NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

tropic
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la tropic » 06 sep 2020, 00:21

Nisam ni ja zadovoljan igrom, govorio sam vec od pocetka, mozes postove pogledati. Meni Kremenovic ne bi igrao na turniru mjesne zajednice, Makic isto tako. 7 bodova, kakva god igra bila je pozitivna stvar i mjesta ima za napredak. Treba biti pozitivan i podrzati klub, ljude sto rade u njemu i ove igrace a ne psovati i prozivati da se pare kradu ako stream ne radi, ko sto oni po fb znaju.

@harden Trebalo bi biti tacno, htjeli su ga i prije pocetka sezone ali je tad imao obaveza.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 sep 2020, 00:29

tropic je napisao/la:
06 sep 2020, 00:21
Nisam ni ja zadovoljan igrom, govorio sam vec od pocetka, mozes postove pogledati. Meni Kremenovic ne bi igrao na turniru mjesne zajednice, Makic isto tako. 7 bodova, kakva god igra bila je pozitivna stvar i mjesta ima za napredak. Treba biti pozitivan i podrzati klub, ljude sto rade u njemu i ove igrace a ne psovati i prozivati da se pare kradu ako stream ne radi, ko sto oni po fb znaju.

@harden Trebalo bi biti tacno, htjeli su ga i prije pocetka sezone ali je tad imao obaveza.
Kako si mi rekao ja danas pjevam cijeli dan, znas i koju :njanjanja:

Berber danas... nek nastavi sa edukacijom i ulaganjem u sebe, mozda napravi negdje dobar posao. Zelim mu srecu ipak jer je dobar covjek, ali nije odradio najbolje posao kao sto je trebao.
slika
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

bihacity
Kontakt:

Post Postao/la bihacity » 06 sep 2020, 00:36

A sta vas dvojica to krijete? @harden @tropic
Volim samo Jedinstvo Bihać

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 06 sep 2020, 00:48

tropic je napisao/la:
06 sep 2020, 00:21

ja sam fino rekao da podrzavam upravu igra je losa i ne mogu za nesto sto ne valja govoriti
@harden ruzna ti je ta slika Berberovicu sad nije lako on zivi od fudbala da nije za nas, nije al nicim nije zasluzio ponizenje
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 06 sep 2020, 00:59

po meni je najbolje ostaviti Iju i Resu sa prvom ekipom do polusezone pa na osnovu rezultata vidjeti sta i kako dalje oni su svaki dan sa ekipom znaju momke u dusu nike rijetkost da pomocnici dodu da gase pozar pa postanu heroji
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 06 sep 2020, 01:50

InatSilniBosanski je napisao/la:
06 sep 2020, 00:48
@harden ruzna ti je ta slika Berberovicu sad nije lako on zivi od fudbala da nije za nas, nije al nicim nije zasluzio ponizenje
Pa i postavio sam jer mi ga je zao kad vidim tako, ne da ga ponizavam.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 06 sep 2020, 09:55

Ko bi mogao biti trener nemate sta kriti.
A i nervira me ta prica o nasoj djeci o nasem treneru. To sto je Ani igrao u Zelji ne znaci meni nista ako on ne moze maknuti pa da je iz moje kuce a ne iz Bihaca. Fajic je igrao protiv Chelsea pa sta cemo zbog toga pobjediti nekog. Nespreman je pet lopti gubi bezveze. Imamo u napadu fajica i haracica on nece da ubaci ide u dribling zadnji minut je pao valja se bezvzee da ljudi ne naprave kontru a izgubio loptu bez potrebe.
Zao mi je Berberovica ja bi volio da imamo pet pobjeda sa njim. Ko ce znati jel bilo sve do njega vidjecemo kad dodje drugi neko

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 06 sep 2020, 10:33

Bez Fajića, Anija i Ojede je Tošk imao totalnu dominaciju.

Vinavil
Kontakt:

Post Postao/la Vinavil » 06 sep 2020, 11:13

Pipi je dobar trener, ali je vjerojatno zbog neiskustva pao u zamku drugovanja sa pojedinim igračima, povladivanju upravi i ljudima sa tribina koji gledaju trening.. Igrači mu ništa vratili nisu, a oni su ti koji su najviše odgovorni. On samo iza razloga jer im se nije mogao, smio ili htio nametnuti kao autoritet..

Tesanj1975
Kontakt:

Post Postao/la Tesanj1975 » 06 sep 2020, 11:28

Ako moze info kako je inaj momak sto ga je Nuhanovic udario ?

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 06 sep 2020, 11:34

Tesanj1975 je napisao/la:
06 sep 2020, 11:28
Ako moze info kako je inaj momak sto ga je Nuhanovic udario ?
Mujagic Mujo

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 06 sep 2020, 11:55

divljacki start za direktnog crvenog kartona, rusis momka sa leda u 92. minuti , on izgleda ne zna da ima uzvratna
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 06 sep 2020, 12:12

06 sep 2020, 11:55
divljacki start za direktnog crvenog kartona, rusis momka sa leda u 92. minuti , on izgleda ne zna da ima uzvratna
Ne bi ja brate zalio da je to neki igrac. Ima 30kila zajedno sa kostobranima i kopackama i on udara. Nasi su odđah sljedecu loptu trebali mu noge polomiti da zapamti da nikad vise nikog ne udari. I sudija nakon 5min tek zuti daje

Keno123
Kontakt:

Post Postao/la Keno123 » 06 sep 2020, 12:15

nebeskasila je napisao/la:
06 sep 2020, 12:12
Ne bi ja brate zalio da je to neki igrac. Ima 30kila zajedno sa kostobranima i kopackama i on udara. Nasi su odđah sljedecu loptu trebali mu noge polomiti da zapamti da nikad vise nikog ne udari. I sudija nakon 5min tek zuti daje
Momku brz oporavak ali da je meni psovao mater i sestru jer trazim korner, ja bi mu obje noge polomio.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 06 sep 2020, 12:28

Keno123 je napisao/la:
06 sep 2020, 12:15
Momku brz oporavak ali da je meni psovao mater i sestru jer trazim korner, ja bi mu obje noge polomio.
ti cuo kad je psovao?? a i da jest unesi mu se u facu muski, udari na kraju krajeva a ne ko pi cka rusis momka sa leda, il Dizdarevic kad po nogama udara Murija jel i Muri mozda psovao ?
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 06 sep 2020, 12:30

Trener Darko Vojvodić od jučerašnjeg dana više nije šef stručnog štaba FK Olimpik Sarajevo, međutim, kako nezvanično saznajemo mi sa portala sportskevijesti.com, ovaj stručnjak neće dugo bit bez angažmana.

Naime, prema nezvaničnim saznanjima našeg portala, trener Vojvodić jedan je od najozbiljnijih kandidata da u narednim danima preuzme prvoligaša Jedinstvo iz Bihaća, koje je jučer ostalo bez šefa stručnog štaba, Muhameda Berberovića.

Inače, Vojvodić se po završetku svoje igračke karijere, u kojoj je nastupao za više klubova u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori, posvetio trenerskoj karijeri, a sa klupe je u BiH predvodio Drinu iz Zvornika, Slobodu, Slaviju, GOŠK, Zvijezdu Gradačac, Borac, i pomenuti Olimpik, te u Srbiji Radnički iz Kragujevca.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 06 sep 2020, 12:34

Keno123 je napisao/la:
Ma daj i zbog toga slomiti kicmu nekom. Psuju svi jedni drugima a vi se napalili kao da vam je bajern dosao cast vam bilo jelde

atomcici
Kontakt:

Post Postao/la atomcici » 06 sep 2020, 12:40

06 sep 2020, 12:34
Keno123 je napisao/la:

Ma daj i zbog toga slomiti kicmu nekom. Psuju svi jedni drugima a vi se napalili kao da vam je bajern dosao cast vam bilo jelde
Ma glup start totalno. Uze nam 4 5 minuta a mogao covjeka povrijedit. Nismo mi ekipa stim divljackima startovima, cak sto vise navijaci nekad traze ostriju igru od njih. Jucer vjerovatno ne mogu zadnji 30 minuta sa loptom se sastat nervoza pa glupost napravit. Pogotovo osmo koji ne zna mrava zgazit, nadam se da je mujo okej.

Keno123
Kontakt:

Post Postao/la Keno123 » 06 sep 2020, 12:42

Nisam cuo, nego mi taj sto ga je udario rekao.
Nit ste Bayern nit vas mi tako dozivljavamo relax. Utakmica ko utakmica, korektna, Dino se odmah izvinuo, dok je Nuhanovic s namjerom isao. I sta da mu sr unese u facu, dobije eventualno karton i nista, ovako tijelo u tijelo ga podero, i jedva karton dobio.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 06 sep 2020, 12:49

Keno123 je napisao/la:
06 sep 2020, 12:42
Nisam cuo, nego mi taj sto ga je udario rekao.
Nit ste Bayern nit vas mi tako dozivljavamo relax. Utakmica ko utakmica, korektna, Dino se odmah izvinuo, dok je Nuhanovic s namjerom isao. I sta da mu sr unese u facu, dobije eventualno karton i nista, ovako tijelo u tijelo ga podero, i jedva karton dobio.
Pa mora reci da mu je psovao jer nema drugog opravdanja za to. Logika da laze. Nije tijelo u tijelo. Ne mozes nikako opravdati onakav start. Da je nas neko ono uradio sigurno bi osudiio.
Dobro je momak sad ali nece trenirsti propustice dosta toga. Veliku povredu je imao ali sreca da je bio dobar doktor odmah tu

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.