Armin Gigovic se razbolio od covid-19.
Sada je veznjak proglašen zdravim i vratio se treninzima.
- Nisam imao opasnih simptoma, nisam se bojao, kaže 18-godišnjak za HD.
Armin Gigovic vratio se na trening nakon što je bio bolestan u covid-19. Veznjak se razbolio prije utakmice protiv AIK-a, a nakon toga su se zarazila četiri igrača u momčadi.
- Osjećam se dobro. Osjećam se sjajno, lijepo je vratiti se i izaći na teren, kaže.
Krajem kolovoza veznjak se razbolio i priča HD-u kako se osjećao u tom razdoblju.
- Stvarno dobro. Nisam imao opasnih simptoma, nisam se bojao.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Kakve su nam sanse da dovedemo Maresica, Pograncic i Ivana Sunjica?
Vidim da Hrvati nisu jos pozvali ni jednog u Repku, negdje sam citao da je Ivan Sunjic rekao kad bi dobio poziv Reprezentacije BiH da bi prihvatio.
Vidim da Hrvati nisu jos pozvali ni jednog u Repku, negdje sam citao da je Ivan Sunjic rekao kad bi dobio poziv Reprezentacije BiH da bi prihvatio.
Bilo bi dobro dovesti Gigovica jer djeluje kao moderan igrac, i Maresica, ako je uopste moguce. Ivan Sunjic me nesto nije impresionirao, barem ono sto sam mogao da vidi, sto ne znaci uopste da nece napraviti dobru karijeru.
- ASD
- Kontakt:
Marešić je za pravu ekipu potpisao koja može lansirati mladog igrača. To znaju i u Austriji i u Hrvatskoj.
Pongracic se izjasnio da hoce igrati za Hrvatsku, Sunjic je davno napravio izbor da igra za Hrvate, pa sad kad tamo nema mjesta on se premišlja jer sam i ja čitao tu izjavu, a Maresica jos niko ne spominje, ali vjv je Hrvatska prvi izbor, a mi tek treći.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Kako je taj Sunjic dospijo iz Zenice u Zagreb. U Zenici rodjen 96.
Nije da ga zelim u repki nego pitam samo.
Nije da ga zelim u repki nego pitam samo.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Pograncic je bio na spisku za ligu nacije stocse hrvatske tiče ali je otpao. Da li je rekao da je bolestan ili nesto drugo, ne bih znao, ali je otpao. Vjerovatno ce ga opet zvati na naredno okupljanje. Mada sada nije bilo 4-5 igraca koje ce ponovo hrvatska zvati tako da ce jos manje mjesta biti za nove igrace
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Nisam nesto gledao Sunjica pa da mogu donijeti neki sud, uvijek sam bio orjentisan na Gojaka i Hajrovica... ali se sjecam nakon jedne utakmice u LP kako Stimac govori da je Sunjic jedan od najinteligentnijih igraca na terenu, kako ima strasan pregled igre, pozicioniranje itd...tako nesto 
Mislim da bi nam bio odlicna opcija uz Pjanica. Koliko je to realno stvarno ne znam.

Mislim da bi nam bio odlicna opcija uz Pjanica. Koliko je to realno stvarno ne znam.
Marin Pongračić je pozvan za ovo okupljanje, ali u međuvremenu je obolio od mononukleoze pa je morao preskočiti. Hrvatska je u obrani najtanja, tako da će za njega svakako biti mjesta u ekipi. Ivan Šunjić će već jako teško upasti u hrvatski vezni red.
Intervju Sunjica iz 2018
Upitan je i da li se vidi u A reprezentaciji Hrvatske, čije je omladinske selekcije gotovo sve prošao.
"Trenutno ne, ali u budućnosti svakako. No imamo mnogo dobrih mladih igrača, ne bih mogao reći koliko će ih u A vrstu, neki su već i igrali u njoj, dosta dečki je u ligama petice. Sad je na nama da se dokažemo", podvukao je Šunjić.
https://sportsport.ba/amp/article/294669
Upitan je i da li se vidi u A reprezentaciji Hrvatske, čije je omladinske selekcije gotovo sve prošao.
"Trenutno ne, ali u budućnosti svakako. No imamo mnogo dobrih mladih igrača, ne bih mogao reći koliko će ih u A vrstu, neki su već i igrali u njoj, dosta dečki je u ligama petice. Sad je na nama da se dokažemo", podvukao je Šunjić.
https://sportsport.ba/amp/article/294669
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Ganjati Gigovića, Burnića i Omica. Nemojte se ponizavati.
- ASD
- Kontakt:
Ova dva su prekvalitetna da bi nas odabrali. Ganjati Šunjića.
Tacno tako. Ne vidim ni ja zasto ih pozivati. Recimo taj Sunjic je vec 23 godine i ceka poziv hrvata. Moguce da nam moze pomoci, realno nisam ga gledao. Ali kao sto kazes zasto se ponizavati. Ima dosta nasi igraca tako da bolje te igrace ganjati.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Ja isto mislim da Sunjic nece imati neko mjesto u Hrvatskoj, jer su alternative ko Moro i slicni igraci veci potencijal, mladji. Nema on taj nivo, i vjerovatno je to razlog sto ga je Dinamo prodao u prosjecni klub u Championship a ne neki Inter, Atalantu, Fiorentinu. Sad je pitanje sto bi mi trebali zvati takvog igraca, naspram nasim igracima koji obecavaju? Gigovic je potencijal meni, ima karakteristike modernog igraca, jos je mlad, i dobra alternativa za Gojaka npr.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 06 sep 2020, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
- ASD
- Kontakt:
Kako misliš naših?
Ovo nisu plemenska takmičenja nego takmičenja država.
Ovo nisu plemenska takmičenja nego takmičenja država.
Evo gdje je Sunjicev klub,Birmingham zavrsio sezonu 2019/20Tristan10 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 13:11Ja isto mislim da Sunjic nece imati neko mjesto u Hrvatskoj, jer su alternative ko Moro i slicni igraci veci potencijal, mladji. Nema on taj nivo, i vjerovatno je to razlog sto ga je Dinamo prodao u prosjecni klub u Championship a ne neki Inter, Atalantu, Fiorentinu. Sad je pitanje sto bi mi trebali zvati takvog igraca, naspram nasim igracima koji obecavaju? Gigovic je potencijal meni, ima karakteristike modernog igraca, jos je mlad, i dobra alternativa za Gojaka npr.

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- ASD
- Kontakt:
Ispričavam se. Mislio sam na post Maestra. Zaboravio sam naglasiti.
I da, slažem se da momak nije neki upgrade u odnosu na postojeća rješenja. Za par godina ćemo vidjeti.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil i 43 gosta.