Jutros kad je ustao na noge odlucio je da bude prskan

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Kakav mentalni sklop treba biti pa porediti milionera Nama i mesara Seju u bilo kojem segmentu,ali zato i jesu tu gdje jesu,u **** do grla
Nam je obicni ekonomista u toj grupaciji za pranje para i data mu je igracka u vidu torpeda da se vidi koliko moze para da opere jer se prihodi knjize vani a dug na kobiljaglavićesvrakino1921 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 12:27Eto sad
Nam milioner
Zar nije bio milijarder
Ili sam ja u međuvremenu nesto fulio
Pratio tvoje ranije postove dok si pisao, a ti si ocito to od Seje pokupio od sismisa nemas sta mada si ti mjenjao dresove
Cuj pratio...Trebao si zapisivati...
Budite prvaci ako vas nije sramota!!feniksptica je napisao/la: ↑06 sep 2020, 12:57I sta sad kazu Zeljovi omladinci nece igrat vise, pobjedili su SArajevo, stariji im rekli da su time osvojili titulu, nema veze sto ima jos 20 utakmica da se igra ?
Cekaj jesi ti vanja ili vanjo odluci seVanja8 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 12:56Cuj pratio...Trebao si zapisivati...
Bolan da si to radio kako treba znao bi napisati vise od tih pet rijeci..."Kobiljaglavici"," berac rize", "sismis", "Sejo" i " janje "...
Ovo " kopcaju" ti ne priznamo jer si prepisao od Zipa...
![]()
![]()
Kupati se,presvlačiti se, mijenjati gace,majice...
Osnovni oblik higijene, da se to radi redovno bilo bi manje korone...
Tako i ja svako malo promijenim i dres i majicu i okupam se, cistoca je pola zdravlja i komotno mogu gdje hocu da me niko ne vraca kuci...![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.