FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Vanja8
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Vanja8 » 06 sep 2020, 12:43

belosevic28 je napisao/la:
06 sep 2020, 12:22
E cuj 250 000 € za lika kojem je, pazi sad, ISTEKAO UGOVOR... Nismo ga platili nista. Ali eto treba dat malo povoda da se pojedinci trznu i napadnu.
Beli,ma znas buraz Giljotinu, sukne ga i ispari se i zavali se od smijeha... :bow: :rol:

A ovi, ma jedva dočekali...Nego ne znam hocemo li koga vjesati kod Vjecne ono sa konja ili samo hoklicu da mu postavimo...

John Wain mi je omiljeni western glumac pa mozda najbolje naci kakvo kljuse da " bjesimo " SD... :urnebes: :urnebes:

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 06 sep 2020, 12:44

:mrgreen: :mrgreen: :urnebes: :urnebes:
Zip je napisao/la:
06 sep 2020, 09:20
VenamaHrabrih je napisao/la:
06 sep 2020, 08:11
Dobro jutro.
Problem ulaganja jest taj što se kod nas pitaju plemenske vođe. Po tome smo najbliži Afganistanu, a ne Srbiji, i/ili Hrvatskoj. Nije to tako samo u sportu. Svaki segment društva zahvaćen je malignitetom. Drugi, još veći problem, jest što dosta klubova ide linijom manjeg otpora, te prihvaća i podržava takav način organizacije i poslovanja. Tan i Nam, zajedno sa menadžmentom FKS, bore se protiv vjetrenjača. Siva zona, prostor između zakona i brzakonja, u BiH je vrlo široka. Osim što se strani ulagač u FKS mora boriti protiv lopovluka na svim nivoima, mora promijeniti svijest i način razmišljanja prosječnog Bosanca. U državi gdje je sve nenormalno, normalno ponašanje jest eksces. U državi gdje je normalno doktoru odnijet, našteliti ispit i posao, nazvati rođu da ti ubrza priključak i brojne druge stvari, pošten i transparentan rad su predmet poruge, ismijavanja i unaprijed osuđeni na propast. Zato je Namova uloga ogromna - ne samo njegova, naravno. Gledajući generalno, FKS je trenutno u fazi zametka. Hiljadu mu opasnosti prijeti. Tek treba da se razvije plod, pa biće. Kad to biće bude zdravo, razvijeno i uspješno, onda tek možemo očekivati zametak ideje o boljem načinu rada i života kod prosječnog Bosanca. Još smo mi u "akobogda" fazi. Deset gpdina je sasvim okej rok da se podvuče crta u zemlji gdje svako želi nogu da ti slomi i gdje crkavanje komšijine krave najradosniji događaj u životu.
Jedin greska ti je sto si slab sa avionima i vremenu trajanja putovanja, al tu ti ado moze pomoci. Ostalo moze proci :mrgreen:
:mrgreen: :urnebes: :mrgreen: :urnebes:
Ako mi je to jedina greška, onda greški nejmam :D
Istini za volju, moglo bi se vaskolikom i cijenjenom forumskom puku prigovoriti mala doza bukvalnosti, ali, kako već rekoh, ako im je to jedina greška, onda grešaka nemaju. :D

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 06 sep 2020, 12:50

Pitar6785 je napisao/la:
06 sep 2020, 10:12
06 sep 2020, 08:11
Dobro jutro.
Problem ulaganja jest taj što se kod nas pitaju plemenske vođe. Po tome smo najbliži Afganistanu, a ne Srbiji, i/ili Hrvatskoj. Nije to tako samo u sportu. Svaki segment društva zahvaćen je malignitetom. Drugi, još veći problem, jest što dosta klubova ide linijom manjeg otpora, te prihvaća i podržava takav način organizacije i poslovanja. Tan i Nam, zajedno sa menadžmentom FKS, bore se protiv vjetrenjača. Siva zona, prostor između zakona i brzakonja, u BiH je vrlo široka. Osim što se strani ulagač u FKS mora boriti protiv lopovluka na svim nivoima, mora promijeniti svijest i način razmišljanja prosječnog Bosanca. U državi gdje je sve nenormalno, normalno ponašanje jest eksces. U državi gdje je normalno doktoru odnijet, našteliti ispit i posao, nazvati rođu da ti ubrza priključak i brojne druge stvari, pošten i transparentan rad su predmet poruge, ismijavanja i unaprijed osuđeni na propast. Zato je Namova uloga ogromna - ne samo njegova, naravno. Gledajući generalno, FKS je trenutno u fazi zametka. Hiljadu mu opasnosti prijeti. Tek treba da se razvije plod, pa biće. Kad to biće bude zdravo, razvijeno i uspješno, onda tek možemo očekivati zametak ideje o boljem načinu rada i života kod prosječnog Bosanca. Još smo mi u "akobogda" fazi. Deset gpdina je sasvim okej rok da se podvuče crta u zemlji gdje svako želi nogu da ti slomi i gdje crkavanje komšijine krave najradosniji događaj u životu.
Najbolji post koji je napisan odkad sam poceo pratit ovaj forum.

Dodao bi jos

Da je najveca uspjeh pojedinca poso u drzavnoj ustanovi (u razvijenim zemljama zapada je smjesno da radis u drzavnoj firmi osim ako si vojnik ili policajac i plus smjesne su plate poredeci privatni sektor)

Unas je gospodin ako drzi pecat u opstini, glumi gospodu (**** donalda trampa) a doneses mu papir sa 2 recenice na engleskom kaze ne vazi ili da pita direktora itd..

I moto je da si u stranci i da imas veze ili vezice.

Licna karta 30 dana
Vozacka 60 dana kosta te 1500-2000 k km fakultet 1000 km
U amerci 20 $ vozacka

80% drzave zaraslo u siblju u zadnjih 20 godina izgubili 800 k stanovnika

Za 25 godina napravljena dva fudbalska terena

Drzava za 25 godina nike ustanju napravit stadion za cat4 a pogledajte zgradurine nogometnog saveza pola SARAJEVA ZAUZETO

POGLEDAJ TE NASELJA POSTAVE 6 kontejnera na naselji od 10 k ljudi i svako 3-4 dan dodu da odvuku stvori se mala deponija vise smeca oko kontejnera nego u kontejnerima, umjesto kante i svaka kuca svoje smece u kantu i idemo i tako bi znao ko placa ko ne i visa zarada i cistije.

Ovo su samo dodaci bez raspieatora bez 17 policajaca u zatvoru bez memica dragicevica bez gubljenje dokumenata slucaj covic bez izhave sda i bakira da je udar na muslimane ako se pritvori premijer gdje osumnjicen za 10.5 m km itd

I zato me i necudi sto smo mi jedini klub u bih koji smo pokazali muda i stisli guzicu i usli i pricu sa TANOM. A tan je uzeo rizik gdje nikad ni jedan milijarder domaci strani nije pomislio a ne uradio sto je on. Ovi domaci i ako urade Husic recimo on je to radi politike i njegovog boljeg polozaja za njegov glavni biznis a to je gradnja stanova odnosno stela za zemlju dozvole, ista stvar radincic hoteli tornjevi, bakir bbi centar itd
Hvala na lijepom mišljenju.
Svakako, tu treba, osim svega što si pobrojao, dodati lijenost. To je najgora bolest od koje boluje bosanski puk. Kako si već i sam primjetio, ne možeš imati Olimpijadu, a da ti 60% države nema kanalizaciju, a pritom s.rati kako si najpametniji, jer imaš Danisa Tanovića, dok s druge strane psuješ nobelovcu sve do majmuna, jer ti je polupismeni plemenski vođa rekao da to tako treba.

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 06 sep 2020, 12:55

Vanja8 je napisao/la:
06 sep 2020, 12:43
E cuj 250 000 € za lika kojem je, pazi sad, ISTEKAO UGOVOR... Nismo ga platili nista. Ali eto treba dat malo povoda da se pojedinci trznu i napadnu.
Beli,ma znas buraz Giljotinu, sukne ga i ispari se i zavali se od smijeha... :bow: :rol:

A ovi, ma jedva dočekali...Nego ne znam hocemo li koga vjesati kod Vjecne ono sa konja ili samo hoklicu da mu postavimo...

John Wain mi je omiljeni western glumac pa mozda najbolje naci kakvo kljuse da " bjesimo " SD... :urnebes: :urnebes:
Kad je Pejović potpisao za Radnički - šta misliš - u kom mjesecu? Slobodan igrač? Mogao bi ti pod giljotinu, u svakom smislu.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 06 sep 2020, 13:00

Pantelija je napisao/la:
06 sep 2020, 10:42
Malo serete za zinedina. Dobro serete. Momak ima 21 godinu i ima dosta fudbala iza sebe. On je od 14. Godine u ceskoj i navikao se na fudbal tamo. Sem sparte prag i plzena ostale ekipe su rang nased sarajeva ali je način igre mnogo razlicit. Momku treba tekmi i vremrna da dodje sebi. Ocito je van forme ali sam gledao mnogo tekmi njegovih i vrhunski je igrac
A zašto seru/mo?
Fudbal nije ritmička gimnastika, niti umjetničko klizanje da se ocjenjuje minuli rad i umjetnički dojam. Možda je u Češkoj bio čigra, ali kod nas još ništa nije pokazao. Koliko bi mu trebalo dati šansi? Ima svu moguću podršku i uslove. Eto i u privatnom životu ga ide, nek mu je mali Pogba živ i zdrav! Šta još treba? Da nije, možda, ometen prisustvom protivničkih igrača i iritantnim pištanjem sučeve pištaljke? Ako hoće i zna, nek igra. Ako neće - alajhimanet Safija.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 sep 2020, 13:01

Sta ima lose ako je 250 k placen. Nek se zna da klub napreduje. Kakve smo pare krsili dosad a nijedan se nije pokazo coA vrijedi onda i vise. Barem mi navijaci FKS znamo da ime ne igra i da su nam trenutno najbolji igraci oni prema kojima smo bili najvise skepticni ( Amar, MErsi Benjo i Hrvoje..nema ko ih nije popljuvo prije i pito se koji ce nam oni iz kojekavih razloga ) KAkve veze ako ima 30 godina. Pa Manchester planski dovede van Persija na jednu sezonud a uzmu titulu i to urade, nije bitno koliko su mu i sta dali nego sta su time dobili. Tako i mi trebamo gledat, sta smo time dobili a mislim da smo dobili dimenziju vise u sredi koja ce nam donijet titule i visestruko vratit pare.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 06 sep 2020, 13:02

Sve je zavjera! Vanja nam je objasnila!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 06 sep 2020, 13:04

Najmanji problem je da smo platili, ja bi to s ponosom pricao/pisao, ali nismo. Problem je sto ce se na to nakaciti znas vec ko i znas vec sto...i ode to u kuHac krasni...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 06 sep 2020, 13:04

Giljotina je napisao/la:
06 sep 2020, 13:02
Sve je zavjera! Vanja nam je objasnila!
Samo ne vjesaj,giljotina moze...

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 06 sep 2020, 13:05

Vanja8 je napisao/la:

John Wayne, usputbudirečeno :lol

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 06 sep 2020, 13:12

06 sep 2020, 13:05
Vanja8 je napisao/la:

John Wayne, usputbudirečeno :lol
:thumbup:

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 06 sep 2020, 13:14

Vjerujemo li još i da je Cimirot ošo za 1,3 milion ojra? :kafa:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 06 sep 2020, 13:46

Pejovic je koliko znam bio pod ugovorom. Stvarno se nadam da ovo nije istina

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 06 sep 2020, 13:48

Svaki prelazak Pejovica je "free transfer", tako barem navodi tranafermarket.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zundo
Kontakt:

Post Postao/la Zundo » 06 sep 2020, 13:54

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 sep 2020, 13:55

Protiv Borca znači u petak, odlično, ponovit igru kao u zadnje dvije tekme i preuzeti vrh na tabeli.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 06 sep 2020, 14:10

Ne znam šta bi pojedinci, da ti besplatno dođe prekaljeni zadnji vezni iz jače lige od naše.Manji klubovi od nas iz Srbije i Hrvatske, ispišaju taj iznos kad dovode igrače.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 06 sep 2020, 14:16

https://www.transfermarkt.com/raffael/p ... eler/19819

Evo ga, Mersin vrsnjak.
Taman Merso 1.pol, ovaj drugih 45min da se mijenjaju.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 06 sep 2020, 14:31

Historicar je napisao/la:
06 sep 2020, 14:10
Ne znam šta bi pojedinci, da ti besplatno dođe prekaljeni zadnji vezni iz jače lige od naše.Manji klubovi od nas iz Srbije i Hrvatske, ispišaju taj iznos kad dovode igrače.
Baš,isto kao što mi očekujemo da zaradimo nešto od odlazaka tako i ostali. Ne mogu se igrači dovoditi besplatno a očekivati da za naše neko daje novac.

Pejović se super pokazao u prvoj utakmici nadam se da će nastaviti tako.
ISTINA ZA VEDRANA!

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 06 sep 2020, 14:36

Lecler je napisao/la:
06 sep 2020, 14:31
Historicar je napisao/la:
06 sep 2020, 14:10
Baš,isto kao što mi očekujemo da zaradimo nešto od odlazaka tako i ostali. Ne mogu se igrači dovoditi besplatno a očekivati da za naše neko daje novac.

Pejović se super pokazao u prvoj utakmici nadam se da će nastaviti tako.
Sasvim pristojno se zaradilo do sada u Evropi, ovaj iznos nam nije trebao biti problem platiti.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, bosnas_, InatSilniBosanski i 47 gostiju.