18
Svaka cast za Zinedina danas! Opasno mlada ekipa se slaze, ako ostanu na okupu godinu, dvije...bice to dobra stvar. Kesu najavi aBda.
Ako Becir nece, ima jos napadaca..treba nam spic.

SAMO DIO KOMENTARA POSLIJE POTPISA MUSTEDANAGICA.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 sep 2020, 18:54

Pa svi smo imali visoka ocekivanja od njega, al da ga neko brani sad i kaze treba mu jos vremena nema smisla. Hajde da je on odigro za Bosnu sad dobro pa da kazemo da se kod nas nije prilagodio, al on gdje god igra ne pokazuje ono sto se ocekuje
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 06 sep 2020, 18:58

A nakon 120 minuta u 5 utakmica ste skontali da ipak nije ... Pa svi klubovi svijeta placu za takvim procjeniteljima. Ozbiljno.

Sirok je spisak igraca koji su se pljuvali na pocetku pa kasnije dizu u nebesa.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 06 sep 2020, 19:01

Dobro jutro.
Problem ulaganja jest taj što se kod nas pitaju plemenske vođe. Po tome smo najbliži Afganistanu, a ne Srbiji, i/ili Hrvatskoj. Nije to tako samo u sportu. Svaki segment društva zahvaćen je malignitetom. Drugi, još veći problem, jest što dosta klubova ide linijom manjeg otpora, te prihvaća i podržava takav način organizacije i poslovanja. Tan i Nam, zajedno sa menadžmentom FKS, bore se protiv vjetrenjača. Siva zona, prostor između zakona i brzakonja, u BiH je vrlo široka. Osim što se strani ulagač u FKS mora boriti protiv lopovluka na svim nivoima, mora promijeniti svijest i način razmišljanja prosječnog Bosanca. U državi gdje je sve nenormalno, normalno ponašanje jest eksces. U državi gdje je normalno doktoru odnijet, našteliti ispit i posao, nazvati rođu da ti ubrza priključak i brojne druge stvari, pošten i transparentan rad su predmet poruge, ismijavanja i unaprijed osuđeni na propast. Zato je Namova uloga ogromna - ne samo njegova, naravno. Gledajući generalno, FKS je trenutno u fazi zametka. Hiljadu mu opasnosti prijeti. Tek treba da se razvije plod, pa biće. Kad to biće bude zdravo, razvijeno i uspješno, onda tek možemo očekivati zametak ideje o boljem načinu rada i života kod prosječnog Bosanca. Još smo mi u "akobogda" fazi. Deset gpdina je sasvim okej rok da se podvuče crta u zemlji gdje svako želi nogu da ti slomi i gdje crkavanje komšijine krave najradosniji događaj u životu.
:bow: :bow: :bow:
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 sep 2020, 19:01

Nit je ovo njegov pocetak,a 120 minuta je jos jedan pokazatelj. Pa kad Amara nema Vinko trazi neka druga rjesenja pravi rokade a Zinedin mu na klupi..sto li. Za nekog ko treba zamjenit Amara a ne igrat kad njega nema ne radi dobro.

120 minuta bi bilo vise da je on pokazo vise. Simple. Drugo je popljuvat igraca pa se on dokaze ako ne odmah onda sledecu utakmicu. Sto se Hrvoje dokazo odmah na dvije pozicije, sto se coA pokazo odmah.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.